ALDATIYOR, NE YAPMALIYIM?

Merhaba, benim bi tandigim kizin yakin zamanda kocasini aldattigini ogrendim, kocasida yakin akraba sayilir benim. Durum okadar kotu ki kiz hamileydi ozamanlar ve o aldattigi cocuk beni instadan buldu ve cocuk benim olabilir diyo ama gorunuse bakilirsa bende supheleniyorum.. Anne baba esmer kara bisey, cocuk sari mavi gozlu ne tesaduf ki kocasini aldattigi erkekte sarisin mavi gozlu. Gercekten ne yapacagimi bilmiyorum, kizi taniyorum ama kiz bunu bildigimi bildigi icin beni heryerden silmis instadan falan engellemis, ama kocasini taniyorum yani soylemem gerekiyo mu lutfen cok caresizim...
kocasini aldattigi cocukta yalan soyluyo desem, evini tarif ediyo iceriyi nerde ne var biliyo yani yasamislar biseyler orasi belli ama soylemelimiyim, bana dusmez mi ama icimde el vermiyo cunku evli oldugu cocuk gercekten cok saf bi insan isinden evine gece postasi calisan biri... en cokta bu acitti canimi o sarisin oglan dedi hep gece geliyordum ben diye iste kocasi iste oldgu zamanlar herhalde o gelmis hep... akil fikir verin bana nolur

ALDATIYOR, NE YAPMALIYIM?