Erkekler cevaplarsa çok memnun olurum?

2 yıl önce birini tanıdım, benimle sevgili olmak istedi. Ben evlenme niyetinde olduğumu falan söyledim ona kibarca ( ailemden de çok baskı görüyordum evlenmem için). Bu kişi işi gücü olmadığı halde bana sözler verdi benimle oldu. Sonra nişan yaklaşırken bahanelerle aramızı bozdu ayrıldık, aradan birkaç ay geçti peşimden koştu barıştık nişan yaptık. Nişandan sonra 2 ay işsiz gezdi abisine güvendi sana iş bulcam dedi diye. Şimdi onun ailesi ve benim ailem Ağustos sonunu uygun görüyor evlilik için. Benim için de bu şekilde uygun ama nişanlım kasımda evlenelim para biriktircem diyor. ( bu zamana kadar sözümü dinlemedi diye birikim yapamadı). Ayrıca ailesi her şeyi yapıyorlar düğün bile yapıyolar. Ama o gurur yapıyor benden büyük bekar abilerim var diyor. Her neyse Kasım birçok sebepten dolayı bana ve aileme uymuyor.

Bu insan sevgiliykenfe beni dinlemedi hep üzdü, şimdi nişanlıyız nişanlılığıma dair güzel bir anım yok. Ne gezme tozma ne heyecan var. Hep suratı asık. Her gün kahroluyorum. İnsan sevdiğine bunu yapar mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca eskiden çok ilgiliydi sevgiliyken ama şimdi hiç ilgi göstermiyor bana.
Erkekler cevaplarsa çok memnun olurum?