İki hafta önce benimle buluşmak isteyen çocuğun yakında nişanlanacağını öğrendim. Sevgilisi varsa niye benimle buluşmak istiyor?

Kendisini Bundan 6 sene önce sadece bir kez görmüştüm. Arkadaşımın sevgiliydi. Geçenlerde bana yazdı numaram onda kayitliymis ve hatta engelliymisim ikimizde buna anlam veremedik. (Arkadaşımın-6 sene önceki sevgkisinin- engellediğini düşündük). Kim olduğumu sordu ben fotoğrafını görünce tanıdım. Arkadaşımla ayrılmıslar. Önce Instagramdan ekledi beni yazışmaya başladık. Buluşmak istedi kaç kere ama ben güvenmediğim icjn hep erteledim. Fake hesaptan ekledim. Ordan mesaj attım, ısırarla kim olduğumu sordu. Daha onunla mesajlasirken bı kızdan mesaj geldi, onun nişanlısı olduğunu ve ona yazmamami söyledi. Bunu çocuğun kendine sordum ve o da bana nişanlı olduğunu söyledi. Beni ilk Instagramdan eklediğinde de o kızı takıp ediyordu. Yani benden önce vardı ve kesin ilişki yaşıyorlardı diye düşünüyorum. Ama niye o varken ve ciddi düşünürken neden benimle görüşmek istedi? Yorumlar mısınız?

Güncellemeler
+1 yıl
Çok süper soru mu😂
İki hafta önce benimle buluşmak isteyen çocuğun yakında nişanlanacağını öğrendim. Sevgilisi varsa niye benimle buluşmak istiyor?