Dün alışverişe gittik. Eşim kıyafet denerken ben oturuyordum eşim birden kabinden çıktı adamın birisine saldırmaya başladı ne oluyor falan ayrımaya çalıştık adamı dövdü ne oldu dedim sana bakıyordu yiyicek gibi dedi bende kavga niye çıkarıyorsun rezil olduk sayende dedim sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
513kocan adamına denk gelmemiş kafasını kulağını iyi kırmamışlar . orası burası açmış ama bakıncada gelecek biri ne bakıyon dicek. bence daha dikkatli olun belli ki senin camışın özgüven eksikliği bayağı fazla kendıyle ve senle ılgılı baska bırıne yapar , sağlam silkelerler ikinizide.
Gizliden mi yazdın bunu peki 😅😅
çok üşüşürler şimdi kenar mahalle kezzoları yorar .
Şu yaş aralığına kenar mahalle kezolarının bile üşüşmeyeceğine eminim 😅😅😅
işin ehli deneyimli profesyonel hard silkeleyiciyim. mental ve maddi olgunluk ile samimi olursam hiç düşündüğün gibi değil tam tersi desem , hanımlamuhasdebecı pazarlamacı yuzunden bın defa kavga ettık anlıyo kaıdn bunlar sana farklı bakıyo diye :) utanmasa gprs takacak bize.
ne kadar da senın carpık kıllı bacagına bakan ergen arizona kertenkelesi gibi olmasakta senden daha genç ve agzınıun tadını bilenler kapımızı çalıyor :
https://www.youtube.com/watch?v=p3WNLMEOFK8
Yine özgüvensiz özgüvensiz büyük destanımsı bir yazı yazmışsın ama ben okumadım seni o kadar önemsemiyorum Allah sana bir iş bir güç nasip etsin 😀😅
Orta okul mezunu şı saatte işte olmayıp evine para getirmeyen yarım erkeksin tek kadının bakmarığı tek kadının erkek yerine bile koymadığı. Yaşlı işlsiz eziğin tekisin eminim keltoş ve göbeklisin sana bakan tek kadın yok kudur or os pu evladı 😅 boyunda kısadır benim kocamın 190 😅😅
Dövmek hoş olmamış. Uyarın bence çünkü ilerde siz de sıkıntıya girersiniz
Bişey yapmana gerek yok. Kocan seni kıskanmış ve kıskançlık krizine girmiş
O zaman evden çıkarmasın karısını enteresan yani
Ben mal mıyım Ben hayvan mıyım kimse beni ne hakla evden çıkarıp çıkaramayacak ben istediğim şey giyerim kimse bana karışamaz kocam beni kısıtlayamaz bir de bunu normal görüyorsun yazıklar olsun senin gibilerine
Sen önce karşındakini linçlemeden önce okuduğunu iyi anla ondan sonra yuhala tamam mı? Herkes istediği gibi anlıyor oh ne güzel. Şimdi Türkçe yazdığımı bir daha açarak anlatayım. Burdaki ironiyi anlaman için cümle sonuna (!) imlasını koymadım lüzum görmedim anlarsın diye. Karı koca anlamadan insanlara saldırıyorsunuz galiba. Sen mal ya da evcil hayvan değilsin evde tutsun seni demeye getirdim. İnsanlar dışarda insanlara bakar bazıları mal gibi bakar. Eşi yanındayken bir erkek karısına baktığı için saldırmaz eşini düşünür orada daha nahoş olaylar çıkıp karısının bundan daha kötü etkileneceğinden dolayı yapmaz. Çünkü üstüne saldırdığı kişinin nasıl bir psikopat çıkacağını hesap etmeli. Yoksa yolda orada burada o buna baktı koluna bacağına baktı diye kavga çıksaydı ortalık Teksas'a dönerdi. Herkeste bir agresiflik hayret ya
Tepki yedikten sonra ben ironi yaptım bunun ironisi bile olmaz zaten böyle düşünen bir sürü iğrenç erkek var senin ironide'ye yaptığın onların iğrenç düşüncelerine destek olabilir kıvraklığa gerek yok işine bak şimdi
Senin tepkinden mi korkucam? Eğer ilkini anlamamışsan bunu da kibrinden kabul edip anlamış görünmeyecektin çünkü böylesi işine geldi. O kadar açıklamayı kıvıran biri yazmaz ama kime diyorum. Daha onuda anlamadıysan sana destan yazacak değilim. İşine gelmedi haklısın. Sen şimdi yazdıklarımı sindir ben de işime bakayım.
dikkat etsin bigün onu dövecek birine denk düşmesin 😂😂😂
Doğru
Ne desem ki sende haklısın eşinde kıskanmış ya normal ama kavga çıkarmasaymış keşke
Bakmak var bide bakmak var nasıl baktığına bağlı hakli da olabilir
Bi bunun icin mi kavga etti
Olan olmuş ne yapıcan?
Yapacak bisey yok kıskanmış işte
Ne giy miştinizn
iyi yapmış bence 😀
Belkide bakıyordu sapık gibi.
Himm nasil giyinmistin ki
Ben olsam keyif alirdim, teshiri cok severim
normal çıkartması
Hangi şehir nasıl bir evliliğiniz var
Sanane.