Ne yapılması veya yapılmaması gerekir? En önemlilerini üç beş madde ile özetler misiniz?

Güncellemeler:
Ne yapılması veya yapılmaması gerekir? En önemlilerini üç beş madde ile özetler misiniz?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1211Sevgi
Sadakat
Güven
Anlayış
Sorunları konuşmak
Bir taraf sürekli kaçarsa, kovalayan bir süre sonra yorulur. Giden gelmek istemezse, bekleyen yanar ve kül olur. Bazı küller yeniden alev almaz, rüzgarla savrulur.
Sen çok derinden yazıyorsun bak
Sular hiç sığ olmadı ki bende aga
Ağlarım bak
şu an kafam çok güzel ağlama 😄
Derinlerde kaybolma 😂
Kayboldum çoktan 😄
İlişki sorumluluğu öncelikle saygıdan geçer. Ardından sadakat gerekir bu da ilişkiyi taşıma gücüyle ve karşımızdaki kişiye olan saygımızın kanıtıdır. Sonrası Şevkat, hoşgörü ve destek olmaktan geçer
Kişiler birbirlerine olan sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor. Bunların başında tabii ki güven geliyor. Daha sonra karşılıklı anlayış, sevgi, saygı ve sadakat gelir.
saygı önemli
saygının var olduğu bir ilişki de her şey yolunda gider bence
Saygı
Güven
Sevgi
Merhamet
İlgi
Adalet
Bunlar olmalı...
Sağlıklı ilişkilerin olmasa olmaz koşulu dengedir. Eşler arasında sorumluluk, bağlılık, şeffaflık gibi konularda uyum olması ilişkinin kalitesini belirler.
Olumsuzluklar nasıl mı başlar...
bu sizin ne aradığınızla bağlantılı bir durum. etrafınızdaki insanlar da buna büyük etken. beyazın içinde mavi aramak gibi bir şey. bulmak zor ama bulunursa da bok etmemek gerekiyor. zor olmasının en büyük sebebi ise yine biziz; duygudurumumuz. ilk önce ne istediğimize tam olarak karar verelim. bu karar süreci yıllarca sürebilir; fakat sabırlı olmamız ve bu süreçte kendimize daha çok yönelmemiz lazım. kendimizle ilgili çözemediğimiz ne varsa çözmeliyiz. aksi takdirde ilişkide ne istediğini bilmeyen, dengesiz biri olarak ortaya çıkıyoruz.
bir durumu başka bir sebebe bağlamadan önce kendimizi iyice sorgulamamız lazım. nerede ne hata yapıldı? bu hata için ne tür adımlar atıldı? kendimizi ne derece eğitiyoruz? bunların cevabını vermeden ilişkiye başladığınızda düzeltemediğiniz o duygudurumunuz ilişkiyi baltalıyor haberiniz yok.
ilk önce kendinizi iyi tanıyın, daha sonra ilişkiye adım atmaya çalışın.🤷
Son cümle iyiymiş
Bence herkes ne yapıp yapmaması gerektiğini kendisi bilmeli ve karşı tarafa herhangi bir baskıda bulunmamalı. İlişkinin uzun ömürlü olması ve toksik bir ilişki olmaması için sınır çizilmeli. İki taraf da anlayışlı ve birbirine karşı kibar olmalı.
Zaman yaratmak (hem kendin için hem onun için), özel hissettirmek, güven vermek gerekir. Küçük de olsa yalan nononono, bağırıp çağırmak, karşı taraf üzerinde hegemonya kurmaya çalışmak vs vs bu liste uzar gider cmcmsk
Saygı sevgi hoşgörü anlayış ve empati önemli.
Ortak kararlar alınabilmeli.
Önce olumlu yönden bakılıp konuya öyle girilip sakince fikir beyan edilmesi.
Çiftlerinde kendilerine ayıracak zamanları olmalı.
Benim sevmediğim hareketleri yapmasın yeterli saygılı olsun merhametli olsun
Sabırlı,
Anlayışlı,
Fedakar,
Saygılı,
Sevecen olmak..
Sadık, saygılı, dürüst, hep aşık olsun tamam bana. Bide fazla kıskanç olmasın o kadar adam gibi adam olsun.
Kendine yapılmasını istemediğin ne varsa
Çok güzel özetledin
Teşekkür ederim
Sorumluluk almayı sevmem, o yüzden ilişki de yapmıyorum.
Dürüstlük
Dürüstlük
Dürüstlük
Sonrası bakmaya kıyamayacak bi sevgi
Ben madde bilmem.
Bildiğim hoşgörü ve fedakarlık
Sadakat ve sevgi
Karşılıklı saygı, dürüstlük ve bağlılık.
Dürüst olması gerek şu zamanda en büyük ihtiyaç
Güven saygı ve zevklerin uyumu