Sevgilinize hangi durumda kırmızı kart gösterip gönül dışına atarsınız?

Bu dört şık birbirinden beter hangisini seçeceğim karar veremedim😂
Sevgilin olunca onun gözlerine dikkat et yamyam radarı gibi güzel kizları tarayabilir ilk yazdığımı sectigin için durumun zor🤣
Kursa gerek yok ihtiyacım olan kudret damarlarımdaki asil kanda mevcut. Ama tırnakları uzatmak lazım
Aldatma aşk hayatından men etmek süresiz
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben ilgi manyağı bir kızım. İlgi duyduğu anda vezir ederim. Ancak en ufak hatasında da rezil etmeyi çok iyi bilirim.
Başka kıza bakmak. Başka kızı takip etmek. Başka kızı internetten beğenmek. Ben bayağı kıskancım ya :)
Benim olan benimdir. Kimseye vermem. :) <3
Huzursuz bir insana dönüşürse. Huzursuz insanlara dikkat edin; bu kişiler hep kendi hakkına giren, kendini yetersiz hisseden insanlardır.
Allah'tan huzur göbek adımız 🤣🤣
Hayır kırmızı değil ben beyaz kartı yaptırırım onu gösteririm gördüğünde getir beyazı üstüme atsın dkjxjxj
Hepside benim için kırmızı kart sebebi.
F hepsi :D
Hepsi..
Şıkların hepsi var.. huzursuz olucağım mutsuz olucağım bir ilişki istemem huzurumuzu bozucak şeyler yaparsa hoş karşılamam.. sen tutup da en ağırlarını yazmışsın bunların dönüşü olmaz çünkü karakter dediğimiz bişey var anlaşmayla vs. Olucak bişey değil iki üç gün sonra tekrar yapar..
İlk üçü de birbirinden beter.
İlki ve üçüncüsü zaten çapkınlık. Biri göz çapkınlığı, diğeri vücut bulmuş hali.
Ana kuzusu erkek de kişiliği oturmamış, birey olamamış, üç yaşındaki çocuktan farksız benim gözümde. "Sen , ne biçim erkeksin?" demek istediğim erkekler olur kendileri.
Gönüle gireni tek hareketle atmak zordur, sadece uzaklaşırsın, üzülürsün.
Bir çok sebep var aslında saygısızlık, anlayışsızlık, başka kadınlara bakmak, maddiyattan aşırı konuşması, kızlarla cıvık cıvık konuşmalar, yakınlaşmalar. Hangi birini sayalım.
karşı cins geçmiş ve ortamı varsa
açgözlü bencil sığ materyalist para göz manipülatif ve saygısızsa
sapkın istekleri varsa
çıplaklığı moda, başı boşluğu özgürlük sanıyorsa
herhangi biri veya hepsi farketmez. yallah tazyikkk
Yazdıklarına artı olarak on kusurlu hareketin hepsi hocam. 😃
abo bunların herhangi birine tahammül edebilecek kadar manyak var mı ki
F) bütün şıkların hepsi. Ben nasıl düzgün davranabiliyorsam sevgilim dediğim insan da davranabilmeli usta
Ben hepsine çok kızarım gönlümden atmadan da aramıza mesafe koyarım ve baya bir konuşmam
Cevap veriyorum hepsi :)
Hepsi dostum... hepsi..
Hepsi diye bir şıkta olmalıydı bence
Başka kıza yükseliyorsa bende ona yükselirim 😂
Benim olan benimdir
En İyi Kız Görüşü