Sanaldan biriyle tanıştım beni kırıyodu ama sonra güzel bişey söylüyodu hemen alıyodu gönlümü. Sevgili degildik ama arkadaşta degildik. Ama ona bana zaman ver dedim tamam dedi. Sonra gitti çocukluk arkadaşıyla çıktı bende aradım neden yaptın dedim uyku sersemiydim seni çok seviyorum dedi bende engelledim asla konuşmadım ama onu çok özlüyorum mantıgımla duygularım savaş veriyo hergün
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
biraz daha zaman stalk vs yapma görme onu hiçbirşekilde şu an yokluk yaşıyorsun alışkanlık oldugu için
Gerçekten içimi okuyan bi yorum ben bu histen nasıl kurtulcam çevremdekiler hep konuşma engelli sakın kaldırma diyo ama ben sesini özledim evet ondan nefret etmem gerekiyo ama özlüyorum duygularımı s... sadece alışmışlık hissi geçsin istiyorum
geçiyor emin olabilirsin ama kolay olmuyor her ulaştıgında her iletişimde bu duygu başa döner o yüzden net olup bitirmek lazım
Bence ... arkadaşıyla çıkmış affedelicek sey degil madem seni seviyordu niye arkadaşıyla çıktı. her şey muamele.
Uyku sersemi olan insan bunu yapması çok degisuk birsey mesela diyelim a kisisi kız b kisisi erkek gitti aldatti a kişisini ogrendi sonra dediki uyku sersemiydim seviştik 2 3 tur dedi b kişişi affedelicek durum değil..
Bak şimdi aksam telefonda konuştuk o beni seviyodu bende ona açıldım sanal oldugu için sana güvenmiyorum bana zaman ver dedim. Ertesi günü hesapta o kız vardı bana dediki ben sevgilisiyim sen kimsin ya yazdı. Oda bana diyoki bizim aramızda bişey yoktu seni aldatmış olmuyorum. Cidden önüme bakmak istiyorum ama olmuyo.4 gündür konuşmuyoruz daha… [+]
Bence onu unutmalısın. Pekde hoş birsy degil ben 2 yil konustum ettim ayrıldık duysallik yaptim ettim olmadı bitirdi gitti
Unutucam inş. Allah karşımıza düzgün kişileri çıkarsın nerde manyak var beni buluyo jdjdjd yeter ya
Bendede o problem var benimle 2 yıl konustu etti 2. Haftaya yakin once ayrildik seviyordum tekrar gelmesi icin cabaladim üzüldüm wgladim geri gelmiyecek berkay dedim ne yapayim geri döndürmek zor birsey sonucta. Zaten o gittiginden beri hep yeni arkadaşlıklar kurmak istedim çünkü yanlız olmak zor muhabbet sohbet etmek iyi birsey sonuçta..
İşte insanın kisiligi ile alakalı hepsi manyak deli oldugu icin yarı yolra bırakıyor ortada kalan kişiler üzülüyor ağlıyor yanlızlik cekiyor
Tamamada beni istemese ben zaten önüme bakcam takmıycam. Ama ben saba deger veriyorum ilişkimizin katili sensin diyo bende vicdan yapıyorum. Gerçekten çok aptal birisi bu arada az önce fotoları mesajları sildim iyo geldi
:D tebrik ederim ben hayla silemedim... fotoğraflarını ayrıldığım kızın
Işte her türlü ya kız suclu oluyor ya da erkek kendi yaptıklarını görmüyorlar egoları tavan yapmış.
Bu arada çok egoluydu bana dediki kendin kaybedersin ben bunun ilk basta hislerine karşılık vermedim hemen dediki seni lez sandım o derece kendine güveniyo
Evet her iliskide var bunlar iliskiyi mahvediyor boyle durumlar malasef ben sevdigim kizi ne aldattım nede baska kızlarla flort edip hicbir halt yemedim ama iste bu ego yüzünden cok canımı yaktı birsey yapmadim halde sinirliyken ben brisey sordugumda hemen bana patliyordu sordugumdada sen sinir ettin felan filan cok bos cumleler kurup sinir ediyordu odama cekilip yastiga sarılıp ağlıyordum yazık etmişim kendime. Onu anlıyorum hep ayrıldık habire küfür agazindan çıkmıyordu taramali tufek gibi oylr kufurler ettiki sanki mardinli bi erkekten farki yok gibiydi.
Benim hislerimi almaya calismadan once bana alttan alttan yürüyormus gibi yapıyordu aşık ettirdi kendine seviyordum sonra yaptığım hatalar yuzunden affetkiyormus ulan madem sevdirdin madem ben sana hicbirsekilde uzucek birsey yapmadım jiye ozaman onca yıl ümit verdirdin bi anda ayrilip baska erkeklerle konusucaksan... dimi..
Bunu üzülerek söylüyorum ama seni kaybetmekten hiç korkmamış nedenmi çünkü sen ona o güveni vermişin onu asla bırakmıycak gibi davranmışın. Deger veren kaybeder net.
Evet.. keşke daha iyi bir insanla sevgili olsaydım... sorun degil soylemen yeterliydi 😁 üzülecek birsey yok korksaydi severdi..
Psikolojik etki bırakmış sende oldukça bunu aşa bilirsin ama sanırım onunla konuşmak istiyorsun istersen taktik öneri görüş sunabilirim
Kendine alıştırdı sonra hadi ordan gitti. Hala diyoki seni çok seviyorum bırakma beni cidden psikolojimi bozdu ya
Bu yönde destek olabilirim sana ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Yok onla konuşmak istemiyorum sildim sonsuza dek
Hiç öyle görünmüyor
Yok şu an iyim gerek yok
iyi yapmışsın boş ver düşünme artık onu
Bak şimdi aksam telefonda konuştuk o beni seviyodu bende ona açıldım sanal oldugu için sana güvenmiyorum bana zaman ver dedim. Ertesi günü hesapta o kız vardı bana dediki ben sevgilisiyim sen kimsin ya yazdı. Oda bana diyoki bizim aramızda bişey yoktu seni aldatmış olmuyorum. Cidden önüme bakmak istiyorum ama olmuyo.4 gündür konuşmuyoruz daha ama alışırım ya
başka biriyle konuş en iyisi kimse vazgeçilmez değil sonucta hem sanaldan kim kime aşık olur ki geçecek tüm bunlar geçecek inan bana 😘
İnşallah bebem çok teşekkür ederim♥️♥️🥺
rica ederimm bitanemmm 😍😚☺
Kiz erkek herkesin bahanesi var, yorma kendini
Dilara Arıkanlı mı izliyorum bacım
İzliyorsun
Sarhoştum sen sandım
Sana sinirlendimde çıktım dedi sonra o kız iyi degildi o yüzden dedi bla bla bla
Ee her yardım isteyen kişiyle çıkacak mı
İşte benim aptalıgım başta baglanmıycaktım kendimi kötü hisediyorum sadece bana hep başta sevdigini söyleseydin böyle olmazdı diyo
O söylediklerinin hepsi boş şeyler
Unut gitsin
Suçlu cidden benmiyim
Yok o çocuğun söylediklerinin hepsi boş
Yani bahane
Bencede galiba benimki sevmek degil alışmışlık sadece geçicek inş.