вуηαяcσѕ | Aşk İlişkileri konusunda 3,9b görüş paylaştı.
Fenomen
5 gü
Selamlar,
Karşı cins ile yemekteysen hesabı ben ödemek isterim mutlaka. Fakat kendisi nezaket gösterip bir jest yaptıysa buna bir tepki gösterme. Teşekkür eder keyfime bakarım. Durduk yere o yemeği zehir etmenin de bir anlamı yok. Başka bir gün hesabı ben öder bir şekilde karşılığını vermiş olurum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Sosyetic_SheqiiL | Aşk İlişkileri konusunda 4,6b görüş paylaştı.
Fenomen
5 gü
Gider parasını masaya koyar çıkarım, artist bozuntusu
merakettimmişte | Aşk İlişkileri konusunda 13,8b görüş paylaştı.
Master
6 gü
başıma geldi seneler önceydi annemleydik bir de garson geldi hesabı ödicem masaya istedim yandan adam ben ödicem o hesabı dedi tek başına oturuyordu garsonda peki efendim dedi sonra ben baktım kaldım garson da tanışıyor musunuz? diye sordu hayır dedim ne münasebet ben kendim öderim dedim herkes şok yan masalar herkes bakıyor adamın umurunda değil böyle rahatlık gevşeklik
lovbdy | Aşk İlişkileri konusunda 851 görüş paylaştı.
Xper 7
3 gü
Tesekkür eder ve ödediği parayi geri ona verirdim. Istemez ise baska bi yerde restoran ta yakalarsam ben de onun hesabını öderdim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
DuruHanımcık | Aşk İlişkileri konusunda 66 görüş paylaştı.
Xper 5
5 gü
Hadsizlik diye düşünürdüm ve işletme sahibine kızardım. Tanımıyorum etmiyorum neden kabul ediyorsunuz diye.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
padisahinkizi | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Guru
5 gü
"Ne oluyor?" Diyip kaşım anında havalanır, anında. Bu ne küstahlık! O ödeme işinin elbette iptal olması lazım anında. Bir çıkarı olmayan bir insan bunu yapmaz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ImThePrinceLeo | Aşk İlişkileri konusunda 345 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Bana yürüyor derdim ne diyim, Allah rızası için ödemedi ya 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2246Selamlar,
Karşı cins ile yemekteysen hesabı ben ödemek isterim mutlaka. Fakat kendisi nezaket gösterip bir jest yaptıysa buna bir tepki gösterme. Teşekkür eder keyfime bakarım. Durduk yere o yemeği zehir etmenin de bir anlamı yok. Başka bir gün hesabı ben öder bir şekilde karşılığını vermiş olurum.
Gider parasını masaya koyar çıkarım, artist bozuntusu
Yürüyen artist ya
Hiç sevmem, ne münasebet yani hadsizzz
Dünya uzaya gitti Türkiye halen daha bu sorunu aşamadı :D
Kısa günün kârı derim hiç umurumda olmaz.
Paran cebinde kaldı şirket sahibi
Elin şirketinde çalışıyoruz şimdi sahiplik bitti
başıma geldi seneler önceydi annemleydik bir de garson geldi hesabı ödicem masaya istedim yandan adam ben ödicem o hesabı dedi tek başına oturuyordu garsonda peki efendim dedi sonra ben baktım kaldım garson da tanışıyor musunuz? diye sordu hayır dedim ne münasebet ben kendim öderim dedim herkes şok yan masalar herkes bakıyor adamın umurunda değil böyle rahatlık gevşeklik
Parası çok var galiba 😂
herhalde 😂
Ama yok hesap bana girsin istiyorsa seve seve izin veririm. :D
https://voca.ro/1o8kQLxw168D
tamam anladık diksiyonun güzel djdjdd
Eyvallah bunun için ses atmadım ama
tamam jdndjdd
Sarıcam ama neyse toyluğuna veriyorum :D
Sende at mısın at ağızlı djsnxjd
Biraz daha yeseydim keşke pahalıya gelirdi hesabı kitlerdim ağa be
Sesli güldüm dkmeğdlwnfnef
Tesekkür eder ve ödediği parayi geri ona verirdim.
Istemez ise baska bi yerde restoran ta yakalarsam ben de onun hesabını öderdim.
Hadsizlik diye düşünürdüm ve işletme sahibine kızardım. Tanımıyorum etmiyorum neden kabul ediyorsunuz diye.
"Ne oluyor?" Diyip kaşım anında havalanır, anında. Bu ne küstahlık! O ödeme işinin elbette iptal olması lazım anında. Bir çıkarı olmayan bir insan bunu yapmaz.
Bana yürüyor derdim ne diyim, Allah rızası için ödemedi ya 😃
Şaşırırım yani ne münasebet kimmiş o kabul etmem öderim hesabı bulup parasını iade etsinler
Kadınların bir erkeğin hesabını ödediği nerde görülmüş ki
Hiç bu kadar emin olma yapan yapıyor
Çok sinir olurum, beyefendinin parasını iade edin derim kendi hesabımı kendim öderim
Ben parasını ödemediğim hiçbir yemeği yemem. İyi şeyler düşüneceğimi sanmıyorum. Yemeğimin ücretini öder, çıkarım.
Ödediği miktar kadar parayı bir fakire beyefendinin hayri için veririm ödeşmiş oluruz.
gider parayı önüne bırakırım. gitmişse mekandan bulmaya çalışırm. sevmem böyle hareketleri
Gider yanına tanışırdım, bundan sonraki hesaplarımı da ödemesi için sevgili bile olurdum qhwhehsh bu zamanda böyle kız bulmak çok zor çünkü
Kendini düşünen koca yürekli arkadaşım lsmwğdöwkfndkd
sadece kendimi değil, benim gibi biriyle sevgili olma mertebesine erişebilecek olması onun için de güzel bir unsur
O kişi bul bizi 😂
beni bulsa yeter, başkasının bilmesine gerek yok kqjwjeh
Gıcıksın bende bilmek istiyorum yengemi😐
Özellikle de sen bilme qjwjejje
Sinir ediyon adamı xjsnxjd
La olum Ali sandım bunu djdncjdnjxd
qşödğwöcjsckwmcpk
şunun gibi @mervelerkotuuu insanlar için yorum kapatma özelliğini kullanmaya başlayacağım artık.
Bunu sen yaparsan çok mutlu olurum Aleyna djnedjdmf
Kahve parasını öderim djdjfjdjf
Kıyamam sana
Aleyna bende istiyorum xjjdjd
kız sen karışma hemen djdjff
Gel sen sakaryadan buraya yakınız ısmarlayayım
Boş zamanın var mı söyle de cidden ayarlayalım
Benim her günüm boş sen ne zaman gelmek istersen sorun yok
Haftaya cumartesi pazar mesela nasıl olur Giresun'da yayla falan varya oraya çıkarız araba var bende kuzenimin arabası onunla gelirim zaten
Olur sorun değil benim için burdan haberleşiriz
Ama 9 saat nasıl geleceksin
Benim halam var Giresun'da oraya gelirim kalmaya hem 2/3 gün kalırım
Önceden gelirim ben hafta içi hafta sonu da seninle buluşuruz ben sonra giderim zaten
Oha siz buluşucak mısınız 😂
Öyle olucak gibi jdncjdnf
@hayatcokbosaga tamam o zaman olur 😂😂
Giderdim enflasyon size vurmadı herhalde derdim ne dicem skdkdkmdcmc
Ekonomi onlar da iyi herhalde jdndjcndjfd
Aynen zaten baktım alman falan direkt Bi cılgınlık yapıp evlenmeyelim mi derdim kskd
Evlen bence kim bu devirde kimin hesabını öder demi djsjdjsx
Aynen eyle skdkdjd