Dün Eşimin dandik bir arabası var içinde ne klima var ne bir şey var içine girersen hamam gibi bir şeysin ablası eşimi arıyor işten çıktıktan sonra buraya gel anneme pasta götür kendi kocasının koskoca arabası var götüremiyor sanki neyse eşim çıkmadı telefonlara benim işim var dedi on kere ablası aradı üç kere eniştesi çıkmadı diye eniştesi gidiyor eşimin arkadaşını arıyor nerede o beni bir arasın diye eşim arkadasına döndü enısten aradı falan dedı
Eşim sinirlendi dedim ara enıstenı sıc ağzına Neymiş niye götürmüyormuş pastayı ben niye götürüyorum eniştesinin kendi oğlan kardeşi hiç bibok yapmıyor annesi ekmek istiyor annesinin benim yanımda ağzına etti ama benim işime gelince oda susuyo aramadı bana ne diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hadi hepsini anladım da arkadaşını aramak nedir 🤦🏻♀️ Terbiyesizler
Bir de eniştesi ağrıyor arkadaşına eşimde aramak istemedi eniştesinı , dedim ara ağzına et dedim Ama aramadı eşim hep böyle tartışmalardan uzak duruyor ben olsam benim eniştem bana böyle bir şey yapsa katliam çıkardı derim ki sen kimsin ki benim arkadaşımı arıyorum ister çıkarım aramama ister çıkmam sen olsan ne yapardın biri senin eşini böyle durmadan arası ve o çıkması gidiyor arkadaşını arayacak eşinin
Engelleyin dengesizi ya. Hem esinin arkadasinin numarasinin ne isi var o kadinda cok sacma
Enistesinde varrr enistesi arkadasini aramis
canım bir sülale esime dedim ara enisteni söyle Niye mileti ario boş ver umrumda sanki deyip gecio
Manyaklar ya engelleyin gecin
Ayn ben Annesine ablasına WhatsApp’tan engelledim ama yine de ablası durmadan dün aradı neymiş misafir gelecek diye bir çıktım telefona ne oldu dedim böyle işim varunuzu bilmiyordum bilmem ne bilmem ne Darıldın küstün mü bana diyor WhatsApp’ta resmin gözükmüyor bilmem ne yok darılmadım böyle yaptım kapattım zaten sonra eniştesi zaten tam bir bacım çocuğu
Birde soruyor yuzsuz kadin ya. normalden de engelleseydin keske
Niye tartistin
Bak almanyada yaşıyorum berlın gibi bir yerden başka bir şehire taşındın Ve yedi aydır buradayım yedi ay içinde annesine her gittiğimde bir şey çıkarıyor bak başörtü tak oda taktı Buda taktı başını ağrıtıyordu kıyafetçiye gidiyoruz kendine birkaç şey seç babamın yanında olmaz öyle şeyler halbuki açık bir şeyde giymiyorum düğüne gideceğiz kınaya gideceğiz düzgün bir şey giyinsin diye oğluna kına da giyindim elbise geçen iki sorun da bakabilirsin o kadar açık değildi uzun kolluydu neymiş oda açıkmış kızı hemen konuyu kapatıyor ay anneye diye ben ne yaptım düğüne bıldırı cıplak kollu bir şey giyindim asıl kavgamız şimdi geliyim bunların hepsini zaten saydım anneme annem konuştu annesiyle mangal yapmaya gittik orada gideceğimiz otele karışıyor izine gidecektik uçakla nere uçağımıza karışıyor onun şeyine giriyor benle çıplaklığın içinde ne işiniz var bak oğlum olmaz böyle yapıyor ben de bunu öteki gün beni aramış ben de hemen konuyu açtı çok yanlıştı yaptın dedim bağırarak benle tartışmaya başladı ben de tartıştım bu sefer dedim ki annem karışmıyor dedim hiçbir şeyimizi sen niye karışıyorsun Bana bağırıyor anneniz zaten sizi salmış çayıra Mevlam kayra diye o günden beri yüzüne kapattım telefonu öyle mi dedim hadi kapatıyorum dedim kapatmayacaksın diyor bana yüzüne kapattım annemi aradım bir de acayip duygusalım bir kimsem yok burada hani konuşayım edeyim annemi aradım annem de ağzına etti o günden beri konuşmuyorum yüzüne bile bakmadım gördüğüm yerde
ablacım senin için şeytan
😂niye
Fazla istediklerini düşünsünler eşimin yolunun üstünde dersin ablasının evi dedim niye gitmedin iş arkadaşı vardı arabada hemen söyledim diyor işim var diye niye on kere daha arıyorlar gitmedi ben ne yapayım benden bir sene bile umrunda değil
senin gibiileri iyi tanırımü
senin içinde salt kötülük var!
Hehe
kıyamette hesap vereceksin!
Beyin sik.. mesinler ozaman 10 keree ariolar enistesi esimin arkadasini ario nerde o diye o. c bak
Hepimiz verecez
Beni durmadan arayip ozmn rahatsiz etmesinder bak boyle rahatim :;)
Aile yapınızı inceleyelim mi
He
Benim ailemi değil eşimin Ailesini incele
Bekliyorum müsaitseniz
Olay karışmış
Aynen karıştı dediğim gibi her aradıklarında beynimi artıyor artık kafam o kadar rahat ki iki haftadır hiçbirinden bir şey duymuyordum dün gene başladılar aramaya eşimle çıkmıyor benim tartıştığım için ama ben bir şey demiyorum gene git çık diyorum ama istemiyor benden bilecekler bilsinler