Güzel kızlara aşırı zafım var. Hepsine aşığım. Bana 1 milyar dolar versinler ama bir daha güzel kızlarla birlikte olma şansın olmayacak desinler yemin ediyorum güzel kızları seçerim tanrıça gibiler insanın ömrünü uzatırlar sağlık verirler mutluluk verirler dünyada birer cennetler. mis gibi tanrıçalar
Güncellemeler:
2 gü
Benim için dünyanın en güzel, en keyifli, en çok mutluluk sağlık verici varlığı, güzel kızlardır. İnsan baktıkça dopamin salgılıyor. Ömür boyu çirkin bir kızla boğazda yalı da yaşayacağıma, güzel tanrıça bir kızla sıradan bir evde yaşamayı tercih ederim mesela
2 gü
Güzel tanrıça bir kız > dünyadaki her şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32Aslında sen bunu dillendirmişsin, çoğu erkeğin bilinçaltı da böyle. Kadını tapıyorlar. Yani normal bence şaşırmadım.
Valla öyle. Benim için dünyanın en güzel en keyifli en çok mutluluk sağlık verici varlığı, güzel kızlardır. Ömür boyu çirkin bir kızla yalı da yaşayacağıma, güzel tanrıça bir kızla sıradan bir evde yaşamayı tercih ederim mesela
Yani mantıklı
@genişleticigeldi Terbiyesizlik yapma, düzgün konuş
Çoğu erkeğin bilinç altı işte böyle, senin dediğin gibi değil, gerçekleri duydun şimdi ikile, kendinizi bu kadar değerli gormeyin
@genişleticigeldi ben de bunu diyorum zaten, olay bu zaten
Bunun adına da aşk demişler.
@genişleticigeldi tapmaktan kastım buna meyletmeleri;şu siteye bile bakarsan anlarsın, sürekli bir kadin kadın kadın...
Bizimkisi şehvet, aşk değil, maalesef ki evlenmeden olmaz diyen kızlar yüzünden evleniyoruz zorla
@genişleticigeldi lan yav sünepesi. Sen tanrıça gibi kızı nereden bulacaksın da boş boş konuşuyorsun. Senin takıldığın kızlar mahmut aniden hallicedir. Senin makyajlı halin gibilerdir.
Tanrıça gibi bir kız sana bakar mı lan. Sen ksde Mahmut abi kıvamındaki karılara yalvaran damacana ile aşk yaşayan bir tipsin
1 milyar doları alıp aseksüel olmak daha mantıklı seks olmasa da olur ilgi sevgi değer eksik olmasın yeter
Zekana tükürem senin. Lan güzel kızlarla olmayıp aseksüel olsam ne? 1 milyar doları gotume mi sokcam? 1 milyar dolar için dünyanın en güzel şeyi olan tanrıçalardan vazgeçemem. Öyle gelecek Paranın te ya. Güzel tanrıça kızlar daha değerli
Lan yürü. Dünyaya 1 kere geliyorsun ve aseksüel olup 1 milyar doları istiyorsun. Lan aseksüel olduktan sonra dünya benim olsa istemem ya. Güzel tanrıça kızlar > dünyadaki her şey
Hahah komik şey
Abi sen kafayı yemişsin hayırlı olsun
Neden ki? Gerçekten güzel kızlar, güzellikleriyle mutluluk verirler ve bu da sağlıklı olmaya yol açar. İnsanın ömrünü uzatırlar. Yer yüzündeki cennetler. Dünyanın en güzel varlığı en müthiş şeyi güzel kızlardır
Yüzü güzel olana doyarsın huyu güzel olana duymazsın demiş büyükler
Boş laf. Güzel 40da da güzel çirkin 40da da çirkin olur insanın kendi yaşına göre.
Bir tarafa çirkin kız 3 ev 3 araba koysunlar, bir tarafa da güzel tanrıça bir kız koysunlar. Güzel kızı seçerim. Çünkü bana daha çok mutluluk ve keyif veriyorlar
sürekli kullanılır maddi anlamda batarsın
Batayım ya. para köpekleri olsun. Para ile ölçülmeyecek bir şeydir güzel bir tanrıça benim için
kendini geliştirmeni öneririm bu çok zavallı bir aklın getirisi
Ya sie aöq. Şovenist sözleri bırakın.
Dünyadaki en güzel varlık tanrıça gibi güzel bir kızdır. Bu bir gerçek
sen görselliğe tapan aklı kıt birisisin arkadaşım. Bu kadar iğrenç bir düşünce olamaz.
Yürü git kafasız ergen. Ruhlar aleminde yaşamıyoz. İğrenç falan değil oldukça realist bir düşünce. Kedileri bile güzel diye seviyor insanlar.
bakirbey sana katılıyorum hangi kız bu tipin böyle olduğunu bilse uzak durmaya çalışır
sendeki sapkın bir düşünce neyden bahsediyorsun realite böyle bir şey değil. Güzel görünen ilgi çeker doğru ama gidip de sadece güzel bulduğun kadına tanrıça gözüyle bakarsan bu seni aklı kıt yapar. Olması gereken zeka seviyesinden aşağısındasındır demektir.
@Karakter_Zeka_Tip teşekkürler
Lan yürüyün sjw meriçleri. Siz tanrıça felsefesinden ne anlarsınız aöq