Aşk İlişkileri 6 gü Erkeklerin bana istedikleri gibi dokunmasına bir şey demiyorum, normal mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 07 aksine hoşuma gidiyo Güncellemeler: Takip Et 07 Paylaş FacebookTwitter Erkeklerin bana istedikleri gibi dokunmasına bir şey demiyorum, normal mi? 462 Görüşünü yaz
23gazipolis46 | Aşk İlişkileri konusunda 97 görüş paylaştı. Xper 5 4 gü Bence hiç normal değil kendini geri planda tusli ve eşine dokundurmalısın yani afedersin ama ortalık malı olmamalısın Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
zirkonn | Aşk İlişkileri konusunda 9b görüş paylaştı. Master 6 gü yazarı buldum 😂😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
sewen | Aşk İlişkileri konusunda 8,4b görüş paylaştı. Master 4 gü Hosuna gitmesini anlarimda hic ses etmezsen iyice b. kunu cikarirlar. Ucuz kiz olaursun. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Oluştur | Aşk İlişkileri konusunda 12,7b görüş paylaştı. Master 6 gü Her ay muhakkak sorulan, standart şizofren pembeli sorusu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Miiira 5 gü 😂😂😂
Gizli Üye 6 gü Ya ne olur görüşelim mi seninle bak söz veriyorum bir kere yanıma gel sonra gittiğinde kendin arayıp tekrar dersin başka erkek aklına gelmez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Bursadanbiradam Xper 1 4 gü Bence normal insan ne isterse onu yapmalı bende kendime dokundurtmayi seviyorum sevgilime pardon eski sevgilime Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
darrrrbelimatttkapp | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı. Guru 6 gü nasıl dokunduklarını bılemedıgımız ıcın bısey dıyemeyız Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Alp3461 | Aşk İlişkileri konusunda 155 görüş paylaştı. Xper 5 5 gü Bu yaşlar da normal ama iyi birsey değil ilerisi olduğu surecede bu devam. eder benc ileri gitme Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kmlaslnmkrlink Xper 4 6 gü Ellenmek arzulanmak hosuma gidiyo peki neresi olursa olsun farketmezmi yani Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Amerikalibey Xper 5 6 gü Dokunmak istedim Şu an keske gizli olmasan ama Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Şakişaki2 | Aşk İlişkileri konusunda 231 görüş paylaştı. Xper 6 6 gü Bu iyi bir psikolojik durumu göstermiyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
senbennn34 | Aşk İlişkileri konusunda 417 görüş paylaştı. Xper 6 6 gü Normall bayan olarakk Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Bladeruner | Aşk İlişkileri konusunda 3,3b görüş paylaştı. Guru 6 gü Gizliden cikmis olsaydin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Turkuaz88 | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı. Xper 7 6 gü kaç erkek dokundu sana zilli Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
34Constantine | Aşk İlişkileri konusunda 4,7b görüş paylaştı. Guru 6 gü Sana normal geliyorsa normaldir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Aşian-Vassal | Aşk İlişkileri konusunda 226 görüş paylaştı. Xper 7 6 gü Kardesim uzuldum adina Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
selcukdonmez | Aşk İlişkileri konusunda 5,2b görüş paylaştı. Guru 6 gü Kimler, nerede, nerene ve ne zaman dokundu? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
HoşafAğızlı | Aşk İlişkileri konusunda 5,3b görüş paylaştı. Master 6 gü Vay nerde oturuyon dhjf Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Powerlifter00 | Aşk İlişkileri konusunda 330 görüş paylaştı. Xper 6 4 gü Normal sonucta neden senin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
246Bence hiç normal değil kendini geri planda tusli ve eşine dokundurmalısın yani afedersin ama ortalık malı olmamalısın
yazarı buldum 😂😂
Hosuna gitmesini anlarimda hic ses etmezsen iyice b. kunu cikarirlar. Ucuz kiz olaursun.
Her ay muhakkak sorulan, standart şizofren pembeli sorusu
😂😂😂
Ya ne olur görüşelim mi seninle bak söz veriyorum bir kere yanıma gel sonra gittiğinde kendin arayıp tekrar dersin başka erkek aklına gelmez
Bence normal insan ne isterse onu yapmalı bende kendime dokundurtmayi seviyorum sevgilime pardon eski sevgilime
nasıl dokunduklarını bılemedıgımız ıcın bısey dıyemeyız
Bu yaşlar da normal ama iyi birsey değil ilerisi olduğu surecede bu devam. eder benc ileri gitme
Ellenmek arzulanmak hosuma gidiyo peki neresi olursa olsun farketmezmi yani
Dokunmak istedim Şu an keske gizli olmasan ama
Bu iyi bir psikolojik durumu göstermiyor.
Normall bayan olarakk
Gizliden cikmis olsaydin
kaç erkek dokundu sana zilli
Sana normal geliyorsa normaldir
Kardesim uzuldum adina
Kimler, nerede, nerene ve ne zaman dokundu?
Vay nerde oturuyon dhjf
İmmm. Nereye dokunsunlar
Normal sonucta neden senin