“Geleceğimiz yok ordan çıkamam”diyor. babası yanıma İstanbul’a geldiğini öğrendiğinde bile tartışmışlardı ve memlekete çağırmıştı dönmek zorunda kalmıştı. kalıcı bir işi olmadığı için ve ailevi dertlerle uğraştığı için oraya dönecek. Babası İstanbul’a gitmesini istemiyor beni tam bilmediği halde. Bayramda ailesine İstanbul’u da söyleyecek ama ailesi karşılarmış bu cendereden nasıl kurtulacam eğer ailesi izin vermezse😔
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10Eğer seninle olmak icin ailesini bile karşısına alan biriyse sakın birakma o kisiyi derim ama eger ki bunlarin hepsi bahaneden ibaretse o zaman isler değişir sen kesin ailesinin bu tavrindan eminsen geri adim atma derim o seni birakmadigi sürece ama eger o seni birakirsa da gitsin yoluna tutma bu yolda tabi engeller çıkacak karsiniza ama umarim ailesi sizin sevginizin buyuklugunun farkina varir anlamadigim sey ayri sehirlerde misiniz?
Evet ayrı şehirlerdeydik ama bir sürü kötü şey oldu iş aile konusunda benimle evlenmeyi çok isterken maddi sıkıntıya girince uzaklaştık bu durumdan ve ailesinin dediğini yapmak zorunda hissediyor öyle biri zorunlu bir durum olmazsa onların dediği olur
Bahane değil başından beri babası İstanbul’u istemiyor düşün başlarda yanıma geldi beni görmeye gizli babası öğrenmiş kaldığı akrabadan hem dönmek zorunda kaldı tartıştılar
Bence secme sansi verme yani ya ben ya ailen deme birak kendi karar versin ailesini secersede hic bir sey yapmadan birak git evet aile cok onemli ama bu kadar zorluga ragmen yaninda durup sonrada r yaparsa acikcasi ben sadece ailevi sorun olmadigini dusunurdum :/
Zaten seni seven illahaki senden yana olur klasik bir soz var ama cok doğru seni sevmeyeni kirk kilite bagla yine gider seni seveni sac teliyle bagla asla gitmez diye :)
Senin onun olduğu sehire gitme sansin var mi?
Başka ne olabilir ki anlattığım gibi benim babamda böyle bazı erkekler ailesini karşısına alamıyor yapamıyor başında da böyle bir durum olmasaydı ailesi dışında başka bir neden olduğunu düşünürdüm ama başından beri var bu konu
Ben okuyorum şu an ama ailem oraya yakın bir şehire gitme okuma ihtimalim var ama buna izin vermezler ve ikinci öğretim olacağı için bunu nasıl yaparım bilmiyorum
Senin adına gerçekten cok üzüldüm umarim aranizdaki engeller kalkar ve mutlu olursunuz tek diyebilecegim su ki asla pes etme ve birakma o cocugu
Neden bırakma onu dedin? merak ettim nedenini
Sonucta oda seninle ayni mucadeleyi veriyor ve ne kadar zorlandiysan o da o kadar zorlanıyor ailesime ragmen hala seninleyse bas nikahi derim aile oyle kolay kolay karsina alinmiyor...
Ama ailesi ne diyecek belli değil ya istemezlerse diye korkuyorum ya düşün beni böyle üzüyor üzülüyorum diye hastayken ilacımı içmek istemedim görüntülü konuşurken bana göstererek ilaçlarını iç dedi içirdi 😞
İstemezlerse de yinede seninle bir yolda yururse gercekten hakikatli adam bence yani sen cok olumsuz dusunme pozitif dusunmeye calis kendini uzmemeye calis bence birde istersen bir hocaya gozuk hani belki uzerinde nazar vardir ya da kotu buyu falan yanlis anlama benim ailemede yapmışlardı ayrilmaniz icin aranizin olmamasi icin yapmis olabilier ya da kem goz olabilir kendini saglam bi hocaya okut bence ben cok inandigim icin soyluyorum
Ailem istemiyor annem özellikle ben yaşayamadım sen mi yaşayacaksın dedi teyzem de önceden bakalım o çocuk seninle evlenecek mi demişti
Kimsenin dedigine bakma cok guzel bir iliskim vardi annem ayril dedi yengem doldurdu ayrildim uc yil agladim cocugun arkasindan 10 km yol yurudum gittim gormeye calistigi 3 yil sonra goz goze geldik çalıştığı yer videosunu atmis baktim elinde Nisan yuzugu vardi hayatımdaki en buyuk pişmanlığımdı her fırsatta geri dönmeye çalıştım istemedi ayrilirken sen beni aglattin allahta seni aglatsin dedi uc yil agladim o guzden kimsenin dedigine bakma ben aglarken ne annem ne yengem yanimdaydi neyse buraya kendi derdimi soylemek icin gelmedim ama kimsenin sozune bakma zamanla alisirlar
Yok hani nazar demiştin ya bunlar neden olmuş mudur? Ne yapmam gerekir ya düzelmezsek olmazsak 🥺
Bence ilk Basta cocuga onu ne kadar sevdigini deger verdigini belli et izah et ama fazla uzerinie dusme sıkma sonra bi hocays git para almayan hayrina gercekten hocalik yapan birine kendini okut bence nazar çok buyuk seylere yol acabilir iliskini dillendirdiysen onun nazari bile dokunmus olabilir
Hoca degilim medyumds degilim ama az cok anlarim boyle seylerden cevremde olsaydin el fali bakiyorum ücretsiz ve dediklerimde cikiyor sana bakmak isterfim sahsen hislerim kuvvetlidir ama seninle konusmamdsn anladigim kadariyla bence nazar var ya uzerinizde
Açıkçası Allah a dua ederim hep onun dışında hocaya gidip okutmadım bilmiyorum hiçbir şey bu konuda
Hoca olmasina illahada gerek yok yani cevrende nazar duasi okuyabilen bir buyugun varsa bir kac dua okuttur kendine bence
El falı bakıyorsun yani ne güzel nazar olabilir ama tek bildiğim şey bu durumdan nasıl kurtulucam ölecek miyim yoksa diye korkuyorum
Niye olesin allah korusun cok takıntı haline getirmissin biraz sal kendini
Çünkü babamda böyleydi ailesi için herkesi annemi bile harcardı yani harcama değilde aile her şeydi onun için ama sonuçta evlenmişti seviyordu ama benden annemle aynı kaderi daha kötü yaşarsam diye korkuyorum
Allah'tan ümit kesilmez iyi dusun bol bol dua et kottuyu anmamaya calis
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!