Özellikle Yalnız olduğu halde aldatılmaktan korkan var mı?

Arkadaşlar şimdi buradaki yazıları ve soruları görünce kötü oluyorum. Kimi diyor annem babamı aldatıyor, birisi soruyor eşimin beni aldattığını nasıl anlarım, bir diğeri yazıyor eşimi seviyorum ama aldatmadan da duramıyorum. Daha neler neler var siz de biliyorsunuz. Yorumlar zaten kadın düşürmeye çalışan p*çlerle dolu. Bense ortaokulda sınıfımdakiler bunu oyuncak yaptığı için ve ailemden de yanlış olduğunu dinlediğim için sevgili muhabbetine hiç girmedim. İlişkilerin şu anda nasıl işlediğine dair bir fikrim yok yani. Burada gördüklerimin aksine ben ölene değin sürecek uzun sağlıklı, sadakat dolu mutlu bir evlilik istiyorum. Bu üstteki yazdığım yorumlardan dolayı eğer evlensem eşim de bunlar gibi olur mu, ben de aldatılma duygusunu yaşar mıyım diye korkuyorum. Çünkü bu soruları okuyup empati kuruyorum, yani olur mu diyorum olmayacağının bir garantisi yok gibi duruyor. Aldatılan diğer erkekler de eşlerini seviyordu, ben de bu tehlikenin içindeyim gibi hissediyorum ve çok korkuyorum. Benim gibi kaygıları olan başka kimse var mı merak ediyorum ve bu korkularımda haklı mıyım, aldatma olayları düşündüğüm kadar çok sayıda ve kolayca gerçekleşiyor mu, yoksa ben mi abartıyorum bilmiyorum. Lütfen görüşlerinizi paylaşın.

Bekar evet
Bekar hayır
Evli evet
Evli hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Özellikle Yalnız olduğu halde aldatılmaktan korkan var mı?