Arkadaşlar ben 19 sevgilim 20 yaşında çok güzel bir ilişkim var. Ailelerimizle tanıştık en çok da onun ısrarı üzerine oldu. Ama her an aldatılabilirim korkusunu bir türlü içimden atamıyorum bu da ilişkime zarar veriyor. Boş sebeplerden, durup dururken sorun çıkartıp tartışma yarattığım zamanlar oluyor. Son günlerde onu çok fazla sorgulamaya başladım her gün hesap soruyorum. Bu korku içimde her geçen gün büyüyor. Halbuki dışarıdan baksanız bir sorun yok kendi içimde ilişkimi bozuyorum. Kendi kendime diyorum ki buna hazırlan bir gün olacak. Bu korkunun sebebi iki şey ilkinden başlayayım.
1-) Sevgilimin geçmişi kirli, önceden çok aldatmış.
2-) Babam annemi aldattı. Kız çocukları annelerinin kaderini yaşar derler o yüzden benim de başıma gelecek sanki...
İşte sebepler bunlar ama şöyle bir şey var tamam aldattı kabul edilemez ama benden önce sadece 1 kez ciddi bir ilişkisi oldu onu aldatma sebebi ilk başta kız yaptı o da ona inat yaptı diğerlerini aldatması ise şöyle oluyor, hepsi gönül eğlendirmek amacıyla olduğu için o kısmı önemsemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim bu korku mutlu süren ilişkimi benim yüzümden mahvediyor. - P
1-) Sevgilimin geçmişi kirli, önceden çok aldatmış.
2-) Babam annemi aldattı. Kız çocukları annelerinin kaderini yaşar derler o yüzden benim de başıma gelecek sanki...
İşte sebepler bunlar ama şöyle bir şey var tamam aldattı kabul edilemez ama benden önce sadece 1 kez ciddi bir ilişkisi oldu onu aldatma sebebi ilk başta kız yaptı o da ona inat yaptı diğerlerini aldatması ise şöyle oluyor, hepsi gönül eğlendirmek amacıyla olduğu için o kısmı önemsemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim bu korku mutlu süren ilişkimi benim yüzümden mahvediyor. - P
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer