Evlenen birini görünce siniriniz bozulmuyor mu?

Hayır hiç sinirlerim bozulmuyor niye bozulsun ki Allah herkese mesut etsin diye dua ediyorum nasip olursa insanın kendisine de en hayırlısı neyse en doğrusu onu göstersin onu çıkarsın karşısına dedi dua ederim illaki herkesin aynı anda evlenecek diye bir durumu söz konusu olmaz karşısına doğru düzgün bir insan çıkar güvendiği bir insan çıkar evlenir olmuyorsa da kısmettir bu zorlamamak gerekir ama bu kısmetin ne zaman çıkacağı da belli olmaz herkese iyi şanslar bu hayatta
Öyle düşünmeyin her yaşta yaşanan evlilik güzeldir heyecanlıdır Yeter ki o doğru insanla evlenebilirsiniz
Hiç üzülmedim ama 18inde evlenip 19unda çocuğunu kucağına alanlar için üzülüyorum ya koca bi hayat akıp gidiyo kendi çocukken çocuk sahibi oluyolar bekar biri gibi gezip tozup hayatın tadını çıkaramayacaklar hep bi sorumlulukları engelleri olacak ne bileyim kendi tercihleri tabi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ahaha bakis acisi iste kimi evlenmek ister üzülür kimi de naneyi yedi yazik diye ahsbsbbs 😅😅
Hayır acıyorum onlara. Gereksiz dertlerin içine atlıyorlar
tam tersi. görünce iyi ki evlenmemişm diyorum
özgürlüğün kısıtlanıyor. evliliğin ilk 1/2 yılı güzel. evlenmedim ama gördüğüm kadarıyla öyle. ondan sonra herkes mutsuz
dediğin işte 2 yıl sürüyor. senin dediğin filmlerde oluyor. çevrene bak bi yeni evlenenlere. 10 kişiden 5 i boşanmış 3 ü çocuk var diye boşanmıyor :) yani demek istediğim seni dediğinde haklısın ama bulmak çok zor
Evlilik için su an en az 250-350 k lazim o kadar param yok 🤣
hayır evlenenler bitik halde
Umursamıyorum kimseyi
Bozulmuyor mutlu olmalarini diliyorum
Yoo. Hatta adama aciyorum icimden
+ ve - leri var. bekarlik rahatlik hakikaten. Nasil bir hayat yasamak istedigine bagli
Evet bazen üzülüyorum
Evet oluyorum hemde nasil
Evet özeniyorum
Yok ne enayiler var diyorum
Biraz
bozuluyo tabi
Üzülüyom
Hayir
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş