Gerçekten hiç beklenmedik tiplere arka arkaya yazıyorlar benim herkes çok güzel olduğumu söylerken ne yazan var ne de istek atan. Anca bakıyorlar
Bir kız güzel olmasına rağmen erkekler neden yazmaz?

Gerçekten hiç beklenmedik tiplere arka arkaya yazıyorlar benim herkes çok güzel olduğumu söylerken ne yazan var ne de istek atan. Anca bakıyorlar
Defalarca söylüyorum güzellik görecelidir. Bana güzel olan başkasına olmayabilir. Sarışın kızlar dikkatimi çekmiyor mesela ben de yapmacık geliyor örnek tabi bu. Sende de öyle olabilir. Ya da şu aralar herkes birbirine güzelsin diyor zaten belkide insanların aradığı özellik yoktur. Dediklerimi yanlış anlama sadece bunlar bir sebep başka bir sebebide olabilir.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ya ortamin sana karsi nazik ya da sende bir sikinti var hersey guzellik degil
Demek ki itici bir tavrin var guzel kizi kim istemez ki davranislar sogutabiliyir bende guzel bir sevgilim olsun isterim ama kafa yapisi uyuyor mu bakalim
Kendini begenmislik ukala tavirlar vb. kafada uymais olabilir seni tanimiyorum sonucta seni yalnis yargilamak istemem
Guzel kiza yaklasmsk zordur birde bana bakmaz ya da sevgilsi vardir kesin gozuyle bakan cok
Banada herkes yakışıklısın kanka diyoda diyolar işte 🤣
Fotoğraf olsa yazardım ama foto olmayınca nasıl yazalım
Benim değil tabiki ben 170 tercih ederdim ama demekki çevrende güzel kızdan anlayan erkek yok
Şimdi rahat giyen kız kolay kabul eder kolay verir hemen düşer düşüncesi ile acemiler onlara takılıyor seninde ulaşılmaz olduğunu düşünüyorlar. Hâlbuki bilmiyorlar sana ulaşmak daha kolaydır
Fiziğe de bakıyorlar ama gerçekten yürüyen yoksa insanların dediği kadar güzel misin bilmiyorum
Belkide kendini fazla büyütüyorsundur.
Gizli olmasan yazacaktım 🤭
Belki onlara göre güzel değilsin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş