Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kız nasıl kendini beğenir, teklif götürerek değerini düşürmek istemezse yakışıklı erkek de kendini beğenir, teklif götürerek değerini düşürmek istemez.
Teklif eden erkek, kızın gözünde cazibesini yitirir. Teklif götürmek teklif edilen şahsı tatmin eder. Bir anda dötü kalkar. Çoğu kız, önce istiyor olsa da teklif alınca birden aklına kriterler gelir. Sorgulamaya başlar ve bir şeyleri bahane edip çoğunlukla da reddeder. Sevgilim olsun istiyorum ama teklifleri reddediyorum, kabul ettiğimden de hemen sıkılıyorum diyen kızların adedi azımsanmayacak kadar çoktur. Durduk yere birilerinin dötünü kaldırmaya hiç gerek yoktur.02 Yorumla- +1 yıl
Ben de sana şunu söyliyim. Ben 26 yalımda bi kızım ama çok sakinim pek konuşamam bide güzel falan değilim. Bu yaşıma kadar hiçkimse bana aşık olmadı sevmedi hiç çıkma teklifi almadım. Kimse beni sevmek zorunda değil evet ama ben çok üzülüyorum çirkin olduğum için ve kimse beni sevilmeye layık görmediği için. Bu gidişle zaten hiç evlenebilme şansım yok
Cevap sahibi+1 yıl@Kitaproman12
Benim de senden hiçbir bir farkım yok. Senin beğenilme ve evlenme ihtimalin benimkinden çok yüksek emin ol.
En İyi Cevaplar
Güzel kızlara yazmak cesaret ister.
Ortalama bir kıza herkes yazar güzel kızlar hele birde işi gücü varsa genelde yalnızdir.
Yazarsak kesin kabul etmez, kabul etse diyelim biz kendimizi onun yanına yakıştıramayiz.
Benim lisede bir tanıdığım güzel kız vardı hatta okulun en güzel kızıydı okul hayatım boyunca ona kimsenin teklif ettiğini görmedim kimse bile bile red yemek istemiyor işte ama kız lise sonda harbinden çirkin hiç ummadığım birinden teklif aldı kabul etti. Herkes bu duruma çok şaşırmıştı :))22 Yorumla- 1 yıl
Sana bir olay anlatayım ben sosyal medyadan biriyle tanıştım işte aynı sehirdeydik falan dedik yani anlasirsak buluşuruz falan. Neyse birbirimizin hesabını takibe aldık sonra aramızda çok basit bir tartışma geçti ama çok basit.3 gün boyunca hiç yazmadı ve benden yazmamı beklemiş sonra ben yazmayınca takipten çıktı ve bende hemen çıktım ve demek takipten çıktın falan yazdım oda evet konuşmuyoruz gerek var mı yazmış. Ondan sonra yok sen yazmazsan ben hiç yazmam beni konuştuğun diğer erkeklerle karıştırma Yazarsan yazarim yazmazsan yazmam falan bir sürü biseyler yazmış. Bana şunu demeye getirdi sanki ben çok egolu davranmışım diğer erkekleri peşinde köle yapmışım da ondan bana hınç beslemiş. Ama o kadar da mütevazı davranmıştım. demekki biraz egolu olmam lazimmis
- 1 yıl
Bana da mesela çok fazla çıkma teklifi almam ama yanimda ortalama bildiğim arkadaşlarım hep çıkma teklifi alıyor. Güzel kızların neden hep egolu falan olduğu düşünülüyor.
Genelde güzel kızların çoğunda ego tavan çekilmez kabul etse bile uğraşılmaz gibi geliyor bana
(kabul etmez genelde egoları tavan daha iyisine layik olduklarını düşünürler ve çevrelerinde çok erkek var kimse neredeyse kimse bukadar erkek ile arkadşa olan kızla sevgili olmaz kıskançlık krizinden ölür
Ve o ego sahibi kızın etrafında çok erkek olduğu için erkek kavga ettiği anda aklıma şu gelir ben nedne bunun ile uğraşmıyorum ki çevremde yüzlerce erkek var sal gitsin der03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben kendi adıma konuşuyorum burda da söyledim çoğu kişiye. İstersem dünyanın en güzel kızı olıyım sevdiğim insana karşı bende ne ego kalıyor ne özgüven. O yüzden ben hoşlanıyorsam asla ego yapmıyorum. En özgüvenli en güzel kız olsam gerçekten seversem başta özgüvenim egom yerlerde oluyor o kişiye çok farklı bakıyorum çünkü
+1 yılEvet çok haklısın bunu bende anlamadım ama şöyle de bişey var diyelim ki erkek çok yakışıklı ve çok güzel bir kıza aşık ama yine de söyleyemez çünkü sevgili olmak istemiyordur kafası karışıktır kendiyle alakalı problemleri vardır
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yılTam tanımıyorsa kızın kendine güvenmeyeceğini düşünüp yazmayabilir şahsen sen olsa çevrende birsürü tanıyıp güvendiğin insan var ama bi yakışıklı sana yazıyor donus yaparmısin belkide fotoğraflardaki gibi birisi değil fotilarda iyi çıkıyor olabilir tanıyorsan eğerde burnu havadadır bizim ülkede çirkin bile olsa yokluktan okadar çok yürüyolarki kız krndini güzel sanmaya başlıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızların egolu olduklarını düşünürler. Güzel kızlar egoludur, bakmazlar. Bir tarafları kalkar. Bu düşünülür. Erkek ilk adım atmamayı, kızların ilk adımı atabileceğini kestiriyorsa gene yazmaz. Çok güzel kızın egosunu kasmak istemiyorlar, olay bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında ama genel olarak bakarsak bütün güzel kızlar böyle olmuyor ve bu işin sonu yok. Hele ki karşılıklıysa. Erkek bakmaz egolu diye yazmıyor, kız o yazmıyor diye yazmaz. E o zaman? 😅
Kabul etmezler, cevap vermezler, egoları şişmesin diye kendimden yola çıkayım bu sitede güzel kızlar aynı zamanda soruları ve yorumları güzel olanlar var ama yazmaya çekiniyorum bıliyorum sonu hep aynı senaryo ile bitecek
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki kız çok güzelse bahsettiğim gibi gerçekten güzel ve çevresinden ilgi alan biriyse ama o erkeğin yazmasını istiyorsa belli mi etmeli ilgisini sence
Erkekler kızlara zaten ego basıyor eee toplum ayretten güzel diye ego vermiştir. Sevgilisi flört muhakkak vardır milletle rekabete kimse girmek istemez. Reddedilme rezil edilme korkusu? Sayayım mı başka
02 Yorumla
Soran+1 yılOf haklısın ama o tip erkeklerin genelde reddedilme korkusu yok gibi görünüyor. Böyle aşırı yakışıklı egolu erkekler vs. İlla karşıdaki kızdan bir işaret mi almaları lazım yazmak için
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bunun kesin , sevgilisi vardır ya da abi bu kız bana bakar mı diyerek yazmıyoruz genelde. Çünkü biliyoruz ki genelde öyle olur o kız bize bakmaz ve biz de öylece kalırız orta yerde 😊
20 YorumlaÇünkü güzel kadınlar kibirli oluyor..
Çoğu kere
Yanina yaklasilmiyor.
Şunun gibiysen bul beni 😝
00 YorumlaHerkes dengi dengine bakiyor tipine yok bu kiz bana bakmz ya da bu erkek bana bakmaz boşa düşürmeyim kendimi diyip yanaşmazlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYüz vermez diye ama ilerki zamanlarda bakıyorki yazmadığı kıza kendinden çok daha basit kişiler yazıyor😀😃
02 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle oluyor gerçekten istisnasız
- +1 yıl
Evet bu durumda her iki tarafta red gelsede söylemeli😊
+1 yılÇok güzel kız anca aşırı yakışıklı erkeğe bakar o erkekte boşa onunla uğraşmaz. Zaten hali hazırda herkesi etkiliyor birde çok güzelle uğraşmasına gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılGüzellik çirkinlik olayı değil bu sempatik cana yakın bir kız her zaman ilgimi çeker çirkinde olsa güzelde olsa sempatik cana yakın değilse boş benim için
00 Yorumla
+1 yılGüzel soru evet ya cidden neden öyle bende bunun sebebini çok düşünmüştum bı ara
35 Yorumla- +1 yıl
Ulaşılmazlık düşüncesi
- +1 yıl
O nasıl oluyormuş
- +1 yıl
Güzel kız zaten peşinde bir sürü erkek vardır bana bakmaz. Reddedilmeye ve terslenmeye gerek yok en iyisi salayım
- +1 yıl
Hmmm
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimden örnek vereyim öyle havalı talep gören biri değilim yakışıklı olduğumu düşünmüyorum hiç sevgilim olmadı bu yüzden ne yapacağımı bilmem birde çok güzel olunca zaten bakmaz cevap bile vermez diye hiç yazmam. Bu yüzden güzel kız görünce moralim çok bozuluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Yüz vermeyeceğimizi düşünüyorlar daha çok çünkü. Haklılar da :D
20 YorumlaBen genel olarak yazan biri değilim ama çok güzel kızlarla göz gözd falan gelirsem yürürüm yalan yok :)
00 Yorumla
+1 yılSaf olmadıkları için ve elde edemeyecekleri için çirkin kızların beklentisi yüksek olduğu için daha kolay lokma haline gelmeleri zor olmuyor.
00 YorumlaEgo yapıyorlar , cevap vermiyorlar kaç kere denedim ben cevap vermiyorlar cevap verse sanki ölecek ego yapıyorlar o yüzden yazasım gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yılBi kaç kez yazdığımda görüldü yedim ya da geç cevap veren oldu. Artık yazmıyorum tanımadığım kızlara 🙄.
00 Yorumla
+1 yılRet edilme, kötü karşılama korkusu genellikle kendin beğenmeyen güveni eksik olan Erkek kardeşlerimizin yaşadığı bir durumdur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılBenlik sıkıntı yok, söylemek istiyorsam söylerim, söyledim de.
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes söylese
- +1 yıl
Söylemek gerekli diye düşünüyorum. Görmüşsün, hoşlanmışsın konuşmadan nasıl tanıyacaksın o kişiyi?
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ben şahsen çok yazan oluyordur diye yazmıyorum, yazarsam rahatsız ederim falan diye düşünüyorum o yüzden.
00 YorumlaO kıza öyle geliyordur, ortak noktada yakalarsak yazıyoruz 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bir işaret almanız lazım yazmak için😅
+1 yılÇok güzel olması benim çok umrunda olmaz..
Çok güzel ahlaka sahip olur, ona da ben cesaret edemem, rahatsız ederim diye..
#Vesselam10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. genelde soğuk oluyorlar hele ki güzel olduğunun farkındaysa üff uğraşılmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAma kızın da ona ilgisi varsa illa belli mi etmeli ya
Soran+1 yılYok ya ben adım beklemem ama karşımdaki de baya yakışıklı kızları kolay elde eden bir tip. Onun için herkes gibi görünmek istemiyorum sadece
+1 yılYakışıklı olması cesur olmak ya da seni taşıyabileceğini idrak etmesi anlamına gelmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ne biliyim yakışıklı olduğu için egosu varsa karşısındakinin egosundan korkmaz reddedilme korkusu olmaz diye düşündüm
- +1 yıl
Tıp beyin karakter cesaret sosyal zeka psikoloji bunlar hepsi farklı kavramlar Günümüzde herkes vitrin şeklinde yaşıyor içleri boş Muhtemelen sorunun benzer durumlar
Soran+1 yılGüzel açıkladın teşekkür ederim
- +1 yıl
👍🏼
Bana guzel olmasi onemli degil her turlu yazarim sevmissem ama herseyde guzellik degil, belki ahmak?
10 Yorumla
+1 yılbu kız çok havalı bana bakmaz diye düşünüyoruz çoğunlukla
10 YorumlaBakmaz diye ama çirkin adamlar yaziyo özgüvenleri tavan sfdhh
40 YorumlaÇok güzel kızların büyük bir kısmının egolu olduğu varsayımı var. Ondan olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Genelde sapların pofpofladığı tiplerdir diye ön yargı oluşuyor ama bu da doğru düşünce değil tabi
00 Yorumla
+1 yılBakmaz diye birde o kız beni hiç tanımıyor sen kimsin be diye terslemez mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Ben kızlara yazmam onlar yazsın sa falan yazıyorum yazarsam
00 Yorumlaİhtimal vermiyoruz orta halli ancak kabul eder bizi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen yakışıklı biriyim mesela bir tane kız yazdı iki dakika sonra sen geye benziyorsun dedi terk etti
00 Yorumla
+1 yılKibirli model oluyor genelde o tarz kızlar. Cevap bile vermiyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bu kız bana bakmaz düşüncesi olur. O cesaretin yakışıklılık ile alakası yok özgüven kaynaklı adım atılır. Ben de aşırı güzellere yazmam 🤣
00 Yorumla
+1 yılAyn, 60 yaşında amca yazıyor ama yakışıklı oğlanlar yazmıyor. Keşke yazsalar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyazsak da degişen birşey olamayacak.
çok kişi yazdıgı için, sana sıra bile gelmez
g*tleri everest dağına çıkmış, egolu hepsi.00 Yorumla
+1 yılyani birden falza nedeni olabilir ama bence asıl nedeni başta soğuk yaptıkları için ve erkeğin kendini kötü hissetmesi olabilir bu yakışıklı olsanda olmasanda oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle bir durum var egolu vs demiş herkes nerdeyse ama kendimden yola çıkarak söylüyorum. Dünyanın en güzel insanı bile olsam hoşlandığım insana karşı özgüvenim yerle bir olur ona ego yapamam. İlla göstermek mi lazım ilgimizi yazması için
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. güzel kız havalı olur yazarsan muhtemelen ret yersin
artı güzel kızla bir ömür geçmez o bakar bu bakar başına bela olur anlicagin yani00 Yorumla
+1 yılOnlarda yazmayacağı için burnu havada olduğunu düşünür bence
00 YorumlaÇünkü düşündükleri şudur
Şimdi bu kız güzel ve bunun kesin konuştuğu vardır ya da bana bakmaz edasıyla yaklaştıkları için ama aslında güzel kızlar hep yalnızdır00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim etrafımda yok şu an virüs sağolsun insan kalmadı etrafımda , olsa yazardım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler ne kadar güzel olsa bile yazmazlar özgüven meselesi
00 Yorumlaİpek diye bir kıza yazdım güzel ama cevap vermedi ben napiyım şimdi cevap vermezlerse boşuna yazmış oluyoruz
06 Yorumla
Soran+1 yılYa ben kendi adıma konuşuyorum. Yüz yüze görüşmeden sosyal medyadan tanışma olayını bıraktım. Bu yüzden olabilir yüz yüze görmeden asla birinden hoşlanmıyorum. Herkes cevap vermeyen kızlar egolu vs demiş ama aksine kendi adıma söylüyorum ben dünyanın en güzel kızı olsam hoşlandığım kişiye karşı ne özgüvenim kalıyor ne egom
Soran+1 yılAynen bence öyle. Yüz yüze verdiğin izlenim gerçekten çok farklı oluyor. Sosyal medyadan hiçkimse bir şey anlamıyor. Yüz yüze kızdan da bir karşılık aldıysan o zaman ego falan hiç düşünme direk yaz. Eğer cevap vermezse kendi salaklığı
Soran+1 yılBen paradan hiç etkilenmem sakın böyle bişey yapma kızlar bunu aşırı itici buluyor
Bende erkek olarak güzel kız mı var sanki DJFHDJHDGFGDHJ
😂Yoksa erkekler koşardı erkekler güzel kız peşinde ama ben zekasına bakardım o mallığa girer güzellik bana göre xD00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. O kadar ilgi manyagi ve flortoz oluyolar ki baslamadan heves sonduruyolar
00 Yorumlasen kendini güzel olduğunu düşünebilirsin ama belki değilsin belki
010 Yorumla
Soran+1 yılKendim hakkında söylediğimi nerden biliyorsun? Ve kendi görüşümle söylemedim çevreden aşırı ilgi alan sürekli övülen kızdan bahsediyorum
Soran+1 yılKendimi övmeyi sevmiyorum isteyen beni istediği gibi görebilir burda anlatmaya gerek yok
Soran+1 yılBen karar vermiyorum zaten öyle bişey demedim? İsteyen istediği gibi görür diyorum burda bahsetmeye gerek yok
Soran+1 yılAçan sensin
Soran+1 yılAhahakdnskdjs tamam :D
+1 yılaga büyük bi çekingenlik,
güzel olan kendinin farkında ve beklentileri yüksek gibi bir algı yaratıyor vücutta.00 Yorumla
+1 yılçünkü kendisine bakmayacağını bildiği için şansınıda denemek istemiyor kullanacağı şansa yazık olur :)
00 YorumlaBilmem ki ben şahsen kötü olmak istemiyorum mesela kızla takiplesiyor muyuz öyle kalalım diyorum niye sonra kötü olalım ki ya da yanlışım bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBu bana bakmaz kafasındadırlar ya da buna yazan çok olur beni aldatır diye düşünürler
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak kimseye yazmam. Cılkı çıktı ilişkilerin
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı kibir oluyor
20 YorumlaReddedilme ihtimali yüksek olduğu için yazmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşısından garanti bir karşılık ilgi vs görse yazar mı
+1 yılcesaret edemez pek çoğu bana bakmaz dusuncesı ile
01 Yorumla
Soran+1 yılYüz yüze tanışılıyorsa kızdan bir işaret mi almaları lazım illa?
+1 yılBu bana bakmaz diyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek tarafı yakışıklı olup beğenilse bile mi?
- +1 yıl
Aynen yakışıklı diye cesur olacak diye birşey yok
Soran+1 yılHaklısın aslında ama ne biliyim öyle tip erkekler genelde gözüme daha egolu korkusuz görünür bu konuda o yüzden
- +1 yıl
Her zaman öyle olmaz yakışıklı olup özgüvensiz olanıda var tipsiz olup aynı maymuna benzeyip özgüven deposu olanda var
Soran+1 yılÇok doğru 😅 peki kız gerçekten güzelse ama o erkeğin yazmasını istiyorsa bunu kesinlikle belli mi etmeli
kızlar neden yakışıklı erkeklere yazmaz
10 Yorumla
+1 yılSevgilisi vardir diye düsünür
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü kendilerine güvenmezler
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYazsa, sapık. Yazmasa sorun, ne yapsın bu millet
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne