kizin o yuzden sana oyle baktigini dusunmuyorum. sen boyun hakkinda kotu hissettigin icin oyle dusundun anladigim kadariyla. boyle de guzelsin asla kendini uzun olmak zorunda hissetme. hepimiz farkliliklarimizla guzeliz.
kafanda düşündüğün şeyler kafanda kalır bence sen kompleks yaptiğin için öyle algiladın belkide kız genel olarak üzgün bakıyor veya üzülürken bi yere bakmış o aradada sen belirmişsin önünde veya kizin psikolojik sorunlari var veya özel bir kız mesela her insan sen ben gibi değil ki dıştan herkes gibi görünsede o da içten başka birisi bu yüzden alınma bence hemen
öyledir bende bazen kendi kafamda yasiyorum kendi kafamda kurduğum senaryolara inandiriyorum kendimi ama aslinda o insanın umrunda bile değilsindir yani dedigim gibi sana bakarak baska sey düşünen insanlar çok var belkide seni bi yakinina veya kardesine benzetti belki o kisi kanser veya vefat etti ondan üzüldü o kadar cok neden var ki bunu boyuna yorman kendi senaryon bence o yüzden bu kadar takma
boyuna bakip niye üzülsün ki işte mantikli değil güzelliğine bakmistir ve tipi üzgündür veya bazi insanlar süzmeyi seviyor ama bunu otomatik yapiyor yani o insanlar üzülse bile baskasini süzebiliyor kardesimden biliyorum
ay nekadar saçma 😃 bunu sen öyle algiladigina yemin edebilirim... yani sanki yatalak falan misin hasta misin elin ayagin tutuyor tipin normal sana niye üzülsün? kiza bak taş gibi ben öyle degilim diye kendi haline üzülmüştür o 😃