kizin o yuzden sana oyle baktigini dusunmuyorum. sen boyun hakkinda kotu hissettigin icin oyle dusundun anladigim kadariyla. boyle de guzelsin asla kendini uzun olmak zorunda hissetme. hepimiz farkliliklarimizla guzeliz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Semihh98 | Aşk İlişkileri konusunda 8,6b görüş paylaştı.
Master
6 gü
Kisasin da niye twkiyosun ki Hadi erkek olsan kısa boylu olsan neyse de
kafanda düşündüğün şeyler kafanda kalır bence sen kompleks yaptiğin için öyle algiladın belkide kız genel olarak üzgün bakıyor veya üzülürken bi yere bakmış o aradada sen belirmişsin önünde veya kizin psikolojik sorunlari var veya özel bir kız mesela her insan sen ben gibi değil ki dıştan herkes gibi görünsede o da içten başka birisi bu yüzden alınma bence hemen
öyledir bende bazen kendi kafamda yasiyorum kendi kafamda kurduğum senaryolara inandiriyorum kendimi ama aslinda o insanın umrunda bile değilsindir yani dedigim gibi sana bakarak baska sey düşünen insanlar çok var belkide seni bi yakinina veya kardesine benzetti belki o kisi kanser veya vefat etti ondan üzüldü o kadar cok neden var ki bunu boyuna yorman kendi senaryon bence o yüzden bu kadar takma
boyuna bakip niye üzülsün ki işte mantikli değil güzelliğine bakmistir ve tipi üzgündür veya bazi insanlar süzmeyi seviyor ama bunu otomatik yapiyor yani o insanlar üzülse bile baskasini süzebiliyor kardesimden biliyorum
ay nekadar saçma 😃 bunu sen öyle algiladigina yemin edebilirim... yani sanki yatalak falan misin hasta misin elin ayagin tutuyor tipin normal sana niye üzülsün? kiza bak taş gibi ben öyle degilim diye kendi haline üzülmüştür o 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
631Sende sıkıntı ne biliyor musun çok karamsar ve ilgi açlığı var. Takıntılı olmaya devam edersen sağlığın bozulur
Değilsin hem kısa olsan ne değişicek ki, niye kendini negatif düşüncelerle yoruyon kendin mutlu ol insanları boş ver kimseyi mutlu edemessin
O niye öyle baktı peki
Sende ona öyle baksaydın, her bakanı kafaya takarsak yaşamaylım 🤗 kadınlar kadınları kıskanır belkide kıskandı
Kısa değilsin de şu duruşunu bir değiştir bence , o ne öyle şimdi bayılıcam duruşu
Sen o doğulu Kız değil misin hiç bana cevap dahi yazmadın dün
Ayakkabıli mi ayakkabisiz mi 4 cmde tabanı var çünkü
bence kızlarda sorun yaratacak bir boy değil açıkçası.
kizin o yuzden sana oyle baktigini dusunmuyorum. sen boyun hakkinda kotu hissettigin icin oyle dusundun anladigim kadariyla. boyle de guzelsin asla kendini uzun olmak zorunda hissetme. hepimiz farkliliklarimizla guzeliz.
Kisasin da niye twkiyosun ki
Hadi erkek olsan kısa boylu olsan neyse de
152 biraz kısa ama çok takma sen kendini güzel buluyorsan gerisi bos
Takılma bu kadar. Gayet orantılı görünüyor fiziğin.
cok kisasin desek napacan sut icip basket mi oynucan, kabullen durumu bole mutlu ol hem kisa boy kizlarda daha iyi
Evet kısasın ama kadınsın , sorun yok. Erkek olsan baya zordu işin.
Boyunu belirtmesen 1.60 derdim. Bende 1.53üm ve bence kisayiz yani. Çok mu az mı bilemem ama kısa. Kilo almadıkca sorun yok bence.
Bana durduk yere kızın öyle bakması çok moralimi bozdu tüm gün
kafanda düşündüğün şeyler kafanda kalır
bence sen kompleks yaptiğin için öyle algiladın
belkide kız genel olarak üzgün bakıyor veya üzülürken bi yere bakmış o aradada sen belirmişsin önünde
veya kizin psikolojik sorunlari var veya özel bir kız mesela her insan sen ben gibi değil ki
dıştan herkes gibi görünsede o da içten başka birisi
bu yüzden alınma bence hemen
Çok isterim öyle olmasını çünkü sabahtan beri onu takıyorum
öyledir
bende bazen kendi kafamda yasiyorum
kendi kafamda kurduğum senaryolara inandiriyorum kendimi
ama aslinda o insanın umrunda bile değilsindir yani
dedigim gibi sana bakarak baska sey düşünen insanlar çok var
belkide seni bi yakinina veya kardesine benzetti
belki o kisi kanser veya vefat etti ondan üzüldü
o kadar cok neden var ki
bunu boyuna yorman kendi senaryon bence
o yüzden bu kadar takma
Hayır boyuma baktı
boyuna bakip niye üzülsün ki işte
mantikli değil
güzelliğine bakmistir
ve tipi üzgündür
veya bazi insanlar süzmeyi seviyor
ama bunu otomatik yapiyor
yani o insanlar üzülse bile baskasini süzebiliyor kardesimden biliyorum
Hayır iki kere baktı ve ikisinde de ne kadar kısa kalmış ne kadar küçük gösteriyor der bakışı gibiydi
ay nekadar saçma 😃 bunu sen öyle algiladigina yemin edebilirim...
yani sanki yatalak falan misin hasta misin
elin ayagin tutuyor tipin normal sana niye üzülsün?
kiza bak taş gibi ben öyle degilim diye kendi haline üzülmüştür o 😃
Sana sarılmak istiyorum şu an boyumuzda ayni zaten. İnşallah dediğin gibidir çünkü sabahtan beri onu düşünüyorum
hehe sagolasin 😇
öyle tabi bi kız kiskanmadigi kızı öyle incelemez bunu ikimizde biliyoruz şimdi
Kıskanmadığıni çok iyi biliyorum sadece başka bir şeye oyle baktığını düşünerek hafızama aldım
Bence gayet iyi
Kendini üzmek icin bir sebeo arıyorsun 🤭
Minnaksın ama kolay taşınırsın iyi işte.
Kadınlarda sırıtmıyor boş ver
Evet ama kime göre kısa sonuçta partner de yok
Lastikte pirelli yatakda bir elli üzülme😁
Evet aşırı Kısa