Güzellik & Bakım Boyum 172 cm. Sizce kısa mıyım? İyibirisi911 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 172 boyunda bir erkek kısa mıdır, bu boyda birini tercih eder misiniz, ben kısa miyim? Güncellemeler+1 yıl Pandemide KS ile tanıştım o zaman daha kalabalıktı burası sanki Boyum 172 cm. Sizce kısa mıyım? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GHOST-VENOM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 1.70 bile degilim ulan 0 2 Yorumla İyibirisi911 +1 yıl Daha gençsin boyun biraz daha uzar Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl Buyume plaklarim kapanmis Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl değilsin orta 0 8 Yorumla İyibirisi911 +1 yıl Çıkar mıydın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla İyibirisi911 +1 yıl Konuşalım öyle ise beni bul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayir sanala guvenmem kb Yorumla İyibirisi911 +1 yıl Sanatçı değilim zaten. Konuş tanı biraz öyle karar ver Yorumla İyibirisi911 +1 yıl Sanal diyecektim Yorumla İyibirisi911 +1 yıl Buradan konuşalım ilgi ve güven oluşursa telefondan görüşürüz. Sonrası olursa inşallah güzel olur hayırlı olur.Hayırlısı neyse olsun de bir şans ver hem kendine hem bana belki mutlu güzel bir ailenin kurulması için bir başlangıç olur... Yorumla İyibirisi911 +1 yıl O kadar bekledim yazık ettin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1.70 bile degilim ulan
Daha gençsin boyun biraz daha uzar
Buyume plaklarim kapanmis
değilsin orta
Çıkar mıydın?
evet
Konuşalım öyle ise beni bul
hayir sanala guvenmem kb
Sanatçı değilim zaten. Konuş tanı biraz öyle karar ver
Sanal diyecektim
Buradan konuşalım ilgi ve güven oluşursa telefondan görüşürüz. Sonrası olursa inşallah güzel olur hayırlı olur.
Hayırlısı neyse olsun de bir şans ver hem kendine hem bana belki mutlu güzel bir ailenin kurulması için bir başlangıç olur...
O kadar bekledim yazık ettin