Sizin için fizik mi önde gelir yoksa tıp mi önde gelir?
Tip
Fizik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizin için fizik mi önde gelir yoksa tıp mi önde gelir?
Yyagamilightt sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Geçen gün avmde bi kız görmüştüm, baya hoşuma gitmişti, kız kilolu biriydi ama çok güzeldi bana göre hatta instagramda falan aramıştım bulamamıştım, yani bence kişiye göre değişir, o ilk an önemli, etkilenmek, hoşlanmak, yüzü falan çok tatlıydı bence bakmak önemli, fiziği güzel tipi güzel sevgililerimde oldu ama karakteri beş para etmezdi
Doğru aslinda
Yani kişiye göre değişiyo
Fizik önemli
Fizik. Fizik derken de et, but anlamında değil. En önemlisi sağlıklı bir kiloda olmalı. Benim için bu kadar. :)
Evet doğru bir yorum
Tip, fizik olarak zayıf
Tip derken neyi kast ediyorsun
pilav kuru fasulyesiz yenmez kuru da pilavsiz
İkisini birden bulursanız bana da haber verinn
yok iste genelde oruçlu oluyoruz😂senin icin ne önemli peki
Benim için herr zaman tıp önde geldi fiziğe bakmadım pek
Vede zeka çok önemli benim icin
Allah hayrlisini nasip etsin bi cirkin doktor ama zeki birde guzel ama canım kadin varmis kadin demis gel evlenelim zeki ve guzel cocugumuz olur adamda madalyonun diger yuzu de var demis cirkin canım da olabilir
diş teli kullaniyo musun
Fizik öenmli benim için.
Sevdiğin kişinin yüzüne baktığında gülüşü gözleri ne bilim kısaca mimikleri hiç hoş gelmese bile sırf fizik için bakar mısınız yani
O kadar abartı olmaz bence.
Neden olmasın ki gerçekten çevremde yüzü güzel olmayan sadece fiziği olan kizlar var
Beğeneceğim kadar olur bir şekilde.
Fizik daha önemli
Gerçekten gulusyle size iyi hissettirecek olması mi yoksa tipi iğrenç ama sadece fizikten ibaret olan mi
*gülüşüyle
Neden tek kilolu olarak ele aldınız ki normal, klasik bir vücudu da olabilir çokça zayıf da olabilir
fiziiik fizikkk
Tipi iğrenç olsa da sırf fiziği için sevgili olur musun yani QĞXJWJDJAJWJSJ
hayır be saçmalama ama fizik önemli dkfkdkdkd
Tamam o halde tipi igrenc olsun ama fiziği müq olsun QHQQHWUAUAJJA
olmaz öyle skdkskekeke
Gshsshshdhdhhd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?