Aşk İlişkileri 2 gü Yarın son buluşmam olacak sizce ne diyeyim ne yapayım? Zeynooommm Xper 7 Takip Et FacebookTwitter 01 Sevdiğim çocuğu son görüşüm olacak. Ne yapmalıyım Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Yarın son buluşmam olacak sizce ne diyeyim ne yapayım? 72 Görüşünü yaz
TauredKraliçesi | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Fenomen 2 gü Üzgün olma salla gitsin bebeğim.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kâl-Ell | Aşk İlişkileri konusunda 2,7b görüş paylaştı. Guru 2 gü Nasıl bir öneri bekliyorsun oturun kahve için sohbet edin öpüşün sarılın vedalaşın yani Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
axiakrep | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı. Yoda 2 gü bu sitede senin gibi aşk hayatu olan yok vkvkv Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Zeynooommm 2 gü Doğru djsjjssjksjd
baharhffh Xper 6 2 gü Güzelce vakit geçir içinden geldiği gibi davran Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Michael4732fs 2 gü @TauredKraliçesi
sıkılmışlık Xper 1 2 gü içinden gelenleri i bişeyi saklamadan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
yelboga3402 | Aşk İlişkileri konusunda 53 görüş paylaştı. Xper 4 2 gü Hoşçakal olacaklar sensiz olsun de Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
vitalife | Aşk İlişkileri konusunda 477 görüş paylaştı. Xper 6 2 gü Neden son Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Zeynooommm 2 gü Farklı şehirlerdeyiz ailesinin yanına dönüyor bir daha göremicem vitalife 2 gü Baskasini bulucan artik vitalife 23 sa Ee noldu? Anlatsana Hepsini Göster Daha Az Göster Zeynooommm 19 sa Çok güzel bi gün geçirdik arkadaşıyla tanıştırdı beni ilk kez sırf gözlerime bakıyor çocuğun yanında :( vitalife 19 sa sevindim :) Zeynooommm 19 sa Bi daha göremicem ama vitalife 19 sa o kadar mı uzaksınız? Zeynooommm 18 sa Adıyaman ve Aydın’da evleri var ben İstanbul :( vitalife 18 sa İstanbul ve aydın çok uzak değiller. eğer üniversiteden mezun olduysanız, o buralara gelir. aydında ne yapacak :) Zeynooommm 18 sa Bilmiyorum ya yurtdışına filan gidecek vitalife 18 sa o zaman zor. üzme kendini, fotoğrafındaki sensen çok güzelsin. yeni bir kısmetin olur. bu arkadaş belki içinde kalır bir süre ama yeni biri olunca eski hatırlanmıyor
LeventB | Aşk İlişkileri konusunda 227 görüş paylaştı. Xper 5 2 gü Sonsa gitme Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27Üzgün olma salla gitsin bebeğim..
Nasıl bir öneri bekliyorsun oturun kahve için sohbet edin öpüşün sarılın vedalaşın yani
bu sitede senin gibi aşk hayatu olan yok vkvkv
Doğru djsjjssjksjd
Güzelce vakit geçir içinden geldiği gibi davran
@TauredKraliçesi
1 kere ver son kez
içinden gelenleri i bişeyi saklamadan
Hoşçakal olacaklar sensiz olsun de
Neden son
Farklı şehirlerdeyiz ailesinin yanına dönüyor bir daha göremicem
Baskasini bulucan artik
Ee noldu? Anlatsana
Çok güzel bi gün geçirdik arkadaşıyla tanıştırdı beni ilk kez sırf gözlerime bakıyor çocuğun yanında :(
sevindim :)
Bi daha göremicem ama
o kadar mı uzaksınız?
Adıyaman ve Aydın’da evleri var ben İstanbul :(
İstanbul ve aydın çok uzak değiller. eğer üniversiteden mezun olduysanız, o buralara gelir. aydında ne yapacak :)
Bilmiyorum ya yurtdışına filan gidecek
o zaman zor.
üzme kendini, fotoğrafındaki sensen çok güzelsin. yeni bir kısmetin olur. bu arkadaş belki içinde kalır bir süre ama yeni biri olunca eski hatırlanmıyor
Sonsa gitme