Boşa zaman kaybı 🙄
Boşa zaman kaybı 🙄
Selamlar,
"kim o deme boşuna
benim, ben.
öyle bir ben ki gelen kapına
bastan basa sen" Özdemir Asıf'ın dediği gibi bütünleşmektir.
Oğuz Atay, Tutunamayanlardaki noktalama işaretsiz, bir solukta yazılmış hissi uyandıran 72 sayfalık bolumdur ya da. orada kimin kime ne dediği birbirine karışır çoğu kez. Günseli ve Selim'in birbiri ile bütünleşmesidir o mektup. Ve Victor Hugo, Notre Dame'in kamburunda söyle yaptırır aşkın tanımını Esmeralda'ya:
- ah ask! iki sevgilinin bir bedende bir araya gelmesi. bir melekte bütünlesen bir erkek ve bir kadın. cennetin ta kendisi!
Aşk dünyanın en güçlü duygusu bana göre. Doğru kişi ile ve karşılıklı olduğunda sonsuz mutluluk sağlayabiliyor. Her hissi aşk sananlar, aşka tepkili olabilir. Oysa ki bana göre aşk; gerekirse aşık olduğun kişi için kendinden ödün verip, bencil olmamaktır. Aşk, en dik duranın bile belini büker.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kime göre boş, kime göre çok güzel bir duygu.
Bana göre gayet “ yaşayınca “ çok güzel bir duygu olarak geliyor.
Bir kaç duygu var bizi en yukarı taşıyan onlardan biri de aşk. Güzel şeyler düşünüyorum yakalarsam muck muck )
Aşk efsanedir
Gözyaşlarım hırsa getirdi beni. Dolabı açtım. Bir gömleğini seçtim. Önce hasretle kokladım, ardından düğmelerini kopardım tek tek…
Sonra aldım elime iğne ipliği, koparttığım düğmelerini yeniden diktim.
İğneyi gömleğine her geçirişimde yanlış insan, her çıkarışımda doğru insan, deyip ağlıyordum.
Kim bilir belki birazdan, belki daha sonra kapımı çalardın.
Evimize dönerdin…
Bir ayağı kırık atına…
Hem gidecek neresi vardı ki?
Yanlış sevgilinden, yanlış hayatlardan, yanlış arkadaşlıklardan
Gidecek neresi vardı ki?
En sonunda birbirimizi bulmayacak mıydık?
Hem öyle güzel kokuyordun ki, öyle amansız…
Sen yokken seni düşledim…
Yaşadığın bu düş kırıklığı yeter sana. O an gördüm seni. Bunu sana hiç sormayacağım, ama yeter ki gel.
Çal artık kapımızı… yanlış arkadaşların seni özledi…
Çal artık kapımızı… yanlış sevgilin seni çok özledi… (alıntıdır) 😂
Şöyle aşık olabileceğim birisi yok mu 😂
Harbiden abartıltığı zaman çok boş ve zaman kaybı. Yani kitap okuduğunda ya da dil öğrendiğinde daha faydalı hissediyorsun kendini. Aşk olmasın demiyorum olsun ama belli bir tadi tuzu var yani ki bana göre ilişki mantık ilişkisi olduğunda kişiler daha mutlu olur.
Aşk falan hikaye , sınırları zorladığında , menfaatlere dokunduğunda, biraz daha fedakarlığa ihtiyacın olduğunda, fazla fedakarliginla karşı tarafi alistirdiginda gör aşkı... fıtrat bu ya can çok tatlı..
Anlık olarak yoğun sevgi hissedilebilir, ama istikrar olamaz...
"Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet..." diyor ya Yalın.
Tam da öyle bir şey olduğunu düşünüyorum. Ancak bence aşk, biz ne kadar konuşursak konuşalım bilinmeyen ancak hissedilebilen bir şey. Onu tarifsiz kılan da tam da bu özelliği.
Analitik Düzlemde A.Ş.K. Nedir?
Aşkın matematiğiyle ilgili ☝️☝️☝️
İnsanoğlunun hak etmediği duygu olabilir birbirine karşı. Çünkü bir taraf mutlak menfaati ile çıkarını oynar. Hayatın kuralı bu diyemiyorum bile. 😃 İnanmıyorum ki zaten bende. Yüzde doksan dokuzu boş bu konuda insanoğlunun.
Aşk bazen gülüşte, bazen dokunmada bazende kelimelerdir..
Aşk sadece 3 gün sürer. Daha sonra yerini alışmaya bırakır. Alışma süreci 15 gün sürer ve yerini bağlanmaya bırakır. Bağlanmak ömür boyu sürer ve süre içerisinde merhamet saygı sevgi oluşur. Böylece çok aşık olduğunu hissedersin ama öyle değildir sen ona çok alışmış çok bağlanmış olursun. Yani aşk sadece 3 gün..
Aklımda birisi var fakat benim içinde çok karışık onun içinde sanal bir de ben seviyorum fakat onun sevgisinden emin değilim birde sanal olunca zor oluyor çok değişik bir şey bir insan birbirini görmeden nasıl sever diye düşünüyorum arada
😁
olur mu öyle şey, iyi bir insan ömre ömür katar. Allah öyle insanlar ile karşılaştırsın sizleri :)
Doğru insan olursa , diğer yarını bulursan aşktam güzel ne var yoksada değmeyen insanlar için bosa yorulmak kırılmak, incinmek
Bu devirde las vegasta kumar oynamak gibi bir şey kestaneyi çizdirmeden kurtulursun şanslısın
Boş ver Eğlen hayatını yaşa istediğin gibi sevişme özgürlüğüne sahipsin
Boş şeyleri düşünecek o kadar boş vaktim yok kariyer odaklıyım şu aralar 😄😄
Bu yüksekten aşağı atlamak gibi bişey, biraz tutku biraz heycan ve biraz korku
Gerçek ve bir yerlerde saklanıyor, bir gün ansızın cıkacak 🙃
En İyi Erkek Görüşleri