Arkadaslar ben cevremde saf ve masum olarak biliniyorum hep cok acik giyinen biri degilim fizigimde normal biraz balik etliyim hatta yasimda 19. Fakat tanistigim erkekler hep benimle c*in. sellik dusunuyor nedeni ne olabilir ben normal sevgi dolu bi iliski istiyorum ama onlar hemen c.*in. sellige bagliyor artik kendimden sogudum erkeklerden boyle tepkiler almaktan sıkıldım ve c. in**sellik cagirstiracak seyler bile konumuyorum lutfen yardimci olun sebebi ne bunun 🙁:((
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
410Olayın özü şu kadınlar önce bi duygusal bağ oluşsun sonra zamanla cinsellik olabilir düşüncesindeler erkekler sabırsız ve hemen cinsellik olsun duygusal bağ ile zaman kaybetmeyelim e tabi hal böyle olunca iki taraf arasında anlaşmazlıklar oluyo
Kendini üzerine alma bunu ya erkeklere herkes için düşünür onları rahat ol yani
Gerçekten herkes için hiç bir kriteriniz yok mu
Ya benim var tabii ki iki iki buçuk senedir seks yapmayan birisiyim ben isteseydim e***** ya da bir hayat kadını ile ilişkiye girebilirdim ama yapmadım cebimde param da var şükür Ama ne olursa olsun doğru birisini bulup onunla yapmak istiyorum arıyorum hala
Saf oldugun için. Biraz gozu acik ol. Oyle goreni dışla
Gozu acik nasil olcam ki saf dedigim temiz bi iliski istiyorum
Hayattaki duruşunu sağlamlaştır
erkekler artik kizlari obje gibi goruyor senle alakasi yok
Asktan sevgiden sogutuyolar artik seven insan kiyamaz ama bunlarin akli hep yatakta
devir boyle maalesef yapcak pek bir sey yok
Çekici bi kadın olmalısın canım buda bi şans tabi : )
Dedigim gibi ama fizigim dikkat cekici sayilmaz yuzumde bebeksi hatta hep kucuk gosteriyosun diyolar cinsellik cagristiracak bjrsry yok benim gozumde ama neden boyke
güzel Seksi kışkırtıcı bir kız olmalısın
İşte ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü açık giyinmiyorum ve bu tarz şeyler konuşmuyorum fiziğim de normal denilebilecek bir fizik balık etliyim Kilolu sayılmam ama zayıf da değilim
illaki erkeleri çeken bir yanın var demek ki
Tek çekebilecek yanım göğüslerim büyük ama bunu onlar bilmiyor bence fark etmiyolardir yani fotoğraflarımda falan belli etmiyorum ve açık giymiyorum
illaki senin bir yerinden çok etkileniyorlardır. bence kapalı halinle bile tahrik ediyorsundur
Tenin beyaz acaba bu yüzden olabilir mi
olabilir. yüzün çekicidir güzeldir ya da fiziksel bir yerin çok etkileyicidir
Tamam teşekkür ederim fikir verdigin için
rica
Çoğu erkek çirkin kızlara sadece bu amaçla yaklaşıyor
Şahsi algılama herkese karşı öyle
Normal iliskisi olanlarda neden yok cevremden sahit oluyorum :(
Nerden biliyosun ki olmadığını sen yapsan söylemezsin herkese
Erkeklerin kafa buna odaklı ondan tatlım
Herkeste mi bu sekil yoksa benlik birsey mi cidden yoruldum artik normal iliski yasayayim diyorum ikinci gunden cinsellikten bahsediyolar
Tatlım damacanaya kadar düşen bir gruptan bahsediyoruz herkese öyleler yol veriyorsun gidiyorlar bu kadar basit
Onları hayatından çıkar
Dolgunsun ya vucut guzel sekdi
Fizigim cok seksi degil ama normal sadece biraz balik etliyim hemen baska seyler dusunuyllar ya da yasimdan dolayi mi acaba yok citirsin vs diyolar
Evt bende dolgun ve cıtır için herseyimi verşrim
Öyle biliniyorsun ama öyle mısın?
Evet oyleyim
Öyle olduğun için sulanıyorlardır.
Kolay av hani hemen düşer hesabı
Hemen kanacak kadar da saf degilim cok sukur
Öyle insanlar denk geliyor demekki sana
Maalesef
Nerden buluyon öylelerini hep
Bilmiyorum :(
Nası ya nerde tanışıyosun yani
İnstagram falan ya da burada daha fizigimi gormeden yuzumu gorup cinsellik dusunuyolar
Nasıl ya neden öyleler bakışlarında yüzünde mi bi tılsım var konuşmalarında da bir şey yokmuş, gerçi bazıları foto olmasa da direk oraya çeker konuyu o başka durum da
Evet ama bilmiyorum iste ilk basta normal sonra hemen cinsellik
Normal çevrende yok mu birileri nelerle meşgulsün
Abartma
Abartmiyorum gercekten boyle be tiksindim artik
O zaman haklısın