Eşim bana çok karışıyor giyim oturma yeme içme?

Yani tabii ki bunaltıcı bir şekilde sıkması önemli insan belli bir şeyden sonra artık bunalır tamamen bunu kabul edebiliyorum ama şimdi şöyle bir şey söyleyeyim yani eşin öncelikle muhafazakar mı yani 5 vakit namaz kılan haram helal dikkat eden Allah'a inanan bir Müslüman ise tabii ki belli şeyler de seni kısıtlamak isteyebilir yani az çok bu insanın karakterini tanışma döneminizde ne olduğunu daha iyi anlayabilirdin. Tabii ki şimdi olayın iç yüzünü detaylı olarak bilmediğim için tek taraflı bir yorum yapmak doğru olmaz ama eşinin de elime emeğininki haklı olduğu taraflar vardır bazen kadınlar böyle duygusal düşündükleri için ve çevresindeki erkekler birazcık baskı yaptığı zaman bunalıma girebiliyorlar ama bununla ilgili eşinin de eminim ki geçerli nedenleri vardır
Klasik bir sığırla evlendiğini farketmeyip sonra da dert yanan bir klasik türk kadını daha. Çocuk yapmadıysan iyi yapmışsın bir süre daha çocuk yapma çünkü canına tek ettiğinde giderken kendinden başkasını düşünmezsin. O kafadaki erkekler düzelmez yola gelmez. Şortu edepsizlikten sayıyor zaten daha ne bekliyorsunki. Yazık olmuş hayatına
Daha mini şort giyip rahat oriturunca namussuz olmuyorsun sadece seksi görünüyorsun. Arada fatk var. Kocan bunu anlamıyor mu? Sanırım çok güzel bacakların var ve erkeklerin alenen bakması hoşuna gitmiyor eşinin
Yaa bende onu anlamıyorum arkadaşım da eşini bmyle kısıtlıyor yıllardır kadın minş giymek istiyordu artık yaşı da ilerledi gençken giymenin keyfini alamadı. Ben eşimi kısıtlamam ama eşim de giymiyor öyle şeyler.
Ama diğerleri umurunda olmazki. Senin baldırlarını bebim gibi erkekler görmesin işte tüm mesele bu kocan için 😊 görünce eskimiyor elbet ama takıntı işte. Ve etrafta çok var muhtemelen kocan da zevkle bakıyordur ama sana izin yok
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!E evli olmak bunu gerektirir , ne de olsa köle alıyorlar ya ….!
Kıskanıyor mu desem bilemedim giyinmene evin içinde kimse olmadığı halde karışıyorsa ya kıskanıyor dur ya da istemiyor
Bunu evin içinde bile yapıyorsa saçma bence sonuçta sende onun gözüne güzel ve çekici görünmek için evin içinde rahat giyiniyorsun bunu yapıyorsa odundur
Kusura bakma ama aklıma başka bir şey gelmedi işte söyle bı söz var biriyle evlenmek istiyorsanız onunla ya arkadaşlık edin ya da bı iş yapın o zaman huyu ortaya çıkıyor yani tek diyebileceğim evin içinde böyle bı durumla karsilasiyorsan sacmalik veya seni cekemiyor çok kıskanıyordur
Ne çok biliyor bunlar
Çok doğru
Tanımadan neden evlendin
isisn cok zor meark ettim seni
kalçanı flanda kapat diyordur değilmi
Evlenmeden önce nasıldı
Demek içinde tutmuş evlendikten sonra nasıl olsa dediğimi yaptırırım diye
Yaptığı ayıp yakışmıyor
Ne zamandır böyle ki
Niye evlendin
Söyle o zaman ona
Bi’Bot Seçimi