Düğün doğada mı, salonda mı daha keyiflidir?

Düğün hiç bir yerde keyifli değildir 🙄
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence bunun için Somut bir mekan söyleyemeyiz yani çiftler hangi mekanda veya hangi alanda kendini rahat hissediyorsa onlar için en keyiflidir kendi adıma konuşacak olursam Benim için de fark etmez açık hava dua veya salon
Tabi ki doğada. İmkan bulursam düğünümüzü kumsallık alanda yapmaya çalışacam 😁
Doğada daha güzel olur 🦋
Kır düğünü daha keyifli geliyor bana
Doğada
Normalde ben düğünden hoşlanmam düğün yapmak zaten başlı başına Saçmalık yok gelenek mis de uydurma İnsan kendisini zora sokmakadan imkanları dahilinde yapmalı yapacaksa da ama düğün olacak seçim yapmam gerekirse doğayı o güzel manzarayı tercih ederim
Doğada daha güzel ve keyifli olur temiz hava yeşilliklerin içinde çok güzel olur salonda olan düğünler hem sıkıcı oluyor hem de ortam sıkıcı oluyor ama doğada olan öyle mi hayır değil tam tersi çok güzel oluyor
Offf off kesinlikle doğa da.. Bu kadar güzel, görüntü varken o boğucu salonda düğün mu yapılır.. Hem hesaplı hemde gayet , orijinal bence.. Tabi evlenenlere tavsiye 😌
Teşekkürler 🙂
Düğün olarak bakacaksan olaya bence ikiside keyifli değil ancak nikah gibi minimal bir şey düşünüyorsak eğer
Yatta olsun isterdim
Az bşr katılım ve suyun ortasında dalga sesleriyle
Düğün yapmak mantıklı bir şey gibi gelmiyor ama yapanlar için doğada olanı daha tatlı
Düğünler güzel içerde de dışarda da, ama sadece başkalarının düğünleri
Doğada tabi sahilde düğün yapmak isterdim çok samimi bence 😊
Düğün ne gerek var tak yüzüğü al gelinlik iki dolaş etraftabu kadar
keyfi falan geçelim artık insanlar paraya bakıyor artık napsınlar doğayı
Düğün olayı çok saçma 😂 bence sade bir nikahtan sonra güzel bir yere tatile gidilmeli.
Adnan ziyagil gibi köşkü olan bahçesinde yapar işte
Düğün asla istemiyorum eğer olur da istersem mutlaka salon düğünü isterim rüya gibi💫
Durumu Olanlar İçin Doğada Olmayanlar İcin Bence Gereksiz Bir Davranış 2 saat göz boyamak için Keyfini çıkarmak icin 2 ya da 3 sene Adama Borç Ödetmek sıkıntı Yaşatmak Mantıksız
Mevsimine göre değişir. Yazın açık hava, kışın ise salon uygundur.
Doğa iyidir yağmur olmadığı sürece imkanin varsa salon da iyi ama işte hava sıcak insanlar oyun uynuyir bunaltıyor
En İyi Erkek Görüşü