Geçmişte yaşadığın ilişkilerinde herhangi birini özlediğin oluyor mu?

Hayır, sadece bazı anları özlüyorum. Onlarda kendi hissettiğim duygulardan ötürü, herhangi bir kişinin zerre etkisi yok.
Geçen sene yediğim ıslama köfteyi de canımın çektiği oluyor, çok mühim bişey değil yani anlık özlemek
Sakaryada yedim zaten. Vitrininde bolca balkabağı olan dükkan. Meşhurmuş ama adını hatırlamıyorum
Sakarya'ya ait zaten. Bende orada yaşamıyorum tam olarak nerde ki meşhur bilmiyorum ama kısa süre sonra gidicem o zaman yerim anca😂
Nasıl birden karşıma ıslama köfte çıktı 😭😭biliyorum burayı. Her yerde yapılıyor Adapazarında ama her yer güzel yapamıyor. Karnım tok ama yine de canım istedi 😬😬😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Özlediğim birisi yok ama eski duygularımı özlüyorum
sıfırdan aşık olmak şimdi ki duyguları hiç yaşamamış ve ilk defa birine ölürcesine öl dese ölecek kadar aşık olmak. ama şimdi hiç bir duygu gerçek gelmiyor bana. insanları yaşatan ufak bir çıkar benim çıkarım çok ne çıkar.
özlediğim bir ilişkim yok
yaşandı ve bitti öyle olması gerekiyordu öyle oldu..
Geçmiş, geçmişte kaldı. Umurumda bile değil..
Hayır kimseyi özlemiyorum , geçmişte kalan geçmişte kalır
Oluyor hemde çok😔15 yaşındaydım birini sevdik oda beni sevdi 8 yilik süren bir ilişkimiz oldu birbirimizi çok seviyorduk son 2 yıl da ilişkimiz bozuldu ne kadar toparlamaya çalışsamda olmuyordu ayrıldık 40 kere barıştık olmuyordu ondan sonra başka kimseyi sevmedim sevemedim yüreğim kan ağlıyor hiç beni aldatmadı uzaktan süren bir ilişkiydi yıl da 1 birbirimizi görüyorduk her geldiğinde ona sarılıp ağlardım ayrılmadan önce gelmiş ti aramiz cok iyiydi gidicekti ona sarildim ağladım elini tutum dedim sanki bu son sarilmam son elini tutusum sıkı sıkı sarildim gitti ve her şey bozuldu sevdiğim bilseydim birdaha gelmeyecini gitmene izin verir miydim arada aldatma yok arkadaşlar ailevi meseleler ne kadar denesek te olmuyordu biri bana kızdığında aklıma o geliyor öyle özlemişim ki onu keşke bitmeseydi kurban olduğum seninle kavuşmamız ahirete kaldı 😔😭
Asla. 3 küfür 1 tükür gittiğine şükür yani ndhdjhr
Niye özlicem hatırlamam bile. Olması gereken de o.
sıfırdan aşık olmak şimdi ki duyguları hiç yaşamamış ve ilk defa birine ölürcesine öl dese ölecek kadar aşık olmak. ama şimdi hiç bir duygu gerçek gelmiyor bana. insanları yaşatan ufak bir çıkar benim çıkarım çok ne çıkar.
6 sene önce sevdiğim kızın TC sini hala ezbere biliyorum mesela 1.5 sene yanımda tutup 1 kez dokunamam da var özgüvenimi benden aldı baya bir uzaklaştım kız islerinden
Arada bir bazıları aklıma gelip gitse de şu an takıldığım kimse yok.
Ama bilinçaltımda bir tanesinin etkisi zaman zaman hissediliyor.
Bir ilişkim oldu o da yeni bitti sayılır. Ama hayır özlemiyorum. Duygum da yok nötr. Sadece yaptığını hazmedemiyorum.
Duygusal anlamda yok aksine kurtulduğumu hissediyorumda. Bir çocuk vardı çok iyi sevişiyordu cinsel olarak özlediğim biri var diyebilirim.
Hayır.. Arkama bakmıyorum.. Hayatımdaki insana haksızlık olur bu zaten.. Özlem duyuyorsa yeni bir ilişkiye başlamamalı insan.. Keyifli geceler.
Hayır olmuyor hepsi bana acı verdi o yüzden hiçbiri aklıma dahi gelmiyor onlar için değmez hiçbir şeye hele üzülmeye ağlamaya asla
Hatırlatacak bir şeyler olmadığı sürece hiçbiri aklıma bile gelmiyor. Geçmişi ve geçmiştekileri geride bıraktım.
Olmuyor. Hep bitirme karari alan bendim isabetli kararlar vermisim.
benım oyle ozledıgım yok. anı sadece ve tebessum . onumuzdekı maçlara bakacagız
Kocamın çıtır oldugu zamanları özlüyorum. Gün geçtikçe pişmaniyeye döndü
Yok olamaz da. Gecmis geçmişte kalmıştır. Bu zaten hayatımdaki insana da haksızlık olur
Kişiyi değilde bazı anıları, güzel hisleri özlediğim oluyo
Daldan dala uçan biri olmadığım için özlemiyorum geçmişimi. Gidenleri özlemek işim değil.
En İyi Kız Görüşü