Kimseye bağlanamıyorum, sevemiyorum da hatta. Hoşlanıyorum falan deyince biri samimi gelmiyor hiç. Yalan söylüyormuş gibi hissediyorum. Herhangi bir şeyde de aslında yalan söylüyormuş hissine kapılıyorum. Bu sorunu nasıl aşarım bilmiyorum. Fazla kırılıp, üzüldüm bundan dolayı mı böyle acaba?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12Bu psikoloji bende de var birisi seni seviyorum falan diyince * lan diyesim geliyor inandırıcı gelmiyor ama çıkamıyorsun bu psikolojiden dnndndnd
Galiba yalnız öleceğiz kuzum başka bir açıklaması yok bunun. Bende seviyorum falan deyince hadi bı s** diyorum ama yüzüne demiyorum 😂
Bende yüzüne demiyorum tabiki de ama inandırıcı gelmiyor alışmışım birde tek tabanca yaşamaya ve dediğin gibi tek geldik tek gideceğiz Kuzusu 😂
Aynen öyle kuzum tek geldik tek gideceğiz. Hayat bu ne gösterir bilinmez ama ben böyle güzelim boş ver ne uğraşayım durayım ki :)
Evet bilinmez ne olacağı ama yaş 25 bu saatten sonrada olmaz gibi kuzusu 😂
Benimde 23 olacak gibi değil kuzusu hep diyorum doğduğumda da yalnızdım ölürken de olacağım yalnızlık bı yerden sonra vazgeçilmez bir şey oluyor 😂
Evet ufakmışsın daha 2 3 yıla fikrin değişir merak etme ufak kuzusu hahaha
Yok be kuzum değişmez yaş 23 yaşanmışlık 50 falan sorma hiç 🥺
Hgbnh sen bensin ufaklık kız versiyonumsun hajaha
Ya sanki 6-7 yaş var kuzum alt tarafı 2 yaş 😂
2 senede neler olur nelet kuzum benim hyhj
Doğru o konuda haklısın tabi kuzum da ben erken başladım biraz hayata o yönden galiba benim yaş 50 gibi düşün sjsjsj
Sen 50 isen ben 90 yaşındayım kuzusu biz bu hayata ana karnında başladık yiğidim ksksks
Ahahaha dert yarıştırmamız yok mu sjsjjsjsj
Kapışıroz sıkıntı yok ezerim her türlü zaten skksks
Bu kadar emin olma derim sjsjjs
O kadar eminim sen sallamasyon dert uydurmadığın sürece ezer geçerim hahaha
Asla uydurmam doğruları söylerim sjsjsjs
Tamam yaz dertlerini görelim ufaklık
Kesinlikle ondan dolayı. Çünkü bende aynı durumdayım
Zor be kuzum şer**siz yüzünden hayata küstük :)
Hem de nasıl zor
Hayırlısı olsun ne yapalım :)
Amin 😌
Geçmişte seni çok üzmüşler belli
Evet 🥲
Üzücü tamiri kolay değil en iyi sen bundan sonra ki süreçte kendi sev.
Öyle yapıyorum zaten bir de böyle olunca seven de çoğaldı gariptir ki bir şeyden elini çekince o kısımdan daha çok şey geliyor. Sonra diyorum yani çok kırıldım, dağıldım. Bir ilişkiye hazır değilim olsa bile karşımdaki kişiyi çok üzerim. Dik başlı olurum, söz dinlemem uzak dur benden diyorum. Yeter ki sen üz beni diyor. Gelde inan şimdi buna...
İnsan bir kez darbe aldımı artık kimseyi istemez iyi bilirim. Kaçan kovalanır bu hep böyledir sen bildiğinden şaşma derim aklınla kalbin arasında asla kalma tavsiyemdir.
Şaşmam hiç bu böyle gider artık bende çünkü sağlam darbe aldım ben :) Teşekkürler tavsiye için. 🌸
Hayırlısı olur inşallah hakkında rica ederim her zaman 😊
Teşekkürler hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌼🌼