Güncellemeler
+1 yıl
Sırf bu yüzden hiç kız arkadaşım yok çünkü hepsi kocamın zengin olduğunu bilip benimle beraber tatile gidip tatil paralarını da bana ödetmek istiyorlar zaten benim gibi zengin kadın da yok artık O yüzden böyle canım sıkıldığı zaman kahve içeceğim kimse yok kahve paralarını bile onların ben ödüyorum öf yeter pis fakirler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet çirkin kadınla evlenenlerde öyle
Bence fakirle evlenen de sonradan pişman oluyordur sevse bile
Aynen işte bunu söylüyorum ben de ama anlamıyorlar genelde de dikkat edersen erkekler yorum yapmış saldırmışlar bana çünkü hepsi aç köpeğinteki
Evet😂
Bizim ailede hiç bir kadın dşlenmediğşne göre sizin aile dinlencş ola bilir.
Evlilik denen şey aşk işidir maksat para ise evliliğe gerek yok bütün paralı erklerden yararlan biri ile yetinme derim
Aşk karın mı doyuruyor arkadaşım sen hangi askın karın doyurdu onu gördüm aç kal bakalım aşkım aşk kalıyor mu rus edebiyatı yapmayın bana sokayım aşkınıza sizin be
Para ile de saadet oluyor dimi 3 gün sonra sıkılıp atarsa ne olacak bütün zenginlerde seni bekliyordu bir fakir doyurayim sevap olur diye
Tabii ki parayla saadet oluyor gidersin güzel bir tatil yaparsın güzel bir yere gidersin yemek yersin saadet olur işte alsana saadet Bak siz çok Türk filmi izliyorsunuz ondan oluyor bunlar
O paran senden gidici haberin olsun hiiç içime öyle doğdu :)
Sen mi yicen
Zaten etraftaki erkekler de hep banker çocuğu. Asıl mesele parası olan kişi seni neden tercih etsin. Zihniyetin kokuşmuş
zateb ben zenginim canım
Evet canım basitlikte bayağı üst kademedesin
Parali adam o kadini niye alip baksin?
Güzel diye
Herkes guzel degil ama
Güzel olanı alsn o zaman
Zaten oyle oluyorki. Guzel kizlar zengin adamlarla evleniyor. Cirkin kizlarda fakirlerle boyle olmasa zengin olmayan erkekler bekar kalir her kiza yetecek kadar zengin erkek yok
Vallaha aşırı güzel kadınlar var fakirlerle evlenen
Demekki onun dusuncesi farkli ama benim karsima cikan guzelde olsa tipsizde olsa hep maddiyata bakiyordu.
Kadınların maddiyata bakmasından daha doğal bir şey yok bakmadığı zaman şaşırmalısın bence
Hayat musterek diyip erkegin kadina bakmasini bekliyorsa erkek egemenligini kabul edecek o zaman
Ama bazı erkeklerde hayat müşterek diyor kadını hem çalıştırıyor hem ev işlerini yaptırıyor hem yemeğini yaptırıyor sence bu doğru mu
Hayir oda dogru degil. Kadin calisiyorsa erkekte evde ona yardimci olmali ama senin dedigin gibi erkek zengin olup kadina prensesler gibi bakacaksa o da erkeginin herturlu hizmetini yapmali hayat musterek demeyecek
O zaman kadında çalışırsa evde yemeği kim yapacak komşular mı
Kari koca calisanlar nasil yapiyolarsa oyle. Aralarinda anlassinlar iste
Enayi kadınlar yapıyor genelde
Senin mantigina gore zengin olmayan erkekler evlenmesin tum kizlar zengin adamla evlensin herkese yetecek kadar zengin adam yoksa ne olacak? 3. Karisimi olacaksin
Evlenmesinler hiç o zaman diyorum ya işte o zaman
Ben oyle yaptim iste evlenmedim😀
Parasız kadınla evlenmem iki tarafta çalışmalı
Kadında parası olmalı erkeğin zaten olmali
Katılıyorum.