Güncellemeler
+1 yıl
4. sinifim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gecinirsiniz tabi zaten bu iğrenç dünyaya çocuk getirmeyi doğru bulmuyorum
gecinirsiniz
Ne kadar girer eve
20 den fazla
Geçinirsiniz.
Emin miyiz
Ayağınızı yorganınıza göre uzatacaksınız işte. Sınırlarınızı bilirseni değirmen bir şekilde döner. Sizden daha kötü durumda olan insanlar var ve geçiniyorlar.
Ben tatil yapamadigim, her seyi hesap kitap yaptigim hayat istemuyorum öleyim daha iyi
O zaman git zengin koca bul. Çalışma ye iç gez. Saçma birisiniz sanırım. Başarılar hayatınızda.
Yo hiç de saçma değil sabahtan aksama essek gibi calis eee sonuç yok eve git uyuyine calis koleden farkin yok, zaten bilim yaptigimiz da yok anca teshis tedavi olacak.
Sizin herkesten farkınız ne tam olarak. Neden dünya size herkese davrandığından farklı davransın. İstemiyorsanız çalışmayın bu sizin tercihiniz. Ticarete atılın başka bir şey yapın yani niye okudunuz bunu bilerek okduunuz. Saçma derken bundan bahsediyorum. 2+2 nin 4 ettiğini bilerek bir işe başlayıp sonucu 5 çıkarmaya çalışmak saçma
Eskiden boyle degildi ben lisedeyken kimse bu durumda degildi. Tıpı bu yuzden seçtim. Kusura bakma kanka calisip da bos adam olamadik doktor olcaz napalim.
Zaten bi doktorlar bir de öğretmenler tamam saygı duyarım mesleğinize ikiside çok önemli başımızın üstünde yeriniz var. Orası ayrı ama bi bırakın şu şikayet edip memnuniyetsiz olmayı ya işini yapmak istiyorsan yap istemiyorsan yapma. Ekonomi kötü herkes fsrkında herkesi etkiliyor. Ama nedir kardeş bu özel muamele beklentiniz bizde sıfırdan başladık bizde okuduk bir yere geldik benim şu an 3 farklı gelirim var rahatım. Memurum yatırımcıyım ve ek olarak tarımlada uğraşıyorum. Bende sıfırdan başladım ama hayatımı kendim inşa ettim ekonomi dün kötü olmaya başlamadı 10 sene öncede kötüydü 50 sene önce de. Ben de bilim adamıyım normalde matematik bölümü yüksek lisans yaptım. İstersem akademik kariyerimde var. Yani kendimi övmek istemiyorum ama yaşayamıyorsanız sizde de sorun vardır biraz. Askeri ücretle aile geçindiren var gözünüz doysun. Boş adam dediğiniz insanlar sizden daha gerçekçi bakıyor hayata pembe hayallerden çılmanızı tavsiye ederim.
Kank ya bu ülkeden def olup gidicem ya da kendimi kesicem boyle gdierse umarim yarin kaza maza olur allah korusun o zaman doktor bulabilirsuniz
Buluruz buluruz merak etme.
Aynen 1 ay sonraya randevunu alırsın
Parasını verince ben ne zaman müsaitsem o zaman benimle ilgileniliyor merak etmeyin. Özeller bomboş her yer iyi doktor dolu. Siz memnun olmuyorsanız yapmayabilirsiniz halinden memnun olan doktorlar var demek istedim. Kimse size muhtaç değil yani abartmayın kendinizi.
Abartmıyorum zaten herkes doktora muhtaç
Evet herkes doktora muhtaç ama kendini beğenmiş bir doktora muhtaç değil. Hayatınızı devam ettirmek için yapmanız gerekeni işinizi yapıyorsunuz. İsterseniz yapmayın yeriniz doldurulamaz değil. Siz olmazsınız başkası olur.
Kimse yaomaz bu mesleği bu maaşa o kadar risk aliyosun 3 kuruş maaş içun sanmam dolacahini ilk firsatta ben de gidicem
Güle gülee :)) 🙋🏻♂️
Öl lütfen
Geçinirsiniz gibi
Istedigim gibi tatil yapabimek ve hesap kitapla ugrasmamaak istuyorum boyle bir hayatim olmayacaksa yasamayayim daha iyi ama sanirim olmayacak
Doktorlar ne kadar maaş alıyor? Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum 2-3 yıl tecrübeli yazılım mühendisi 13-14k civarı kazanıyor senin okul 6 yıl biteceği için maaş düzeyi hemen hemen aynı olur gibi. İstanbul'da kirada oturanlar için yetmeyebilir
Umqrim o kadar aliyolardir
Keşke bilgisayar mühendisliği falan okusaydın dolarla maaş alma ihtimalin olurdu ayrıca rahatlıkla kendi şirketini de kurabilirdin yani gayet rahat yaşardın
Eminim öyle olurdu kqnka sonra da burger kingde işe baslardim
Bilgisayar mühendisliği iş olanakları baya geniş bir bölüm. Tıp kazanacak puanın varsa zaten bilgisayar mühendisliğini iyi bir üniversite de okurdun daha okul bitmeden iş bulurdun ki bizim okuldakilerin çoğu öyle oldu.
Hangi okul
He üniversite ismi vereyim de kendimi ifşa edeyim. İstanbul da bir devlet okulu işte zaten iyi okulların çoğu böyle
Kanka kendini ifşa etmezsin o okulda tek sen okumuyosun geçiş yapada bilirim muhendislige
Ya kardeş iyi okulların çoğu böyle diyorum zaten o yüzden önemi yok. İlk 20k yapabiliyorsan sayilsaldan tamamdır. Ayrıca tıptan mühendisliğe nasıl geçiş yapacaksın?
Tekrar sinava girerim onemli degil tıpta zaten her sene yks gibi calisiyorum
Sene kaybını umursamıyorsan olur ama mühendislik bitirince burger king de çalışırım kesin kafasındaysan boş ver en iyisi