Aşk İlişkileri Amigurumi yapmak istiyorum bilgi sahibi olan var mı? _minik_kız_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Basit birkaç şey öğrensem yeterKalp anahtarlık falan bilgi sahibi olan var mı Amigurumi yapmak istiyorum bilgi sahibi olan var mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cinsellik__Rehberi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl var örgü gruplarına katılabilirsin. bunu porfesyonel olarak yapıp satanların arasına girebilirsin fikir verebilirim 1 2 Yorumla _minik_kız_ +1 yıl Kendimi geliştirip satmak istiyorum zaten benim için bir ek gelir Yorumla Cinsellik__Rehberi +1 yıl ana gelirde olabilir bireysel satman zor fikir verebilrm Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Youtubeda var öyle videolar elin yatkınsa böyle şeylere video izleyerek yapabilirsin. 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şu kanalda güzel videolar var bakabilirsin. 1 2 Yorumla Helix8233 +1 yıl youtube.com/channel/UC1hqZQLaIYWipJUez1Xbucw Yorumla _minik_kız_ +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
Votkacigara Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bu ne amugrumiyum 0 1 Yorumla _minik_kız_ +1 yıl 😂 Örgü çeşidi Yorumla
Alevi-Kızılbaş Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl O ne be 0 13 Yorumla _minik_kız_ +1 yıl Bir çeşit örgü Yorumla Votkacigara +1 yıl Hacı fotodaki hazreti müeymin miydi Yorumla Alevi-Kızılbaş +1 yıl Müeymin kim Yorumla Votkacigara +1 yıl Peygamber Yorumla Alevi-Kızılbaş +1 yıl Hayir fotodaki Peygamberin damadı Yorumla Votkacigara +1 yıl Resmini kim çizmiş 1000 yıl önceki adamın Yorumla Alevi-Kızılbaş +1 yıl Resim binlerce yıldır çizilebiliyor zaten fotoğraf olsaydı o zaman fotoğrafını kim çekmiş derdik ama bu resim Yorumla Votkacigara +1 yıl O zaman diğerlerinin niye yok Yorumla Alevi-Kızılbaş +1 yıl Güzel bir soru. Bilmiyorum. Yorumla Votkacigara +1 yıl Bu resimde damada ait değil temsili Yorumla Alevi-Kızılbaş +1 yıl Olabilir Yorumla Votkacigara +1 yıl Cevap veremezsin tabi😎 Yorumla Alevi-Kızılbaş +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
var örgü gruplarına katılabilirsin. bunu porfesyonel olarak yapıp satanların arasına girebilirsin fikir verebilirim
Kendimi geliştirip satmak istiyorum zaten benim için bir ek gelir
ana gelirde olabilir bireysel satman zor fikir verebilrm
Youtubeda var öyle videolar elin yatkınsa böyle şeylere video izleyerek yapabilirsin.
Şu kanalda güzel videolar var bakabilirsin.
youtube.com/channel/UC1hqZQLaIYWipJUez1Xbucw
Teşekkür ederimm
0 yeteneğim var
Ge yapalım
?
Bu ne amugrumiyum
😂 Örgü çeşidi
O ne be
Bir çeşit örgü
Hacı fotodaki hazreti müeymin miydi
Müeymin kim
Peygamber
Hayir fotodaki Peygamberin damadı
Resmini kim çizmiş 1000 yıl önceki adamın
Resim binlerce yıldır çizilebiliyor zaten fotoğraf olsaydı o zaman fotoğrafını kim çekmiş derdik ama bu resim
O zaman diğerlerinin niye yok
Güzel bir soru. Bilmiyorum.
Bu resimde damada ait değil temsili
Olabilir
Cevap veremezsin tabi😎
Peki