Kişilik & Karakter Amigurumi nasıl örülür? Zxcvby Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor amigurumi nasıl örülür? Ören var mı? Örmek istiyorum da 🥰 Güncellemeler+1 yıl Hiç Ören yok mu? Amigurumi nasıl örülür? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok zor ya bende bebeğim için örmek istiyorum ama beceremem diye uğraşmadım 0 2 Yorumla Zxcvby +1 yıl Çok güzeller ama :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eveett bende çok seviyorum ama yapmayı bilmiyorum 😔 Yorumla
__1xx1__ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Çok zor örmesi sık örülüyor 0 2 Yorumla Zxcvby +1 yıl Çok güzellllerr Yorumla __1xx1__ +1 yıl Aynn Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bana amigurumi örmeyen kızın amigurumi 0 6 Yorumla Zxcvby +1 yıl 🤔🤔🤔 Yorumla Culdesac +1 yıl 🥵😱😦 Yorumla Zxcvby +1 yıl 😳😳😳. Yorumla Culdesac +1 yıl 😎😋🥰😥... Yorumla Zxcvby +1 yıl Abi kafan mı iyi ahshdh Yorumla Culdesac +1 yıl Her zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok zor ya bende bebeğim için örmek istiyorum ama beceremem diye uğraşmadım
Çok güzeller ama :(
Eveett bende çok seviyorum ama yapmayı bilmiyorum 😔
Çok zor örmesi sık örülüyor
Çok güzellllerr
Aynn
Bana amigurumi örmeyen kızın amigurumi
🤔🤔🤔
🥵😱😦