Kırıldığın kadar güzelleşirsin demek istiyorum. :)

Biliyorum zaten beni kıranlar ya da itenler diyeyim, akıllarınca benim iyiliğim için yapıyor, benim iyiliğimi ben bile bu kadar düşünmüyorum, başkalarının bu kadar üstüme düşmesi bazı konularda, bu bedenin bir sahibi yok mu, neden benim hayatımda olacak tüm kötülük ve iyiliklere bir başkası karar veriyor diye sorgulanıyor bana, benim iyiliğimi düşünen insan benden uzaklaşmayacak. Ben sadece bunu biliyorum.
Güzel bir yazı olmuş soru tamamen eğlence amaçlıydı insanları kırarak değiştirmek fazla sadistçe zaten 😊
Benim değişmem için kimsenin beni kırmasına gerek yok. İnsanları kırarak seni eskisinden daha güzel hale getiricem diye bir mantığı da anlamış değilim kendilerince uydurulmuş saçma bir savunma mekanizması işte.
Evet öyle bir mantık da yok zaten ben uydurdum bunu :)) espri amaçlı biraz tebessüm ettirmek için sormuştum ama fazka ciddi alındı sadist miyiz biz kıra kıra insanı güzelleştirelim :))
Demekki bazen sadistlik yapanlar oluyor.
Azınlkları baz almamak lazım değil mi?
Etkisi olan her şeyi baz alırım küçük büyük çok az farketmez.
Bir şeye de itiraz etme 😬😬
😏😏
Surata bak
Ne varmış
Sana sormalı ne varmış da sirke satar gibi
İtiraz ederim sanane bakisi o
Emojilere kafana göre isim mi verdin 😂
Evet itirazınız mı var
Yok senle eomjiler arasında beni bağlamaz ama mantıksız isimlendirme sanki ama neyse 😂
Bağlamazsa fikirlerinizi kendinize saklayın ✌️ benimle emojiler arasında nasıl olsa
Fikirlerimi istediğin zaman beyan ederim 😉
Ok
Cevap
0Cevap
He ondan çok güzelim demek ki.😄
Sen güzel olduğun için kırılıyorsun kırıldığın için güzel değilsin lütfen 😂😂
Kırıldığımda kırmadan yapamıyorum etkiye tepki hesabı çirkinliğe güzellik yapmak kodumda yok.😄
Kodu mu oturturum diyosun yani koçum be 😂😂
İnsanlar güzelleşsin diye bunu yapmanız, bu insan düşünürlüğü bana biraz fazla geldi…Kıranlar bence düşünmesin kimseyi☺️
Sadece kısaydı daha mı iyiydi bak kırıp yol gösteriyor bu kırılma sana iyi gelecek diye :))
Şaka yapıyorum biliyorsunuzdur umarım dip not düşmedim ama için eğlencesindeyiz :)
Bıraktığı gibi de bulamaz onu hesaba koymadan geliyorlar ama? 😅
Zaten bıraktığı gibi olmasın mesele o
Un ufak olunca o kırıklar güzellik katmıyor, izleri yok etmek zor çünkü.
Ne kadar zor olursa olsun istersen güzellik katar.
can you fix the broken? can you feel my heart diye bir şarkı vardır, kırılan kişi asla düzelmez, değişir
Değişim her zaman iyidir. Doğru yerde kırma değişimi tetikler dite sosyal mesaj da verelim mi
yalniz guzellesmemis
Yalvarmadan olmaz o sadece kkrmak etki etmez yalvartarak ruh güzelliğine kavuşturabilirsin. 😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?