Kritik Aşklarrrrrr?

Arkadaşlar mereba bi konuda bişey danışmak istiyorum daha doğrusu derdimi dökmek istiyorum lise bitti lise sondum bu yıl bitirdim meslek lisesiydi sınıfta bi çocuk vardı hoşlandığım ama bana hiç gözle bakmadı beni hiç istemedi ben onun için kaç gece göz yaşı döktüm bilmiyorum onu gerçek anlamda çok sevmiştim sonra gidip arkadaşıma sormuş yağmurun bana karşı hisleri mi var diye bende ona yazdım İnstagramdan bana dediği şey şuydu hatırlamıyorum öyle dedigimi ben seni kardeşim olarak görüyorum yanlış anlama bizim mezuniyetimiz oldu mezuniyette kafasını çevirdi bana bakmadı bile yaptığı şeyleri unutamıyorum kalbime dokunuyo gerçekten çok zoruma gidiyo sanıyorum ki bu dünyadaki tek erkek o ve sınıftan bi kız daha vardı onu kıskandığımı bile bile gidip o kızla dans etti gözümün önünde ama arada sırada da gülüyodu napmaya çalıştığını anlamıyordum ve lise bitti bu hafta sonu herkes gibi bende üniversite sınavına girdim tabiki kötü geçti bütün yıl boyu oturdum onu düşündüm zerre aklında yokken onun ben napıcam napabilirim yardımcı olun lütfen şimdi onun yüzünden seneye belki tekrar girmem gerekiyo sınava yardımcı olur musunuz?
Kritik Aşklarrrrrr?