Kendisini sevmiyorum
Eşimin hatri var diye bi kerelik konuştum telefonda
Cok sık olmamak şartıyla arıyor ama benim kalbimi zamanında çok kırdığı için ben konuşmak istemiyorum bide dedikoducu ve meraklı her şeyi herkese anlatıyor boş boğaz.
Uzak durmasını istiyorum
Aramalarina cevap vermesem koyduğum tavrı ve mesafeyi anlayıp geri çekilir mi zaten hamileyim diye barışmış kendi kendine barıştı benim haberim yok 🤣
Eşimin hatri var diye bi kerelik konuştum telefonda
Cok sık olmamak şartıyla arıyor ama benim kalbimi zamanında çok kırdığı için ben konuşmak istemiyorum bide dedikoducu ve meraklı her şeyi herkese anlatıyor boş boğaz.
Uzak durmasını istiyorum
Aramalarina cevap vermesem koyduğum tavrı ve mesafeyi anlayıp geri çekilir mi zaten hamileyim diye barışmış kendi kendine barıştı benim haberim yok 🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ONUN Gözleri önünde eşine tacizler yap eşine sürtün inan bana kaçarr bak gör hasetliğinden
Uzakta zaten ama gelmek için yüz bulmaya çalışıyor yüzsüz ne çabuk unuttu yaptıklarını
sen dediklerimi unutma hiçde çekinme her yerine elle okşa gözü önünde
Sn de sapik misn nesin ya
SApık değilim ama sana kesin çözümü sunuyorum en fazla biizm gelin çoşmuş azmış der ama çekerde gider
Sende şeytansn umarım çocuğundan çıkar ki ilerde aynısını sana yapar eşi
Başıma neler geldiğini bilmeden kınama
Başına gelince anlarsin. Dicekelrim bu kdr daha fazla beddua almak istemezsen yazma
Senin gibi birinden mi
Bilmeden yargılıyorsun umarım başına gelir burada içini dökersin insanlara hadi eyvallah
Ben kimseye içimi dökmem senin gibi fesat değilim iyi niyetli biri olsan buraya değil ailene içini dökersn
Döktüm döktüm aileme
Sen insanları tanımadan yargılayan mahlukatsin otur kendi fesatlıgini dusun
Hor gördüğün ne varsa başına gelmeden ölmezsin sen ve senin gibiler.
Senin gibiler acinmaya da değmez kalbin körelmiş kötü birisin ön yargısı olup da kendi açığını böyle örten birisin senin hayatında kimse kalmaz
Ben iyi biriyim ki hatasıni anlayıp kapima geliyorlar senin gibilerinin kapısını calan olmaz
Sen mi iyisin bir yürü git mahlukat yorumlarını görüyoruz yazık o çocuğa karnındaki
Senin gibi pislik annesi olacağı için babaannesiyle. arasini bozacağı için
Skkttr git kahbe senin gibiler yalniz kalmaya mahkum mal
Kara listeye ekle engelle bari 😀😀
Onu da yapim baska yapacak bisyr yok
Aynen maalesef yok keşke olsa
Hee amaaan yapıştı gitmez hayatimizdan neyse arasın arasin acmam anlar belki istenmedigini yani ben olsam bi kere aramin çok kötü bir şekilde açıldığı kişi ile olamam gururmdan dolayı kim olursa olsun
Noldu ki bu kadar böyle anlatmak ister misin
Dış görünüşüme falan laf ediyordu ogluna yakıştıramıyordu tv deki kızlar gibi bulamadın kendine diyordu ogluna
İşten gelince uyuyordum işim ağırdı ona laf ediyordu halbuki eşimle ben çalışıp onlaraa bakıyorduk nankör hic hakkımı helal etmiyorum
Hadi ya o kadar yani bu derecede de olmaz ya
He borç falan da açmışlardi basimiza ama ödediler miras kalınca onlara. Başa belalar ya nerde birilerine baktirirlarsa kendilerini öyle adam hesabına alıyorlar
Çalışmıyorlar Ayda düğün var desen çıkarlar eglenirler rahatlar
Yuh be o nasıl iş arkadaş ya
Amaaan boş ver gelip geçici hepsi Allah beterinden korusun ne deyim
Aynen öyle kendi keyfine bak gerisini salla canım ya boş ver gitsin
He vallah
😀