Erkek arkadaşımın yengesiyle talihsizlik yaşadık. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Ben bir halt yedim ve şu an işin içinden çıkamıyorum. Erkek arkadaşımın yengesiyle bir tatsızlık yaşadık. Hemen başından anlatayım. Yengesi çocuğu için benden kedi istemişti. İlk başta verecektim istemedi. İstemeyince bende sahiplendim alıştım. Bugün benden kediyi istedi bende vermedim. Kopmak istemedim kızım gibi oldu. Yengenin küçük kızı çok ukala beni ezikliyor dalga geçiyor erkek arkadaşım bir kaç kere uyardı ama ben hiçbir zaman bozuntuya vermedim kız bugün kediyi vereceksin bizim olacak flan dedi bende bir anlık sinirle erkek arkadaşıma söyledim. Sadece dediğim kediye çok alıştım vermek istemiyorum kız da ısrar ediyor dedim. O da kızın bana olan davranışlarının farkında olduğu için üstüne bu durum olunca kızı arayıp ablanla düzgün konuş büyüğün o senin saygısızlık yapma flan demiş. Abartmış. Yengesi de beni aradı neden gidip söyledin aralarına girdin bir derdin varsa gel benimle konuş çocuklarıma hiçbir şey diyemezsin dedi. Böyle olacaksa kimse kimsenin kapısını bile açmasın dedi. Tartıştık. Çokta üzüldüm kadını gerçekten çok seviyordum. Benimle konuşmuyor. Benim yüzümden erkek arkadaşımla da arası açıldı. Annesi gibiydi. O büyüttü. Senin yüzünden çocuklarıma böyle diyemez flan dedi. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yengesinin üzerinde çok emeği var. Üzerinden 1 hafta geçti bugün tekrar özür mesajı attım görüldü attı cevap vermedi. Artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Böyle kalmak istemiyorum.
Erkek arkadaşımın yengesiyle talihsizlik yaşadık. Ne yapmalıyım?