Kimseyi görsün (kazara da dahil) istemiyorum eşimin. Şu son 2 yıldır cidden kimseyi göz ucuyla da görmuyor ve beni üzmemek için cidden görmüyor bile kimseyi, bırakın bakmayı.
Fakat bugün ağzından kaçırdı bundan önceki dönemlerde senin bu kadar hassas olduğunu bilmediğim için tanıyacak kadar sadece bakıyordum muhattap olmak zorunda olduğum kadınlara dedi (kötü gözle değil ama tanıma ihtiyacından dolayı) dedi.
Bn de başlarım senin tanıma ihtiyacina dedim, biz hep bu yüzden kavga ediyorduk neden yaptin , kadınlık gururumu kırdın , bn de seninkini kircam vs dedim. Sizce haklı miyim bunu bosasam?
Zaten eskiden bu tip kavgalar sonrası KS vb yerlerde açık saçık foto paylasiyordum artık tövbe ettim yapmiycam diye ama şeytan dürtüyor. Sizce haklı kim
Fakat bugün ağzından kaçırdı bundan önceki dönemlerde senin bu kadar hassas olduğunu bilmediğim için tanıyacak kadar sadece bakıyordum muhattap olmak zorunda olduğum kadınlara dedi (kötü gözle değil ama tanıma ihtiyacından dolayı) dedi.
Bn de başlarım senin tanıma ihtiyacina dedim, biz hep bu yüzden kavga ediyorduk neden yaptin , kadınlık gururumu kırdın , bn de seninkini kircam vs dedim. Sizce haklı miyim bunu bosasam?
Zaten eskiden bu tip kavgalar sonrası KS vb yerlerde açık saçık foto paylasiyordum artık tövbe ettim yapmiycam diye ama şeytan dürtüyor. Sizce haklı kim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eğer ki gerekli ilgiyi gösteriyorsan kimseyi gözü görmemesi gerekir.
Bn gercek anlamda gözü görmesin istiyorum mecaz anlamda demiyorum. Yoksa birine bakıp beğendiğini arzuladigin vs düşünmüyorum ztn ama yolda giderken veya işyerinde kazara da olsun görsün istemiyorum
Tamam da bu bahsettiğin şey imkansız. İnsan hiç bir şey düşünmese de bir an gözü takılabilir. Bu kötü bir şey değil ki.
Takilmasin bna ne. İmkansız diyorsun da yapıyor şu son 2-3 yıldır ve gayet de oluyor
Bilerek mi bakıyor yani?
Bilerek bakmıyor. Özellikle dikkat ediyor beni üzmemek için. Kimseyi azıcık da olsa görmüyor yani
O zaman daha ne istiyorsun hiç anlamadım ki 😃 yani yolda giderken birçok araba, insan, bina görürüz ama hepsi bizim için çok önemsiz ayrıntılardır. Yani sen diyorsun ki bu kadar bile görmesin 🙂
Evet aynen öyle diyorum:)
Allah akıl fikir sağlığı versin. Herkese nasip olmuyor.
Niye ya. Zor mu millete bakmamak
boşan
Okudun mu ve neden böyle düşünüyorsun. Argüman söylersen trol olmadığını da anlar ona göre karar veririm
Yetişin mobbing var
Mobbing değil. Haklıyım işte
Ok
Ya doğru söyle. Sence kim hakli
Sen
senden karı olmaz
Neden
erkek gözü dışardaysa bunun tek sebebi karısıdır
Kazara da birini görsün istemiyorum. Yoksa öyle gözü dışarıda olsa zatn bosarim
sana dememeli
Her boku yiyip dememeli öyle mi. İlahi adalet işte o millete bakarken millet de onun karisina çıkma teklifi ediyordu.. demese nolur
sende ona demmelisin
bu demek değildir ki
sende git gez toz
ailesiniz
Gizli saklı işler yapıp aile nasıl kalınıyor pardon. Düpedüz cikarcilik
napmışki bi bilsek
we gözlerini kapatıp
kimseye bakmayan mı warr
Ya komşu ile konuşurken misal yanında karısı da varmış ona tanıyacak kadar bı gördüm diyo. O gizle bakmadım ama insamin komsunu tanimasinda bı sıkıntı yok diye düşünmüştüm diyor.
Bu bunu yaparken başka komşu da o dönemler bna beni sevdiğini ve ilişki yaşamak istediğini söylemişti. Onu anlattim kudurdu. İlahi adalet dedim en son...
Ayrıca,
Bir de iş yerinde bı kadın var onu sordum "sıska kuru, çocuk gibi bir şey sorduğuna değmez" tarzı bir şeyler dedi
Hani o gözle bakmiyordun dedim. Genel izlenim olur ya insanda sadece öyle bı izlenim dedi. İncelemedim ambe o gözle bakmadim dedi
Bna da yalan geliyor. O gözle bakmayan gtu başı ne bilir pardon? Özrü kabahatinden büyüktü anliycan.
Bn de dedim ki sen onun bunun orasına bakıp genel izlenim dersen bn de ona buna resmimi nette atarim, biraz da millet benim genel izlenimimi görsun dedim. Haksız mıyım ya. İleri gittiğini söylüyor aptallık ediyorsun diyor ama özünde bn haklıyım bnce
erkek mi seni beğenmişti
Evet. Başka komşu da beni beğenip yazmıştı netten.
ewli bir kadın başka erkeğin ilgisini çokmu önemser
Önemser. Kocası böyle yaparsa önemser
hiç bir kadon layık eşe sahip olamıyorki
komuşyla konuşman oldu mu
iyi weya kötü
Bn konuşmadım ki. O yazmış böyle böyle diye. Bn de olmaz dedim kapattım konuyu. Hepsi bu
bunu demeseydin
gider bişi derse şimdi o da olmaz..
Demez daha, dese o gün derdi
Kaldı ki 4 yıl geçmiş. Neyin hesabini soracak. O konuda rahat içim çünkü bir şey demiycem diye yemin etti. Bn ondan anlattım ztn
ilgiyi hall edecek kadar diri biridi misin
yane iki üç erkeğin ilgisini çekmek, bira çekicilik isrer.. ama eşin hariç.. onun için o kadar çekicisin diyemem..
Bilemiyorum nasıl biriyim anasını satiim cidden algilarim bozuldu. Yaşım genç ztn, eşime soruyorum sen şimdiye kadar gördüğüm
en çok beğendiğim istediğim kızdın dedi. Ve isteme olayinda millet gözü parlıyor çocuğun seni gördükçe diyordu. Yani sevdiğini çokça hissettiriyor hakkını yiyemem. Beğeniyorum da çok diyo. O mu güzel bn mi sorularıma seni kimseyle kıyaslayan bile diyor.. millet de çekici buluyor beni ama güzel veya dar giyinirsem:)
Yoksa salaş giyinince çok bakan görmedim doğrusu.
İşte o yüzden güzel miyim begeniliyor miyim bilemiyorum. Eşim cidden samimi mi yoksa yalakalik mi yapıyor bilemiyorum. Ama samimi olmasa niye bu kadar kahrımi çeksin diyorum..
Vs vs
Sence durum nedir
çok samimi olan eşler
hemen sırtını döner gider..
bu çok aşikar bir durum..
güzelliğin konusunda ise,
giyimle alakalı olmamalı
güzell kadın daima güzel dir..
kriterler önemlidir we uyum..
Samimi olan neden sırtını dönüp gidiyor? anlayamadım
Bakımlı olmayınca güzeli bile güzel bulmuyor bu erkek milleti.. bırak Allah aşkına..
arkadaşım wardı mesela
o kadar çok güsell kaflar ediyorduki hanımına, ama boşandılar..
Bizim durumumuz öyle değil işte.. bu boşanmiyor da o kadar cazgirlik yapmama rağmen. Boşanmak istemiyorum diyor başka bir şey demiyor. Seviyorum niye ayrılalım diyor. Ama kızınca da sen manyaksin diyor. Güzellikle ilgili bı sıkıntın yok ama manyaksin diyor:)) bilemiyorum işte.. zevk meselesi olduğu için gerçek mi diyor beni mi kandırıyor çözemiyorum
bana o konuda hiç birley deme
giyinmekten çok sade we uyumlu giyinmek önemli, yakışanı giymek önemli.. evde mesela pijama eşotman giyersin yakışır sana ama başka şey giyersin sana yakışmaz.. ama güzelliğin aynıdır..
yaş uyumunuz nsll
we o boşansa, sen boşanır mısın
boş ver. Eve gelince bn onun saçını başını yolucam. Anasından emdiği suti burnundan getircem😊
yapmazsın eminim
yaş uyumunuz kaç
we sence her ewli çiftte bu durumlar warmı
samimiyetsiz şeyler
dedin ve gittin..
çok net konuştun aslında,
direk saydın.. burdakiler gibi
eften püften birşeyler yazmadın..
susma yaaaaa, sana kötü
bir şey mi dedim..
Aldatmamış sonuçta
Yuh yani bir de onu mu yapacak