Kanka eğer böyle bir zaman diliminde böyle bir şansım olsaydı Aşık olmazdım yani bu seçeneği seçerdim Neden Çünkü akıbeti Ortada değil mi ama eski zaman diliminde olsaydık seve seve aşık olmak derdim
Gerçekten benim elimde böyle bir alternatifim olsaydı kesinlikle aşık olmayı istemezdim. Tamam aşık olmak çok güzel ve insanı mutlu hissettiren bir kavram ama belli bir süre sonra işler her zaman sarpa sarıyor. Bu maalesef doğanın değişmez dengesi.
Misal bir insan içinde bir sürü duygu barındırırken. Aşk bu duyguların hepsini tek seferde barındırabiliyor. Burada insanı aşırı derecede yorabiliyor. Yine de güzelliklerini görmezden gelmemek lazım. İyisiyle kötüsüyle yaşaması gereken duygulardan birisi sanırım.
Zaten zor aşık oluyoruz onu da kontrol etmek istemezdim. ben hafif kontrol delisiyim ki herkese bir kulp bulur eleştirir ömür boyu o duyguyu yaşayamadım eminim:)) Zaten Aşk, Amansız! Apansız! Zamansız!. Pazarlıksız! Arsız! Ve peştamalsızdır.. Bu kadar "sız" olan şey de sızlatır 😂 o nedenle kontrol edilmemesi lazım :))
olmamayı ki elinde de zaten senin aşk dediğin halt şu 6 sı olmadan olmuyo zaten sevgi, saygı, sahiplenme, aidiyet, şehvet, anlayış e kalkıpta doğru düzgün tanımadığın birine bunların kaçını hissedebilirsin her şeyi geç anlayış dediğin şey zamanla olan bişeydir kısaca birine aşık olmak kısa süren bişey değil ki yol yakınken dönemeyesin
Aşık olmayı seçerdim. O duyguyu yaşamak isterdim. Bir de belirsizlik kavramından kurtulurdum. Çevremizde de görürüz ya "Aşık mıyım yoksa sadece bir hoşlantı mı" diye. O soruda cevap da bulurdu otomatik. Misss...😁
Oldum olası hoşlantıyı pek ciddiye alamıyorum. Geçip giden bi duygu çabucak.. buharlaşıyor bi zaman sonra. Hevesten ibaret. Aşk daha kuvvetli, O’nsuz nefes alamama gibi, su gibi, hayat gibi.. kalbinin boğazında atması, kaybetmekten korkmak, O’nsuz hayal kuramamak, bağlanmak, aşık olduğun insan olmasa kocaman bir boşluk olacakmış gibi kimsenin dolduramayacağı, kendinden çok onu düşünmek vs vs
Aşık olmayı isterdim. Çünkü aşık olduğumda sanki hayatım güzelleşiyor, sanki hayatımda her şey daha iyi oluyor... Sırılsıklam aşık olmak isterim ya.. Böyle delirecek bir şekilde...