Sevdiğin gitmek istiyorsa "kal" mı dersin? Yoksa "hoşçakal" mı?
24
26
Görüşünü yaz
26Kız Görüşü
24Erkek Görüşü
Kapat
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2624
Sosyetic_SheqiiL | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Gitmek isteyen hiç kimseyi zorla tutamazsın. “Gitme” demeyi anlamsız buluyorum. Kimseye sevdiğim kişide dahil kal demem. Belki böylesi daha iyidir, vardır bundada bi hayır derim hep.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Manquer | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Gitmek isteyen senden zatenn gitmiştir, ne faydass
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 24,3b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Gidene hoşçakal derim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
SSerzeniSS | Aşk İlişkileri konusunda 179 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Gitmeli... Kal demek bencilliktir.. Ben papatyanın toprağında, kendi mutlu olduğu yerde büyümesini isterim.. Zaten çok seviyorsa , kalmak isteyecekse kalacaktır.. Sevmek , sevdiğinin mutlu olduğunu görüp mutlu olmaktır.. Hayatta ne olacağı, kimle kimin karşılaşacağı belli olmaz.. Hayat eğer, gerçekten iki seven insanı biliyorsa , nerde olursa olsun , bir şekilde bulusturacaktir, Sevmiyorsa ve hayat bunun farkindaysa, isterseniz burun buruna olun , ayiracaktir.. Kaderci bir insan değilim ama bu tür şeylerin tesadüf olmadığına, her ne kadar, insani tercihlerimiz olsa da "Şans" denilen olgunun , enerji dedigimiz o gücün, etkisi olduğuna inanıyorum 😌
e-Darius | Aşk İlişkileri konusunda 223 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
Kimseye eyvallahım yok artık, ne kadar seversem seveyim. Gitmek isteyene yollar var bende, gidip istediği yerde mutlu olsun, kalıp kafama dert olacağına.
Gerçekten seven gitmiyor, ölümden sonra bile merhum eşini seven ve onun anısıyla yaşayan insanlar var. Benim anne ve babam, babamın gemici olmasından mütevellit yıllarca ayrı yaşadılar, babam emekli olduğundan beri çifte kumrular gibiler, hem seviniyorum hem de imreniyorum hallerine. Bu yüzden, merak etmem, dur da demem. Gitmeyi aklına koyduysa sevmiyordur zaten.
Haklısın. Ama elbet bir neden vardır. Ben gittim. Ama onu gerçekten seviyordum... Ve hâlâ çok seviyorum. Sadece kırıldığımı anlamasını istedim. Evet o çözümcüldü her zaman. Yine öyleydi. Ama kırıldığımı anlasın istedim...
Gizli Üye
3 gü
Birgün gelmek istersen ve gelmek istediğinde hayatımda kimse olmazsa kapım her zaman açık dedikten sonra kendisine bırakırdım. Hissetmediğin halde gururlu olmak için olunan gurur acı verir çünkü insan zorundalıklarına göre değil hissetiklerine göre düşüncelerini aktarsa daha az acılar çekilecek
Evet şimdi farkettim. O yazı gözümden kaçmış. Biraz dalgınım. Kusura bakmayın. Ve yorum için teşekkür ederim.
zirkonn | Aşk İlişkileri konusunda 8,9b görüş paylaştı.
Master
4 gü
bazen gitmek zorunda olduğu için gider ve bazen ona engel olacak durumda değilsindir o gider ve arkasından öylece kalakalırsın. ve ardında hiç doldurulamayacak kocaman bir boşluk kalır o boşlukta hıçkıra hıçkıra ağlarsın sadece. sonrası kocaman bir hiçlikten ibaret.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Muzlu-Puding | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
Kal derim önce. Gel, sorun her neyse çözelim birlikte. Baktım ki çözmeye yanaşmıyor, ok bb yani.
Önce neden gitmek istediğini sorarım birlikte cözebilecegimiz biz problem ise gitmesini istemem çözüm üretirim. Gitmek zorunda kaldığını mi hissetti yoksa kendi mi gitmek istedi? Zor anıdır yanında olmak önemli tabi ama bu konuya bağlı. Kendi gitmek istediyse hoşça kal derim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
İrşii | Aşk İlişkileri konusunda 773 görüş paylaştı.
Bilge
2 gü
Gitmeye meraklı olan insana kal diyerek ikimizi de mutsuzluğa sürüklemem. Kalmak isteyen bir yolunu bulur keza gitmek isteyen de..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
mina15 | Aşk İlişkileri konusunda 281 görüş paylaştı.
Konuya göre değişir. Ama gitmek isteyeni de zorla tutamam. Gitmek isteyen hayatımdan defolup gidebilir. Ben o hatayı bir daha yapıp daha da üzemem kendimi. Bana yazık. Giden gitsin. Dönerse senindir. Dönmezse de zaten hiç senin olmamıştır zaten ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2624Gitmek isteyen hiç kimseyi zorla tutamazsın. “Gitme” demeyi anlamsız buluyorum. Kimseye sevdiğim kişide dahil kal demem. Belki böylesi daha iyidir, vardır bundada bi hayır derim hep.
“Gitmek isteyeni kırk düğüm halatla bağlasan, tutamazsın. Kalmak isteyene saç teli yeter.”
Gitmek isteyen senden zatenn gitmiştir, ne faydass
Gidene hoşçakal derim
Gitmeli... Kal demek bencilliktir.. Ben papatyanın toprağında, kendi mutlu olduğu yerde büyümesini isterim.. Zaten çok seviyorsa , kalmak isteyecekse kalacaktır.. Sevmek , sevdiğinin mutlu olduğunu görüp mutlu olmaktır.. Hayatta ne olacağı, kimle kimin karşılaşacağı belli olmaz.. Hayat eğer, gerçekten iki seven insanı biliyorsa , nerde olursa olsun , bir şekilde bulusturacaktir, Sevmiyorsa ve hayat bunun farkindaysa, isterseniz burun buruna olun , ayiracaktir.. Kaderci bir insan değilim ama bu tür şeylerin tesadüf olmadığına, her ne kadar, insani tercihlerimiz olsa da "Şans" denilen olgunun , enerji dedigimiz o gücün, etkisi olduğuna inanıyorum 😌
Bak seeen :D
Kimseye eyvallahım yok artık, ne kadar seversem seveyim. Gitmek isteyene yollar var bende, gidip istediği yerde mutlu olsun, kalıp kafama dert olacağına.
Haklısın haklı olmasınada... Ama sevdiği halde gittiyse... Nedenini merak etmez misin?
Gerçekten seven gitmiyor, ölümden sonra bile merhum eşini seven ve onun anısıyla yaşayan insanlar var. Benim anne ve babam, babamın gemici olmasından mütevellit yıllarca ayrı yaşadılar, babam emekli olduğundan beri çifte kumrular gibiler, hem seviniyorum hem de imreniyorum hallerine. Bu yüzden, merak etmem, dur da demem. Gitmeyi aklına koyduysa sevmiyordur zaten.
Haklısın. Ama elbet bir neden vardır. Ben gittim. Ama onu gerçekten seviyordum... Ve hâlâ çok seviyorum. Sadece kırıldığımı anlamasını istedim. Evet o çözümcüldü her zaman. Yine öyleydi. Ama kırıldığımı anlasın istedim...
Birgün gelmek istersen ve gelmek istediğinde hayatımda kimse olmazsa kapım her zaman açık dedikten sonra kendisine bırakırdım. Hissetmediğin halde gururlu olmak için olunan gurur acı verir çünkü insan zorundalıklarına göre değil hissetiklerine göre düşüncelerini aktarsa daha az acılar çekilecek
Kal diyemem belki ama neden diye sorarım. Kal demek saçma olur, kim bilir kaç zamandan beri gitmeyi düşünüyor her şeyin planını yapmıştır
Cevabın için teşekkür ederim.
Rica ederim
Gitmeye karar verene kal demek anlamsız çünkü her şekilde gidecektir ya şimdi ya sonra ama bir açıklama olmalı. Sonrası güle güle...👋
Evet tabii ki. Ama sevdiği halde gidiyorsa ve kırılmışsa, onu anlamanı bekliyorsa... Nedenini merak etmez miydin?
Zaten bir açıklama olmalı demiştim. Konuşmadan sormadan olmaz...
Evet şimdi farkettim. O yazı gözümden kaçmış. Biraz dalgınım. Kusura bakmayın. Ve yorum için teşekkür ederim.
bazen gitmek zorunda olduğu için gider ve bazen ona engel olacak durumda değilsindir o gider ve arkasından öylece kalakalırsın. ve ardında hiç doldurulamayacak kocaman bir boşluk kalır o boşlukta hıçkıra hıçkıra ağlarsın sadece. sonrası kocaman bir hiçlikten ibaret.
Kal derim önce. Gel, sorun her neyse çözelim birlikte. Baktım ki çözmeye yanaşmıyor, ok bb yani.
Pekala. Yorumun için teşekkür ederim.
Önce neden gitmek istediğini sorarım birlikte cözebilecegimiz biz problem ise gitmesini istemem çözüm üretirim. Gitmek zorunda kaldığını mi hissetti yoksa kendi mi gitmek istedi? Zor anıdır yanında olmak önemli tabi ama bu konuya bağlı. Kendi gitmek istediyse hoşça kal derim
Gitmeye meraklı olan insana kal diyerek ikimizi de mutsuzluğa sürüklemem. Kalmak isteyen bir yolunu bulur keza gitmek isteyen de..
güle güle
neden derim? kal gitme de derim hala gitmeye niyetliyse de defolsun
gitmeyi akla koymuşsa bir kişi onu hiç kimse yolundan döndüremez
gitmeyi kafasına koyana dur denmez. zorla kimseyi yanımda tutamam.
bana kal dedirtmemesi önemli
Daha laf ağzındayken yürü ense traşını görelim derim
Daha önce kal dedim pişman oldum keşke demeseydim. Gidene her zaman git diyin arkadaşlar 👍
Konuya göre değişir. Ama gitmek isteyeni de zorla tutamam. Gitmek isteyen hayatımdan defolup gidebilir. Ben o hatayı bir daha yapıp daha da üzemem kendimi. Bana yazık. Giden gitsin. Dönerse senindir. Dönmezse de zaten hiç senin olmamıştır zaten ;)
Gitmek istiyorsa zaten seni hiç sevmemiştir, Seviyorsa da gitmez zaten. Konu kapanmıştır :D
Giden bendim. O değildi... Ama onu gerçekten seviyordum...
Seviyorsan neden gittin peki?
anlaşamadık aşkım, suç benim değil!!
Ona bir konuda kırıldım. büyük bir meselede değildi aslında. Sadece beni kırdığını anlamasını istedim ve gittim.
@MacHardworker
Haha :D @Defneilkerr