+1 yılGitmeli... Kal demek bencilliktir.. Ben papatyanın toprağında, kendi mutlu olduğu yerde büyümesini isterim.. Zaten çok seviyorsa , kalmak isteyecekse kalacaktır.. Sevmek , sevdiğinin mutlu olduğunu görüp mutlu olmaktır.. Hayatta ne olacağı, kimle kimin karşılaşacağı belli olmaz.. Hayat eğer, gerçekten iki seven insanı biliyorsa , nerde olursa olsun , bir şekilde bulusturacaktir, Sevmiyorsa ve hayat bunun farkindaysa, isterseniz burun buruna olun , ayiracaktir.. Kaderci bir insan değilim ama bu tür şeylerin tesadüf olmadığına, her ne kadar, insani tercihlerimiz olsa da "Şans" denilen olgunun , enerji dedigimiz o gücün, etkisi olduğuna inanıyorum 😌
21 Yorumla- +1 yıl
Bak seeen :D
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce neden gitmek istediğini sorarım birlikte cözebilecegimiz biz problem ise gitmesini istemem çözüm üretirim. Gitmek zorunda kaldığını mi hissetti yoksa kendi mi gitmek istedi? Zor anıdır yanında olmak önemli tabi ama bu konuya bağlı. Kendi gitmek istediyse hoşça kal derim
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bazen gitmek zorunda olduğu için gider ve bazen ona engel olacak durumda değilsindir o gider ve arkasından öylece kalakalırsın. ve ardında hiç doldurulamayacak kocaman bir boşluk kalır o boşlukta hıçkıra hıçkıra ağlarsın sadece. sonrası kocaman bir hiçlikten ibaret.
10 Yorumla
Kimseye eyvallahım yok artık, ne kadar seversem seveyim. Gitmek isteyene yollar var bende, gidip istediği yerde mutlu olsun, kalıp kafama dert olacağına.
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın haklı olmasınada... Ama sevdiği halde gittiyse... Nedenini merak etmez misin?
- +1 yıl
Gerçekten seven gitmiyor, ölümden sonra bile merhum eşini seven ve onun anısıyla yaşayan insanlar var. Benim anne ve babam, babamın gemici olmasından mütevellit yıllarca ayrı yaşadılar, babam emekli olduğundan beri çifte kumrular gibiler, hem seviniyorum hem de imreniyorum hallerine. Bu yüzden, merak etmem, dur da demem. Gitmeyi aklına koyduysa sevmiyordur zaten.
- +1 yıl
Haklısın. Ama elbet bir neden vardır. Ben gittim. Ama onu gerçekten seviyordum... Ve hâlâ çok seviyorum. Sadece kırıldığımı anlamasını istedim. Evet o çözümcüldü her zaman. Yine öyleydi. Ama kırıldığımı anlasın istedim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılGitmek isteyen hiç kimseyi zorla tutamazsın. “Gitme” demeyi anlamsız buluyorum. Kimseye sevdiğim kişide dahil kal demem. Belki böylesi daha iyidir, vardır bundada bi hayır derim hep.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHoşçakal derim
14 Yorumla- +1 yıl
Neden gittiğini merak etmez misin?
- +1 yıl
Gittiği sürece neden gittiği önemli değil
- +1 yıl
Pekala. Cevabın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim.
“Gitmek isteyeni kırk düğüm halatla bağlasan, tutamazsın. Kalmak isteyene saç teli yeter.”
Gitmek isteyen senden zatenn gitmiştir, ne faydass10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirgün gelmek istersen ve gelmek istediğinde hayatımda kimse olmazsa kapım her zaman açık dedikten sonra kendisine bırakırdım. Hissetmediğin halde gururlu olmak için olunan gurur acı verir çünkü insan zorundalıklarına göre değil hissetiklerine göre düşüncelerini aktarsa daha az acılar çekilecek
10 Yorumla
+1 yılKal diyemem belki ama neden diye sorarım. Kal demek saçma olur, kim bilir kaç zamandan beri gitmeyi düşünüyor her şeyin planını yapmıştır
12 Yorumla- +1 yıl
Cevabın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılGitmeye karar verene kal demek anlamsız çünkü her şekilde gidecektir ya şimdi ya sonra ama bir açıklama olmalı. Sonrası güle güle...👋
13 Yorumla- +1 yıl
Evet tabii ki. Ama sevdiği halde gidiyorsa ve kırılmışsa, onu anlamanı bekliyorsa... Nedenini merak etmez miydin?
- +1 yıl
Zaten bir açıklama olmalı demiştim. Konuşmadan sormadan olmaz...
- +1 yıl
Evet şimdi farkettim. O yazı gözümden kaçmış. Biraz dalgınım. Kusura bakmayın. Ve yorum için teşekkür ederim.
+1 yılKonuya göre değişir. Ama gitmek isteyeni de zorla tutamam. Gitmek isteyen hayatımdan defolup gidebilir. Ben o hatayı bir daha yapıp daha da üzemem kendimi. Bana yazık. Giden gitsin. Dönerse senindir. Dönmezse de zaten hiç senin olmamıştır zaten ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılGitmek istiyorsa zaten seni hiç sevmemiştir, Seviyorsa da gitmez zaten. Konu kapanmıştır :D
15 Yorumla- +1 yıl
Giden bendim. O değildi... Ama onu gerçekten seviyordum...
- +1 yıl
Seviyorsan neden gittin peki?
- +1 yıl
anlaşamadık aşkım, suç benim değil!!
- +1 yıl
Ona bir konuda kırıldım. büyük bir meselede değildi aslında. Sadece beni kırdığını anlamasını istedim ve gittim.
@MacHardworker
- +1 yıl
Haha :D @Defneilkerr
+1 yılKal derim önce. Gel, sorun her neyse çözelim birlikte. Baktım ki çözmeye yanaşmıyor, ok bb yani.
11 Yorumla- +1 yıl
Pekala. Yorumun için teşekkür ederim.
Git söylerim çünkü yarın gider mi diye dusunmek istemem
17 Yorumla- +1 yıl
Ama sevdiği halde gittiyse... Nedenini merak etmez misin?
- +1 yıl
Giden o değil ki... Giden bendim. Ama sanırım evet artık bana değer vermiyor.
- +1 yıl
Bu doğru. Bu bir çok kez olduğu için iki taraf içinde soğukluk oluyor. Yorumun için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Allah sizinde gönlünüze göre versin.
Gitmeye meraklı olan insana kal diyerek ikimizi de mutsuzluğa sürüklemem. Kalmak isteyen bir yolunu bulur keza gitmek isteyen de..
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılneden derim? kal gitme de derim hala gitmeye niyetliyse de defolsun
20 Yorumla
+1 yılgitmeyi akla koymuşsa bir kişi onu hiç kimse yolundan döndüremez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Madem istemiyorsun bizim için hayırlı olan bu diyip hoşçakal derdim
10 Yorumla
+1 yılgitmeyi kafasına koyana dur denmez. zorla kimseyi yanımda tutamam.
bana kal dedirtmemesi önemli20 Yorumla
+1 yılDaha laf ağzındayken yürü ense traşını görelim derim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha önce kal dedim pişman oldum keşke demeseydim. Gidene her zaman git diyin arkadaşlar 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk başta çok çabaladım ama gitti sorun değil belki iyiliğimiz için bende uzak duruyorum sevsem de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGidene hoşçakal derim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayacak duaya amin demem, fatiha okurum..
13 Yorumla- +1 yıl
Ama sevdiği halde gittiyse... Haha :D Nedenini merak etmez misin?
- +1 yıl
Sevse kolay yolu seçmez, savaşırdı. Ben bu saatten sonra merak etmem. Giden gider, kalan kalır. 😊
- +1 yıl
Pekala. Cevap için teşekkür ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendıne iyi bak derim
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hayır , gitmeyi kafaya koyduysa bir önemi yok
- +1 yıl
Pekala. Cevabın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılGurur var bende kimse için kal demem :D
14 Yorumla- +1 yıl
Yani seviyorsam bile gururum önemli kimsenin kızına kal demem diyorsun. :D Ama neden gittiğini merak etmez misin?
- +1 yıl
Başka kız bulurum sormaya gerek yok
- +1 yıl
Peki. Haha :D Cevabın için teşekkür ederim Ozi.
- +1 yıl
Rica ederim
@la_llorona iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım da. Ben atamadım xper yetmiyormuş
01 Yorumla- +1 yıl
Buradan sor. Mesaj atmayacağım.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her zaman değil bence
19 Yorumla- +1 yıl
Evet bazen hiçbir şey dememenin daha iyi olduğunu anlıyorsun... değmiyor... kimsenin kendimizden daha değerli olmadığını anlıyorsun:)
- +1 yıl
Benimde öyle oldu. Ama sırtımdaki hançerlerle kalkmasını her zaman bildim. Beni kimsenin yıkmasına izin vermedim. Acı çektiğimde bile gülümsedim ve gülümsüyorum. Hayat devam ediyor sonuçta. öyle ya gerçekten her şey çıkar ve yalan dünyası... umursamıyorum bu nedenle. herkes dilediğini yapsın ben karakterimi onlar için değiştirmeyeceğim... kimse beni sevmek zorunda değil, aynı şekilde bende öyle...
- +1 yıl
Kesinlikle aynı şekilde bende tüm hacerlerden kalkmasını bildim. çünkü kalkmak zorundaydım annemi babamı çok erken kaybettim ve hayatta hep yalnızdım ve hep yalnız kalacaktım. Bu sebeple güçlü durmayı hep bildim. Çıkarlar benim karakterime dokunamadı bile kimsenin adamı da olmadım kimseyide bu hayatta adamım yapmadım tek ve dik kaldım
- +1 yıl
Duyduğuma üzüldüm... Hayat bir şekilde zorlu olabiliyor... başın saolsun... ve umarım oldukları yerde huzurlu uyuyorlardır. Her insanın yalnızlığı farklıdır farklı şekilde. Kimisi ailesi varken , kimisi yokken. farklı şekillerde.. güçlü durabilmeyi bilmen güzel bir şey. İnsanlar kötü hissettiğinde ve zor zamanında yanında olmaz zaten. Bu yüzden yanlız kalabilmen ve üstesinden gelebilmen güzel.
Yani öyle olmak gerekiyor. En doğrusu:) - +1 yıl
Hüzün kaplama gülümse. Gülümsemek bulaşıcıdır derler. Ben hep öyle yapıyorum. :) gülmeyi gülümsetmeyi seviyorum.
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. paylaşılacak bir şeyim yok. bende herkes gibi insanım. İyi ya da kötü... Yinede kibarlığın için teşekkür ederim...:) - +1 yıl
Çok naziksin. :) gülümsetebildiysem ne mutlu bana.
Rica ederim ve bende teşekkür ederim. Sağlıcakla kal :)
Sebebini sorarım hoşçakal derim
10 YorumlaHoşçakal demek gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafaya koyduysa gitmeyi gitsin
10 Yorumla
+1 yılBeni de götür derim.
15 Yorumla- +1 yıl
Eğer sevdiği halde gitmek zorunda ise tabiki, sevmeyeni kimse tutamaz.
- +1 yıl
Evet onu sevdiğim halde gittim. Kırıldığımı anlasın diye. Ama sanırım artık önemsemiyor... Evet sevmeyeni kimse tutamaz tabii ki.
- +1 yıl
Bende aynı durum biliyor musun
Seveni kimse umursamaz - +1 yıl
O yüzden sana koşarak gelmeyen aşktan sen koşarak uzaklaşacaksın😐
- +1 yıl
Evet seveni kimse umursamaz tabii. Hayat bu çokta kafaya takmamak gerek. Sonuç olarak onu kendimden daha çok sevmiyorum. Kendimi daha çok seviyor ve değer veriyorum. Bu sebeple canımı sıkmıyorum. Hayatta sevmekte var sevilmekte.
Evet koşarak gelmeyen aşktan kaçarak uzaklaşacaksın haklısın. Bende uzak duruyorum. Çünkü onun içinde benim içinde en iyisi bu.
Ve yorumun için teşekkür ederim 😊
+1 yılBenden sana bir soru gidene kal denir mi?
14 Yorumla- +1 yıl
Kimseye "kal" demedim. Ben onun yerinde olsaydım ona "kal" ya da "hoşçakal " demezdim. O bana hoşçakal diyorsa hoşçakal derdim. Ama nedenini merak etmezdim. Ve umursamazdım. Ben ona oranla biraz daha acımasızım. Haha:D Gidene kal denmez bence. Ama belki seven insan kal diyebilir. ya da kal demese bile neden gitti merak etmez mi? Belki kırılmıştır. Anlamanı istiyordur.
- +1 yıl
Merak eder ama sormaz insan gurur yapar
- +1 yıl
Evet o fazlasıyla gururlu... Ama gurursuz olsaydı onu sevmezdim tabii. haha
Kendim ettim kendim buldum.
Yorum için teşekkür ederim. - +1 yıl
Teşekkür ederim hakkında hayırlısı olsun
+1 yılDefol git derim
12 Yorumla- +1 yıl
Peki. haha :D Cevabın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim 😄
Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. Bb derim
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Belki seviyordur... Ve onu anlamını istediği, kırıldığı için gitmiştir. Olamaz mı?
+1 yılOluru yoksa yolu açık olsun
110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sevseydi gitmezdi o yüzden pekde umrumda olmazdı
- +1 yıl
Belki sevdiği için gitmiştir. Bir nedeni vardır... Bu yüzden sordum merak etmez miydin diye. Pekala.
- +1 yıl
Seviyor ama gidiyor niye gidiyor vs neyse gidiyorsa eğer yolu açık olsun lafımın arkasındayım
- +1 yıl
Seven gidemez mi? Çok sevende gider... Kırılmıştır. Ve anlamanı istiyordur. Herneyse cevabın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bana neden bağırıyorsun. Kırılabilir evimizde hergun olan şeyler gitmek çözüm değil 2 seven için konusuyorum he yok illede birisi gitmek istiyorsa kelepçede vurucak halimiz yok ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Hayır sana bağırmadım. Beni yanlış anlama. Yazımımdan öyle mi görünüyor bilmiyorum. Ama kusura bakma. Ve haklısın yorumunda.
- +1 yıl
Estafurullah tartışmak çok basit yanlış anlaşılma olabilir hayat kimine zulüm kimine mezar. Memmun oldum selametle
- +1 yıl
Evet tabii ki. Yanlış anlaşıldığım için üzgünüm. Çok haklısınız. Sizede selametle.
- +1 yıl
😉🌹🖐
+1 yılhoş da kalma..
bensiz kal..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılGüle güle derim.
16 Yorumla- +1 yıl
Ama sevdiği halde gittiyse... Nedenini merak etmez misin?
- +1 yıl
Söylemeye lütfetmemiş birini merak etmek gitmesinden daha üzücü
- +1 yıl
Belki kırılmıştır ve anlamanı istemiştir. Bu yüzden gitmiştir.
Gitmek elbette üzücü. Ama gidende üzülmüştür. Bu yüzden merak edilmez mi diye sordum. - +1 yıl
Edilir ama söylemem
- +1 yıl
Peki. Yorum için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilinmez ki
10 Yorumla
+1 yılByyy derim 😅
10 Yorumla
+1 yılGidene dur demmek lazım
10 YorumlaHoşçakal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılHoacakal
10 Yorumla
+1 yılHoşçakal
10 Yorumla
+1 yılYa ben ikizlerim yürü git derim ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Hoş kal
10 Yorumlakal ulan derim 😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Kal diyen tek yorum. haha:D
- +1 yıl
Herkes öyle olmuyor işte. haha
- +1 yıl
Olmuyor o gururlu :D Neyse yorum için teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Hoşçakal derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKal derim
00 Yorumla hoş kal
10 Yorumla
+1 yılderdi neymiş
10 YorumlaVayyy
01 Yorumla- +1 yıl
Haha
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026