Kızlarda ilk baktığınız yer neresi?

İlk görüş elbette önemli. (Yani herkes için olmasada). Ben kız olarak erkeklerde ilk saça baktığımı fark ettim. Bir kıza bakıyorsam da sanırım ilk göze ve giyime bakıyorum. Ama erkeklerde göz ve saç daha çok dikkat çekiyor sanırım. Birkaç kız olan arkadaşıma daha sorduğumda ise genelde uzun ya da kıvırcık saçlı erkeklerin daha çok dikkatlerini çektiklerini söylediler. Ben pek buna yakın düşünmüyorum. 3 e vurulmuş saç candır gibime geliyor ya da o tarz kısa modeller. Erkek olan bir arkadaşıma sorduğumda ise kızların direk her yerine baktıklarını söyledi. Yani saç, yüz, beden, giyim gibi. Siz ilk nereye bakarsınız ve ne düşünürsünüz?
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela ben şu "beni nasıl görüyor, beğendi mi, pişman mı oldu"gibi düşünüp kendini paralayanlardanım. Ne yalan söyleyeyim dış görünüşümden gayet memnunum ve bir sıkıntım yok. Tek sorunum şu gözlerim. Hani karagözlüm falan diye şarkılar var ya, işte onlar bana yazılmış anlaşılan. Gözlerim siyah arkadaşlar. Ve kahverengi gibi olandan bahsetmiyorum. Ciddi ciddi göz bebeğimi fener ile anca ayırt edebiliyorum ve bu yüzden lens kullanıyorum. Sanırım gözlerim benim en özgüvensiz tarafım olabilir
Kızlarda ilk baktığınız yer neresi?