Caddede aylak aylak yürüyorsunuz.. Karşıdan bir kız geliyor. İlk olarak gözler nereye bakar? Yoksa yanınızdan geçip gittikten sonra mı bakarsınız? :)
Bunu hep merak etmişimdir..
Bunu hep merak etmişimdir..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok kısa sürede okadar çok detay geçerki kafadan bazen küçük bir matematik işlemini bile yapamayan beyin en ince ayrıntısına kadar rontgeni çeker ve saniyeler içinde karar verir, kısaca dış görünüşe göre eğer ilk bakışta çekilen görüntüye göre bakılmaya değerse yeni görüntüler için çekime devam edilir :) yada görüntü alma sona erer yeni adaylara bakılır :P yada uygun bir ortamda ise atnışabilmek için bazı senaryolar çekilir roller dağıtılır, aksaklıklar olması ihtimaline karşı her zaman yedek senaryolar hazırdır...Kısaca konu kadın olunca erkeğin bütün beyin hücreleri elbirliği ile konu üzerinde çalışır...
Her türlü senaryo hazır olur zaten diyosun :) way bee, bu çabayı üniversite sınavında gösterseniz zaten odtü okurdu tüm erkekler :)
Herkesin kafası farklı çalışır :) odtü olmasada bitirdik çok şükür. Kadınlar üzerinde erkek beyni kapasitesinin üstünde çalışıyor tam güçle :)
Klasik bir cevap ama önce gözler. Hani şarkısıda var : "Gözler kalbin aynasıdır." Heleki renkli gözlü, yada çok masum bakışlı ise o kısa zamanı sırf gözlerine bakarak geçiririm. :) Gözler renkli değilse ve gözlerinde o masumiyet yoksa gözlerim aşşağılara iner, etek giymişse bacaklarına bakarım, açık ayakkabı giymiş ise ayaklarına bakarım muntazammı diye ayak bilekleride önemlidir. "ayak bileği ince olan kızlar daha iyi sevişir" diye bir söylenti vardır :) İşin şakası bir yana sadece süzerim, dönüp bakmam. Çünkü bunu hissederse kendini bişey sanıyor çoğu. (Genelleme yapmadan konuşmaya çalışıyorum herzaman)
:) genelleme yapmadığın için teşekkür ederiz :) ben de ayak bilekleri ince olanlar daha sekse düşkün olurmuş, seksi görünürmüş diye duymuştum..
Bu ayakbileği işi doğru mu gerçekten ya? Karşıdan gelenin genel görüntüsüne ya da dikkat çeken yerine bakıyordum ama bundan sonra odaklanacağım tek yer olacak:)
sapık düşüncelere girmeyin arkdaşım :)
:)
benim dikkatimi çekiyorsa bakarım. ve dikkatimi nesi çektiyse oraya bakarım. bazen gülümsemesi, bazen gözleri, bazen yüzü, bazen bacakları, bazen saçları, bazen duruşu. ama yanımdan geçtikten sonra mutlaka kalçalarına bakarım:)
:)) emre dürüst olduğun için teşekkrü ederim
3G (1.Göz 2.Göğüs 3.Galça)
:) süper
Cevap
27Cevap
Genelde gözler denilmiş ama dürüst olmam gerekirse yolda yürürken gördüğüm kişide aşk aramadığm için gözleri ilk anda ilgimi çekmez.Önce göğüsleri dikkatimi çekiyor daha da dürüst olmak gerekirse.Gözler önemlidir ama en azından ilişki anlamında bir niyetim ihtimalim olması gerek dikkat etmem için.Halk tabiriyle alıcı gözüyle bakmam lazım :)
:)) bu soruyu da zaten bunun için sordum sabah sabah. İŞe gelirken öyle bakışlar aldım ki rahatsız oldum, çantamı en sonunda kucağımda taşıdım göğüslerimi kapamak için :)
Demekki güzel bakılıyor.Emin ol güzel olmaza bakilmazdi:)
Kibar mısın zorba mısın pek anlayamadım ama açık ya da kapalı, güzel ya da çirkin erkekler genelde hep bakıyo :)
peki öyle olsun :)
o anına göre değişir gülüyorsa gülüşüne bakarım dişlerine saçları simsiyah ise ve şelale gibi ise saçlarına bakarım gözlerini kendini cok ön plana cıkarmıssa ki ela gözlü bayanlarda gözlerinin içine duserim bazen bi anda neden olur onuda bilmem :s
Göze hoş gelen,güzel olan neresi ise oraya bakarım. Gözler,göğüs,kalçalar,bacaklar,ayaklar,yüzü yada sacı.Hiç farketmez. Önemli olan güzel olan bölgedir.
gözleride göğüsleride güzel önce hangisi
Tabiki kalçaları:)))
Kesinlikle ilk önce kafasında o gözlük varmı yokmu diye bakarım.
Kafasına gözlük takacak kadar kullanım klavuzuna ihtiyaç duyan bir kız bende sevgi ilgi iuyandırmaz.
Ayakkabılarına bakarım incecik topuk üzerinde gereksiz akrobasi yapıyormu diye..
Sevmem koca tyopuklu kızları..
Diğer baktığım yerler ise göğüs ve kalçalarıdır..Sapıkça değil ama
O kafasına takıp da gözlerini güneşte kırpıştıranları war ya.. koycan şişhane de günbatımına, kırpsın orda kırpabildiği kadar,i kör olana kaadar :D o kadar nefret ediyorum :) kolum kadar topuk giyiyolar spastik gibi yüürüyolar :)))) bu da güzel bi bakış açısı gözlüklerine bakarım :)))))
Bir şeyi unuttum bak aklıma geldi şimdi.Birde o çantayı koluna takıyorlar ya haspam haspam ..
Arkadaş o ne öyle benim kolumda var baakk gibisinden çocuk çocuk şeyler
Kangren olacaklar haspamlar sornada bu sene kangren moda derler
:D çanta bavul olsa da olmasa da takıyolar :) bide klıyafetleriyle uyumsuz şeylere bayılıyolar :D
evet siz kızlar acayipsiniz çantası biter regli başlar regl biter kuaför başlar o biter ağda başlar ağda biter kozmetik başlar
Birde tayt olayı var :) bazısına çok seksi oluyor gerçekten
yakışana giymesini bilene tabi. gidip de şişko bi kız giyiyo yemin ederim midem bulanıyo.. yanından geöçerken de çok yakışmış diye laf atıoyorum :D:D
tABİKİ orası öyle.. Mesela güzel bir hatun kişide çok seksi duruyor yani beni mahvedecek kadr
bi tayt sadece, abartma :) mahfolma o kadar da hemen, bayanlara yenilme :)
Yok ya ne yenilcem :) ama harika duruyor bazınızda
İlk önce suratına bakarım surat mı die sora fiziqine bakarım fizik mi die :DD Bazıları sadece fizige bakar.nefes alsın yeter qibisinden bunlar abaza mantıgı :D dediqim gibi bi bayanın gözü,agzı,burnu kısacası yüzü ilgimi çekmedikten sora ben o bayana bakmam.Bir ilişkide çiftlerin birbirlerinin gözlerinin içine bakarak cinsellik yaşamaları paha biçilemez bir duygu benim için :DD
Tahmin edeyim, sen sevdiğini mıncık mıncık seven birisin.. Şakalaşır ve çocuk gibi sevdiğin de olur.. ?
gözlerine bakarım tabiki... yüz güzelliği önemlidir. önümde yürüyen bir bayan olsaydı ilk olarak tabiki başkabiryeri dikkat çekecekti ama yanından geçerken gene mutlaka yüzüne bakardım :) fakat karşıdan gelen bi bayanın dönüp arkasından bakmam...
Güzel cevap , edeplice.. tabi bunu uyguluyosan :)
Bence o anki ruh haliyle alakalı. Eyer romantik hassas bir anındaysan gözlerine ve sözlerine.
Azmış haldeysen onuda sen tahmin et artık ;)
Önce şöyle genel bir endama bakılır ardından da en çekici yeri nereyse oraya :D
ama göz möz hikaye ben direkt kalça veya göğüslere bakarım :D
Beni aşkın gözlerde başladığına inanırım.Ama yinde fiziği düzgün birisinin gözlerine bakarsınız.Fiziği sizi etkilemyen bir bayanın hiç bir yeri size çekici gelmez
yani en azından orantılı olmalı ki etkilesin..
Erkekler Döte bakar :)
Yorumlarına bitiyorum yaa :D:D
Bence kkitabın sonu :) teşkür ederim yorumlar için..
seks isteği uyandırdığı için..
Bayanlar dötten doğurmuyo yanlış biliyosun :))))
:) Kemik açısından bakmamıştım :)
o da erkek bakış açısı tabi :)
Ukelaaa :D
Ukeeeela Jokarrr :D
Eşek :))
Şakadan dedim ben ;) yakın bulduğum için..
:)) tamam bee hemen kabalaşma
öyle bir genelleme yok ; kızdan kıza göre değişir sen söz konusu olsan saçların derdim
Saçlarımı güzel bulduğun için teşekkür ederim..
sen aynanın karşısındasın nerene bakardın?orası senin bakmasını istedikleri en güzel yerindir.
Gözlerime bakarım ben genelde :) nicole scherzinger e benzetir arkdaşlarım ben, bakıyorum benziyom mu diye İ:)
Teşekkür ederim
öncelikle onunla sevişebilme ihtimalime bakar çıkan sonuca göre organ seçerim:PPP
yok daha neler, sen direkt sonuca gittin ama :D
çok güzelse sadece yüzüne, ama çok güzel değilse hem yüzüne hem göğüslerine :))
:) güzellik görecelidir tabi..
bazıları it memesi gibi minik ve sarkık heralde onlardan bahsetmiyosun :)
:) e bence de yani, her gerçek göğüs güzeldir dediğin için vurguladım :)
ilk bakılan yer açıdan farklılık gösterebilir .ama en çok bakılan yer benim için aynıdır. poposu
İlk önce göğüsler bence. Dik göğüslü kızlara bayılırım.
Bu mu yani :) Sadece göğüs :)
Evet. Sadece göğüs. :))
kadını zaten güzel olarak kabul etmedikmi
her kadın güzel değildir.. Oturup kalkmasını bilmeyeni, patavatsız olan, küfürlü konuşan, argoca bilen, erkek gibi yürüyen kadın güzel değildir..
doğru söylüyorsun ama senin sorundaki kadını herkes güzel anlar
gelen karşıdanmı geliyor.öndenmi gidiyor?
karşıdan geliyo diye yazmışım ya :)
kesinlikle ilk önce yüz güzelliğine bakılır..
güzellik yüzde başlar..
peki sonra:))
Yüz Dudak Bacak Ayak ve Arkasından Kalça :)
yüzü ve gözleri
gözlerine bakarım
Güzel cevap, vücudu güzel olsa bilşe gözlerde iş yoksa at çöpe mantığı :) bence tabi
eğer etkileyici bakamiyorsa... bir işe yaramaz
kalça
ayak.
are u fetish?
yüz ve kalçalar
popo
meme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?