Aşk İlişkileri Sevgilinizin/ eşinizin siz mutfaktayken gelip size nasıl bir hareketle yaklaşması hoşunuza giderdi? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Basit belki ama arkadan gelip sarılması , öpmesi falan aşırı güzel bir his olurdu :) Sevgilinizin/ eşinizin siz mutfaktayken gelip size nasıl bir hareketle yaklaşması hoşunuza giderdi? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hiç bir şekilde yaklaşmasın, pıçaklarım yanlışlıkla mazallah😅 1 2 Yorumla Jöh06 +1 yıl Çok ayıp 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @Jöh06 gerçekler 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Arkadan sarılması 1 0 Yorumla
BakireeTavuk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bulasık yıkarken evdekı bulasıkları götürürdm ben aga 😂 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl O da güzel 😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Arkadan sarılıp boynumu öpmesi harika olur.. 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Masum ve en güzeli Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hala mı hazır değil yahu yemek , pü Allah belanı senin dhdhdhshdjs 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yemekleri ben yapayım demesi cok güzel olur hani ahah işin romantik kısmı ayrı tabii🙈 1 0 Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Arkamdan opup koklamasi sonra beni alip mutfak tezgahin uzerine koysun sonrasi belli zaten🤣🤪 1 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben mutfakta olmayacağım için başka yerlerde yakinlasabilirz 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Arkadan gelip sarılması 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Soğanları ben doğrarım demesi 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Zordan kaçıyorsun 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben fantezi olsun diye mutfak önlüğünün altına hiçbir şey giymemiştim doğal olarak arkadan sırt popo bacak her şey açıktaydı geldi dayadı beni tezgaha sonrası çat çat çat 2 1 Yorumla Jöh06 +1 yıl O nasıl bi fantezi😂 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Mekan farketmez yılışık severim ben. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arkamdan belimi kavraması boynumu öpmesi ve saçlarımı koklamasını.. 2 5 Yorumla Adınızzz +1 yıl en normal ve başlangıç davranışı❤️❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutfakta daha da ileriye gidilmez bence Yorumla Adınızzz +1 yıl başlangıç için güzel ama anlık gelişim sonuçta ilerisi için engel yok sanırım koyar mısın engel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koyarım tabiki sonuçta mutfak bu tür şeylerin ileriye gidilmemesi gereken bir alan Yorumla Adınızzz +1 yıl tabi ileri gitmesin ayrı orası bir kıvılcımın başlangıcı mutfakta giyim tarzı seçeneği ne sende Yorumla
Manyetik35 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben giderdim benim koca bebeğim napıyormuş 2 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl arkamdan sarılmasını hep çok sevmişimdir 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sanırım arkadan sarılıp boynumdan öpmesi filan😅 1 0 Yorumla
Sekboy31 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Cok severim ensedeki saçi toplayip koklayip öpmeyi 2 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Dans ederek 1 0 Yorumla
Newyork-Abd Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl burada söýleyemem 1 1 Yorumla Newyork-Abd +1 yıl Bir şey yapması hoşuma gider, arkamdan gelip sarılacak sonra da... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç bir şekilde yaklaşmasın, pıçaklarım yanlışlıkla mazallah😅
Çok ayıp 😂
@Jöh06 gerçekler 😅
Arkadan sarılması
Bulasık yıkarken evdekı bulasıkları götürürdm ben aga 😂
O da güzel 😂
Arkadan sarılıp boynumu öpmesi harika olur..
Masum ve en güzeli
Hala mı hazır değil yahu yemek , pü Allah belanı senin dhdhdhshdjs
😂😂😂
Yemekleri ben yapayım demesi cok güzel olur hani ahah işin romantik kısmı ayrı tabii🙈
Arkamdan opup koklamasi sonra beni alip mutfak tezgahin uzerine koysun sonrasi belli zaten🤣🤪
Ben mutfakta olmayacağım için başka yerlerde yakinlasabilirz
Arkadan gelip sarılması
Soğanları ben doğrarım demesi
Zordan kaçıyorsun 😂
Ben fantezi olsun diye mutfak önlüğünün altına hiçbir şey giymemiştim doğal olarak arkadan sırt popo bacak her şey açıktaydı geldi dayadı beni tezgaha sonrası çat çat çat
O nasıl bi fantezi😂
Mekan farketmez yılışık severim ben.
Arkamdan belimi kavraması boynumu öpmesi ve saçlarımı koklamasını..
en normal ve başlangıç davranışı❤️❤️
Mutfakta daha da ileriye gidilmez bence
başlangıç için güzel ama anlık gelişim sonuçta ilerisi için engel yok sanırım koyar mısın engel
Koyarım tabiki sonuçta mutfak bu tür şeylerin ileriye gidilmemesi gereken bir alan
tabi ileri gitmesin ayrı orası bir kıvılcımın başlangıcı mutfakta giyim tarzı seçeneği ne sende
Ben giderdim benim koca bebeğim napıyormuş
arkamdan sarılmasını hep çok sevmişimdir
Sanırım arkadan sarılıp boynumdan öpmesi filan😅
Tenhada sıkıştıracak mı 😀
Cok severim ensedeki saçi toplayip koklayip öpmeyi
belli olmaz ben her an hersey yaparim
Dans ederek
burada söýleyemem
Bir şey yapması hoşuma gider, arkamdan gelip sarılacak sonra da...
Arkadan sarılması>>
Gider