Aşk İlişkileri 5 gü Sevgilinizin/ eşinizin siz mutfaktayken gelip size nasıl bir hareketle yaklaşması hoşunuza giderdi? heyybenesra Xper 7 Takip Et FacebookTwitter 13 Basit belki ama arkadan gelip sarılması , öpmesi falan aşırı güzel bir his olurdu :) Güncellemeler: Takip Et 13 Paylaş FacebookTwitter Sevgilinizin/ eşinizin siz mutfaktayken gelip size nasıl bir hareketle yaklaşması hoşunuza giderdi? 1211 Görüşünü yaz
Sosyetic_SheqiiL | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı. Fenomen 5 gü Hiç bir şekilde yaklaşmasın, pıçaklarım yanlışlıkla mazallah😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Jöh06 5 gü Çok ayıp 😂 Sosyetic_SheqiiL 5 gü @Jöh06 gerçekler 😅
вуηαяcσѕ | Aşk İlişkileri konusunda 3,8b görüş paylaştı. Fenomen 5 gü Arkadan sarılıp boynumu öpmesi harika olur.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi heyybenesra 5 gü Masum ve en güzeli
IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 24,4b görüş paylaştı. Fenomen 4 gü Arkadan gelip sarılması Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
BakireeTavuk | Aşk İlişkileri konusunda 301 görüş paylaştı. Xper 6 5 gü Bulasık yıkarken evdekı bulasıkları götürürdm ben aga 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi heyybenesra 5 gü O da güzel 😂
Gizli Üye 5 gü Hala mı hazır değil yahu yemek , pü Allah belanı senin dhdhdhshdjs Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi heyybenesra 5 gü 😂😂😂
zevksuyuuuu | Aşk İlişkileri konusunda 876 görüş paylaştı. Bilge 5 gü Arkamdan opup koklamasi sonra beni alip mutfak tezgahin uzerine koysun sonrasi belli zaten🤣🤪 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
tamambuson | Aşk İlişkileri konusunda 888 görüş paylaştı. Bilge 5 gü Ben mutfakta olmayacağım için başka yerlerde yakinlasabilirz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
MadagaskarAslanı | Aşk İlişkileri konusunda 4,2b görüş paylaştı. Master 5 gü Soğanları ben doğrarım demesi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi heyybenesra 5 gü Zordan kaçıyorsun 😂
Gizli Üye 5 gü Ben fantezi olsun diye mutfak önlüğünün altına hiçbir şey giymemiştim doğal olarak arkadan sırt popo bacak her şey açıktaydı geldi dayadı beni tezgaha sonrası çat çat çat Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Jöh06 5 gü O nasıl bi fantezi😂
Rosse_ Xper 3 4 gü Yemekleri ben yapayım demesi cok güzel olur hani ahah işin romantik kısmı ayrı tabii🙈 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gizli Üye 5 gü Arkamdan belimi kavraması boynumu öpmesi ve saçlarımı koklamasını.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Adınızzz 3 gü en normal ve başlangıç davranışı❤️❤️ Görüş sahibi 3 gü Mutfakta daha da ileriye gidilmez bence Adınızzz 3 gü başlangıç için güzel ama anlık gelişim sonuçta ilerisi için engel yok sanırım koyar mısın engel Hepsini Göster Daha Az Göster Görüş sahibi 3 gü Koyarım tabiki sonuçta mutfak bu tür şeylerin ileriye gidilmemesi gereken bir alan Adınızzz 2 gü tabi ileri gitmesin ayrı orası bir kıvılcımın başlangıcı mutfakta giyim tarzı seçeneği ne sende
Manyetik35 | Aşk İlişkileri konusunda 675 görüş paylaştı. Xper 7 5 gü Ben giderdim benim koca bebeğim napıyormuş Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Illecebrous | Aşk İlişkileri konusunda 5,4b görüş paylaştı. Master 4 gü arkamdan sarılmasını hep çok sevmişimdir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Coraline-0 | Aşk İlişkileri konusunda 754 görüş paylaştı. Yoda 5 gü Sanırım arkadan sarılıp boynumdan öpmesi filan😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
MimariuS2 | Aşk İlişkileri konusunda 3,6b görüş paylaştı. Master 5 gü Tenhada sıkıştıracak mı 😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
__hillsMooNn__ Xper 2 4 gü Mekan farketmez yılışık severim ben. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Sekboy31 | Aşk İlişkileri konusunda 123 görüş paylaştı. Xper 3 5 gü Cok severim ensedeki saçi toplayip koklayip öpmeyi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Barış_LonelyForever Master 5 gü Arkadan sarılması Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
ruhsuzbiyalniz Xper 5 5 gü belli olmaz ben her an hersey yaparim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
windman107 | Aşk İlişkileri konusunda 12,2b görüş paylaştı. Master 5 gü Dans ederek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1112Hiç bir şekilde yaklaşmasın, pıçaklarım yanlışlıkla mazallah😅
Çok ayıp 😂
@Jöh06 gerçekler 😅
Arkadan sarılıp boynumu öpmesi harika olur..
Masum ve en güzeli
Arkadan gelip sarılması
Bulasık yıkarken evdekı bulasıkları götürürdm ben aga 😂
O da güzel 😂
Hala mı hazır değil yahu yemek , pü Allah belanı senin dhdhdhshdjs
😂😂😂
Arkamdan opup koklamasi sonra beni alip mutfak tezgahin uzerine koysun sonrasi belli zaten🤣🤪
Ben mutfakta olmayacağım için başka yerlerde yakinlasabilirz
Soğanları ben doğrarım demesi
Zordan kaçıyorsun 😂
Ben fantezi olsun diye mutfak önlüğünün altına hiçbir şey giymemiştim doğal olarak arkadan sırt popo bacak her şey açıktaydı geldi dayadı beni tezgaha sonrası çat çat çat
O nasıl bi fantezi😂
Yemekleri ben yapayım demesi cok güzel olur hani ahah işin romantik kısmı ayrı tabii🙈
Arkamdan belimi kavraması boynumu öpmesi ve saçlarımı koklamasını..
en normal ve başlangıç davranışı❤️❤️
Mutfakta daha da ileriye gidilmez bence
başlangıç için güzel ama anlık gelişim sonuçta ilerisi için engel yok sanırım koyar mısın engel
Koyarım tabiki sonuçta mutfak bu tür şeylerin ileriye gidilmemesi gereken bir alan
tabi ileri gitmesin ayrı orası bir kıvılcımın başlangıcı mutfakta giyim tarzı seçeneği ne sende
Ben giderdim benim koca bebeğim napıyormuş
arkamdan sarılmasını hep çok sevmişimdir
Sanırım arkadan sarılıp boynumdan öpmesi filan😅
Tenhada sıkıştıracak mı 😀
Mekan farketmez yılışık severim ben.
Cok severim ensedeki saçi toplayip koklayip öpmeyi
Arkadan sarılması
belli olmaz ben her an hersey yaparim
Dans ederek