Ben mutfaktayken eşim oğlum ya da erkek kardeşlerim mutlaka mutfağa girer birşeyler yaparlar ve cok egleniyoruz. Hatta canlı yayinlarımız meşhur. Çevremdeki erkekler çok becerikli kahretsin çok şanslıyım.
Elbette. Yardım teklifini kim geri çevirir ki? Hatta sadece mutfak değil diğer işler de yardımlaşarak yapılmalı. Eşler birbirine yardımcı olursa, o evlilik daha sıcak bir yuvaya dönüşür.
Hemde nasıl düşünsene yanında eşin, sevgilin var ve birlikte mutfakta yemek yapıyorsunuz aman allahım düşünmesi bile mutluluk veriyor inş herkese nasip olur böyle birşey yaşamak.
Mutfakta zaman geçirmeyi fazlasıyla seven biriyim bu zevkim okuluma kadar yansıdı kesinlikle yardım ederim hatta bir sandalye çeksin beni izlesin daha ne edeyim 😂👍
Aslında tamamen olaya bağlı eğer bana yük oluyorsa ve ukelaligi sebebiyle yapıyorsa o an ayrılabilir in bile ondan ama cidden ne yaptığını bilerek ve en azından yükümü hafifletmek için yapıyorsa neden olmasin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
evlenmeden önce belki ama sonrası erkekligimi koyarım ortaya
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
tabi hanım memlekete ya da başka yerde iken iş düşüyor yapıyorum o konuda :D yalan olmasın. D bazı mühbir durumlar oldumu yapın beyler :D
Hoşuna gider mi bilmiyorum ama elimden geldiği kadar yardım eder ve gününün güzel bitmesi için onu mutfakta saçmalıklarla onu güldürüp eğlendirmek güzel olurdu.🍃🌹