Kişisel fotoğraflarım yayıldı?

eski sevgilime fotoğraf atmıştım aklım yerinde değildi biliyorum bu tür şeylere kimse inanmıyo herkes aklın yerinde değil miydi der. evet aklım yerinde değildi yaşam biçimim büyüyüş şeklim bir bilinçsixliğe yol açtı.. çünkü küçüklüğüme baktığımda şuanki halime içimdeki çocuk ağlıyor. her neyse konuya geçeyim. fotoğraflarımı yaydı okulda rexil etti beni ve her sorduğumda ben yapmadım deyip masum ayağına yatıyodu abisi vardı o da çok iğrenç birisi bana alttan alttan yürürdü fakat ayrıldıktan sonra fark ettim bunu. böyle bi abinin kardeşinden ne beklenirdi ki? aklım ermedi ve fotoğraf attım benden ayrıldı tabi.. ve mesajları silmişti bende olan ama kendisinde duruyodu o sıralar ona sevgim olduğu için bunu neden yaptığını anlayamadım fakat okul açılana kadar.. ortalıkta adımı çoktan çıkarmıştı bile neye uğradığımı şaşırdım. ilkokuldan beri takık bi çocuk vardı bana karşı onun eline bile geçmiş. onu sürekli reddediyodum bunun kuyruk acısı büyük ihtimalle kendince o iğrenç kalbiyle intikam ateşine düştü.. dicek bişeyim yok ama 2 yıldır bıktım usandım ailem bilmiyor panik atak geçiriyorum sağlığıma oluyor olan daha geçen o insanı otobüste gördüm ve bayıldım. Onun mutlu olduğunu görmek ve benim hala bunlarla uğraşmam beni delirtmişti orada kabul ediyorum. sadece susmaktan yana oluyorum kendim için ama ne okula gidebiliyorum artık ne bişey yapabiliyorum tüm hayatım elimden kayıyo bana yardımcı olan bi erkek arkadaşım var o da olabildiğinde yardım ediyo fakat o görüntülerle hiç bişey yapamicaklarını söyleyip beni sakinleştiriyo. ne yapıcağımı bilmiyorum gittikçe yayılıyo ve 2 yıldır kurtulamıyorum psikolojim gittikçe kötüleşiyo lütfen bir fikir verin?:(
Kişisel fotoğraflarım yayıldı?