Devamlı canımıniçi güzelim gibi kelimeler kullanıyor bende abi diyorum yakınlık pek yok aramızda evli bir erkeğin böyle şeyler kullanması herhangi bir kız için saçma değil mi
Güncellemeler:
7 gü
İşten çıktım zaten kafama takıldı evli bir erkeğin karısı hariç diğer bir kıza bu hitaplarda bulunması hoş değil ben abi diyordum
7 gü
Eski kız çalışanı işten çıkmış diye baya arkasından atıp tutuyordu karşımızda kıza küfürler şahsına hakaretler falan oluyordu benim arkamdan da ediyor olabilir bende çıktım çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38Aklını karıştırmaya çalışıyor iyi ki çıkmışsın isden düsünsene nefsine hakim olamadığını ne sonuçlar dogurucagini yuva yıkmış olursun ilerdede evlendiğinde kesinlikle başına gelir disarda görürsen sakın selam dahi verme böyle ırz düşmanı serefsizlerden midem bulanıyor
Evet yakışıklıydı bide aklımı çekebilirdi allahın bir bildiği varki çıktım işte
Allah'ım böyle her koşulda namusunu düsünen kişileri ırz düsmanlarindan korusun
Amin böyle şahıslar evlenmesin
Tuhaf, anormal bir durum. İşten çıkman iyi olmuş. Tabii ki aranızdaki mesafe de önemli, çok yakın mı davranıyordun?
Hayır tabiki işe gireli çok kısa bir zaman oldu her zaman abi dedim gazla göz teması kurmamaya çalıştım elini omzuma falan attı rahatsız oldum ama sesimi çıkarmadım sonrada işten çıktım
Onun terbiyesizliği o zaman. Yazık eşine
Çocuğu da var bide
Güven vermeyen pisliğin teki. Her şey beklenir bu tipten. Yerinde olsam o işi bırakır başka iş bakardım
Çıktım zaten işten kafama takıldı sorayım dedim samimi olmadığı insana böyle hitaplar kullanması hoş değil üstelik evli
Samimi olsanız bile o tarz cümleler kullanamaz
Tabi ki işe gireli çok kısa zaman oldu üstelik
Sevdiği kardeşi olarak gördüğü kişilere öyle şeyler diyor olabilir
Evet bende öyle düşünüyorum
Bizim de komşumuz vardı benden yaşça büyük kadın oda bana karşı böyle kelimeler kullanırdı çocuğu olarak görürdü beni falan
Ama pek aramızda yaş farkı yok genç taş çatlasa 30 yani
Olabilir kardeşi olarak görüp diyebilir ama yinede bence doğru değil az yaş farkı varsa özelikle
Yaş farkı az üstelik çekinmeden çok pis küfürler ediyordu
Kime ediyordu
Eski kız çalışanına kız işi bırakmış diye orsp khpe amna kydğm gibi laflar ediyordu
Maaş veriyor ya sonuna kadar kullanmak istiyor
Evli ama
Karakteri bozuk
Ağzı bozuk birde eski çalışan hakkında argo kelimeler küfürler ediyordu
Düşürmeye calısıyor işte patron calısan yasak aşkı
Eşine değilde herhangi bir çalışanına söylemesi saçma acaba ben mi yanlış düşünüyorum
YASAK AŞK yaşama cabası.
Çalışanıyla mı yaşıcak bunu
Öyle gözüküyor
senin vereceğin tepkiye göre yavşayacak görünen o
Abi diyorum evli bir insan ben yanlış düşünüyor
Olabilirmiyim çıktım zaten işten
erkek erkektir bir çoğu içgüdüsel davranır kadını dişi olarak görür taviz gelirse daha ileriye gider
o yüzden mesafeli olmak gerekir
Yazık eşi çocuğu var böyle insanlar evlenmesin cidden
evlense de evlenmese de var böyle tipler
Bunlar yüzünden insanların evliliğe olan inancı azalıyor benim eşim böyle bişey yapsa çıldırırım
sana yiol yapiyor sanirim da mersk ettim snei
Abi olarak görüyorum
senin baskisn oyle ama o neys emerwk ettim snei ama. gizlisn ha
merwk ettim seni ama neyse inatcisin galiba dikkt et yine de kendi de
Çıktım işten zaten
iyi yapmisisn
Üstelik yanımızda çok pis küfürler ediyordu
arkdaim ya su inadi bir birkip d sdmveya istek atsmsn
seni arzuluyor
İşe gireli çok kısa zaman olmuştu
demek ki senin görünce çok etkilendi
Olabilir orada bi amca vardı ilk defa buraya senin gibi güzel bir kız geldi çalışmak için dedi ama onun niyeti art değildi tontiş bir amcaydı
demek ki çok beğenilen güzel ssxi kızsın
Kapalıyım ama
olsun. kapalılar daha çekici ssxi oluyor
Ama bu bana yavşama ve eşini aldatma hakkı vermiyor
öyle tabiki
İyi oldu çıktğım
iyi yapmıssın
Normalll
Bilmiyorum evli yerini bilmesi gerekiyor bekar olsa üstelemem eşi çocuğu var
Bilemem
Sana yürüyor
Abi diyorum ama