Erkek arkadaşım wp dan engelledi ne yapmam lazım?

2,5 yıla yakın ilişkim var erkek arkadaşımla boş konular yüzünden tartıştık ve konu onun yurtdışına gitmek istemesi 3 ay work and travel ile gidip geleceğim dedi bende ben çok özlerim gitme falan dedim ama sonra senin için önemli olduğunu anladım git dedim bana bir gün boyunca yazmadı ve bende mesaj attım dedim ki yA tamamen bitsin yA da devam edelim böyle olmaz diye sonra dananın kuyruğu koptu tabii evine gittim bana wp küfür argo cümleler kuruyor ve benden iyisi mezarda falan yazmış bende de evine gittim sen kendini ne sanıyorsun taş gibi adamlar var bi gr egoları yok dedim sinirlendi ve zigon sehpayı kafama atmaya kalkıştı sonra defol git evimden vs dedi bende insan gibi konuşalım bak böyle olmaz falan dedim dinlemedi beni annesi ve babası varken bağırıp çağırdı evden git geç oldu diye çıktım ve wp dan asla olmayacak bitti artık yazmış sonra daha küçüğüz zaten demiş 2,5 yıl ilişki varken büyüktük şimdi küçük olduk :) fakat İnstagram şifresini vs değiştirmemiş fotoğraflarımızda duruyor ama 2 gündür engelli wp dan kapmaya çalışıyor bilmiyorum sizce ben engellemeli miyim veya hiçbişey yapmamam mı gerek
Erkek arkadaşım wp dan engelledi ne yapmam lazım?