Ailesiyle beni tanistiracakti biz yeniyiz diye acele etmeyelim dedim 3 buçuk ay beraberdik sadece su sıralar da tanistiracaktim annemle falan beklemedi aceleyle kız getirmişler evlenmek için daha doğrusu kızın ailesi aceleyle gelmek istemiş aileler işi yapmaya çalışmış yani bana ben asla konuşmadım gorusmedim diyor ama inanmadım konuşmadığın görüşmediğin birisinin ailesi size neden evlilik için gelsin öyle değil mi resmen aileler tanışacak bu akşam ilerletmişler mevzuyu yani çok kötüyüm gerçekten çok kötüyüm Allah hakkımı çıkarsın beni umutlandırdıp ortada bıraktı ne ailesiyle tanıştırdı ne başka bisey yaptı çok kötü hissediyorum inanın ki ne yapmam lazım dün 1 saat dil döktü gelmesinler dedim sen gelmelerine engel ol dedim ama çok rahat davrandı beni tanistir dedim yok gelsinler bisey olmaz sadece gelik gidecekler dedi çok içim acıyor gerçekten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ailesi haberi olmadan gitmiş varsayalım karşı tarafın gelmesine engel olabilir bnim haberim. Olmadan kız bakmalar evlerine gitmeler birde eve çağırmalar diyebilir ortada kız var ama erkkk yok erkek arkadaşın bariz yalan makinası burası Türkiye uyan bacım önce kızla erkk konusur anlaşır sonra aileler tanışır kızın evinde sonra kız tarafı isterse erkk tarafın evine gidilir bunlar bariz bizim kulturumuzde var o şahıs kendini zeki sanıyor
038 Yorumla
Soran1 yılEvet engel ol dedim gelmesinler beni çıkar ailenin karşısına dedim çıt yok onda
Soran1 yılBi gelsinler sakin ol deyip durdu bisey yok bunda sadece gelecekler dedi
Soran1 yılBenim anlamadığım 1 saat bana dil döktü madem kararı vermiş neden bana 1 saat dil döktü
Soran1 yılVicdan yapmış olabilir mi
Soran1 yılBen direk engelledim çok mu abarttım
Soran1 yılÇünkü kızın yengesi annesi ablası gelecek resmen görücüye geliyorlar elim ayağım titriyor ya
Soran1 yılDoğru söylüyorsun eğer ki gerçekten istiyorsa engellediğim halde ulaşır öyle değil mu
Soran1 yılBir şey diyim mi Allah hayrını göstermesin ben başka bisey demiyorum
Soran1 yılAllah hayrini göstermesin onlara
Soran1 yılBak yılbaşında yoktu yılbaşında bi şeyler dedi o gün hiç yazmadı yılbaşı akşamında yanıma geldiğinde de de gizliden birine yazıyordu gibi hissettim iki kere buluştuk ikisini de de çelişkili davrandı bana böyle sanki telefonda birine yazıyor
Soran1 yılSonra en son yanına oturdum rehberini temizlettim ona
Soran1 yılÖyle olmuyor iste canim şu an nasıl acıyor biliyor musun 😞
Soran1 yılBekki de kızla görüşüyor konuşuyor ah ah
Soran1 yılBaktım zaten ters ters baya izledim caktirmadan o da izlediğimi fark etti tuvalete giti geldi ondan sonra temizledik rehberi
Soran1 yılHaklısın canım ama ben ilk kez birine güvenip yola çıktım ikk kez birisini aileme kabul ettirdim anladın mi😞 o kızla olana kadar beni ailesine soyleseydi cikarsaydi bakın ben bu kızla konuşuyorum deseydi ama demedi😔
- 1 yıl
Ailen biliyordu yani bnce sen haklısın keşke o söylemeden sylemeseydin annesi bir buyugunun ağzından duymadan ailene demeseydin ilk adımı o atsaydi sen acele etmişsin maalesef diyelim ki ailesine deseydi niyeti ciddiyse bir şekilde konuşursunuz aile büyükleriyle onun ya annesi ya ablası ile telde ya da normalde bulusurdunuz kızım bixim niyetimiz ciddi ailene syle diyebilirlerdi ya da kızım annen ya da aile büyüklerimizden biri ile konuşalım onaylarlarsa tanışalım denebilirdi ilk öncelik erkegin bence o söylemeden bunları yapmadan sen direk söylemişsin
Soran1 yılO ısrar etti diye söyledim gerçekten ikidebir söyle deyip durdu söyledim böyle oldu işte
Soran1 yılAslında sadece annem bilse tamam da herkes birselilde öğrendi bu iyi olmadı evlilik için güya acelesi olan o ama onlardan kimse bilmiyor ben anlamadım kullanmaya mi çalıştı beni gerçekten anlamadım biri arıyor ailesinden mesela annesi babasi da değil akrabası vs asla yanımda olduğunu belli etmiyor söylemiyor çok garipti yani anlayacağın
Soran1 yılCanım o bana hep söyledim dedi anneme babama değil e abim ablam biliyor dedi hep
Soran1 yılBende bu şekilde inandım ama bilmiyorlar bence ya bana diyordu bak Allah var gel tanistirayim seni falan filan da ben acele etmeyelim bilsinler tanışırız dedim çünkü daha 1 2 sy olmuştu tanışalı yani şimdi tam zamaniydi şu an olsa tanisirdim
Soran1 yılAma buna fırsat vermedi işted dunbana çıktı dedi ki sana bisey diycem kötü haber bilmem ne gelecekler falan filan bide kızın annesi babasi da değil annesi ablası yengesi Allah varya Allah gerçekten fayda göstermesin
Soran1 yılBende sandım ki annesi babasi gelecek meğerse resmen geliyorlar konuşmaya resmen yani
Soran1 yılHiç aklıma gelmedi ama o supriz yapicam diyordu hep
Soran1 yılYalan yok o konularda ısrarcı oldu yalan söyleyemem ama 1 2 ayda da olmazdı yani o iş
- 1 yıl
Sen bugününe şükür diyeceksin şu an yeni bir ilişkin de sallantı olmuş kararsızlık var ama inan buda geçiyor sanıyorsun unutamazsın gün gelir iyi ki diyeceksin bu şimdi senin bı sinavin illaki herkes yaşamıştır bu durumu ya da buna benzer durumu belki karşına biri çıkar seni tekrar ayağa kaldırır sana bambaşka hayat sunar dünyanın sonu değil ileriki zamanlarda ne demek istediğimi anlayacaksin şunu aklına getir o mutlu iken ben üzülüyorum o geziyirkn ben hayatımı yaşayamıyorum onun kötü yanını düşün iyi olan hiç bir durumunu düşünme iyiyi düşünürsen onunla alakalı unutamazsin
Soran1 yılO kadar canım acıyor ki o kadar kötüyüm ki😔 Rabbim çıkarsın acısını ilmek ilmek ben onu gözümden sakindim
Soran1 yılHiç iyi değilim nasıl ayağa kalkicam bilmiyorum
Soran1 yılYa konuştuk tekrardan olmamış o iş ama ben kötü hissediyorum hem gurursuzluk yaptım hem kendimi küçük düşürdüm ne bileyim engelledim açtım bişeyler yaptım şimdi gözünde basit kaldım büyük ihtimal ona ne kadar da meraklı olduğumu sanıyor şu an
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılE tanıştıracağı zaman istememişsin, karşıdakide belliki aceleci tanımayı beklemiyor o direk evlilik derdine düşmüş kişi değil evlenmek amacı sal onu bence
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ama erken diye istemedim çok pişmanım
Cevap sahibi1 yılSağlıklı değil iyi misin kızım adam kim olduğunu önemsemiyor amacı evlilik
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok saçma bir durum. Ayrıl görüşme bir daha. Aldatmış işte. Istemiyor olsa bir şekilde evde olmaz onlar gelince. Gelmelerine engel olamiyorsa bile.
05 Yorumla- 1 yıl
@scorpiongirl429 aynen aldatmıs ise hadi byy
Soran1 yılO kadar zor bir durum ki bunun acısını anlatamıyorum gerçekten 😔
Soran1 yılBöyle canımdan ciğerimden biseyler kopuyor
- 1 yıl
Değmez inan ki
Soran1 yılDeğmez ama elimde değil 😔
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ay canım ya, böyle bir şey yaşamak gerçekten çok zor 😔 Hele ki bu kadar yeni bir ilişkide seni böyle belirsiz ve güvensiz bir durumda bırakması hiç hoş değil. Sana inanılmaz bir yük bindiriyor gibi görünüyor. Sen hayatına netlik isterken, o seni bir seçimmiş gibi bir kenarda tutuyor gibi görünüyor.
Aklı başka yerdeyse ya da ailesine bu kadar etkisizse, burada düşünmen gereken senin ne kadar daha katlanabileceğin. Kendini yıpratma, tamam mı? Konu ailenle seni tanıştırmak, birini hayatına almaksa, bu işler senin kıymetini bilerek yapılmalı 🌻 Kendine güven, değerini unutma! Sen muhteşem birisin! ❤️ Peki sen ne düşünüyorsun şimdi? Sınırlarını net koydun mu? 💪00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
1 yılEee hayat bu yakında evlenir gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılengelle geç direk..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılSenin gönlünü ne hissettiğini sallamayanı sen hiç sallamayacaksın 3 ay çokda uzun bir zaman değil unutursun zaten ailesine ben istemiyorum konuştuğum biri var diyemeyen lafını söyleyemeyen adamdan olmaz hep ailesinin ağzına bakcak onlar için seni kırıp dökecek ne gerek var değerini bilenle ol canım seni üzecek biriyle değil..
13 Yorumla
Soran1 yılEngelledim her yerden ama hiç iyi değilim cidden
Soran1 yılÇok kötü hissediyorum
Soran1 yılAllah kimseyi bu duruma düşürmesin
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. .. erkege gorucu mu gelir mk.. erkek gider bea.. iadeyi ziyarettir.. seni fena oyuna getirmis.. umarim bedenen kendini sunmamissindir..
12 Yorumla
Soran1 yılYok sunmadim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılNereli ki bu çocuk görücü geliyor doğulumu yoksa engelleme Bi dinle onu ki zaten açacaksın o engeli dayanamıcan öyle görünüyor
043 Yorumla
Soran1 yılDoğulu falan değil ya
Soran1 yılAçmayayım mi engeli peki
- 1 yıl
Açmalısın çünkü içinde cvblsnmamış soruların var senin hala için içini yiyor şu an öyle sezinledim
Soran1 yılHayır dün akşam her şeyi konuştuk ben ona bir kaç kere söyle gelmesinler dedim beni göster dedim ama gelsiler bunda bisey yok deuip durdu hatta gelirlerse ben yokum dememe rağmen bisey yapmadı yine gelecekler mi dedim evet dedi
Soran1 yılDün akşam baya konuştuk bunları konuştuk
Soran1 yılYa kızın annesi yengesi ablası gelecek o kadar kötüyüm ki😞 bana dedi ki sen başkasın ya senin herseyij başka senin yanında rahat ettiğim kadar kimsenin yanında rahat edemiyorum
Soran1 yılAma böyle yaptı ben şimdi neye nasıl guvenicem ne yapicam bilmiyorum
- 1 yıl
Sevdiğini o kızamı teslim ettin böyle mi seviyorsun
Soran1 yılEe ne yapmam gerekti peki soyle
Soran1 yılGururuma yediremiyorum anladın mi belki de görüşüyor konuşuyor yalancının teli bilemiyorum yanımdayken de son iki bulusmamiz da böyle sanki birine yazıyordu ara ara şüphe ettim
Soran1 yılDüşünsene ya öyleyse de benimle zaten bitirmeye bahane ettiyse neden kızın ailesini çağırdı nedeb gelmesinler demedi de gelmelerini izliyor
- 1 yıl
Demekki srvmemiş sadece iyi hissettiği için yanındaymış
- 1 yıl
Kız güzelse diye
Soran1 yılSon iki bulusmamiz da baktım birine yazıyordu xanki
Soran1 yılMadem öyleydi beni ailesinin karşısına çıkarsaydi yaa varya o kadar kötüyüm ki engelledim ama iyi mi yaptım kötü mü onu da bilmiyorum 😞
- 1 yıl
Ozaman beklemede kal dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
Soran1 yılEngelli olarak kalsın değil mi
- 1 yıl
Kalsın arayan seni bulur Bi şekilde seven diyim bulur
Soran1 yılDoğru ne yapar eder ulaşır bir şekilde
Soran1 yılKızın annesi ablası yengesi gelecek düşünebiliyor musun şaka gibi resme şaka
Soran1 yılOnu yazdığı an engelledim zaten
- 1 yıl
Beklemede kal şimdi sakin ol kimse senden değerli değil unutma olur mu
Soran1 yılIsterse zaten ulaşacak biyer bulur öyle değil mi
- 1 yıl
Evet bulur canım muhakkak bulur
Soran1 yılBekliycem o zaman eğer ki dediğin gibi zaten kızla alakası yoksa beni bulur benimle ayrı kalmaya dayanamaz ama eğer ki varsa kızla görüşmusse zaten benden kutulduguna sukrediyordur şu an yılbaşı gecesi o akşami daha doğrusu hiç yazmadı bana telefonu normalde de bozuktu o zaman tamamen bozulmuştu ama o güne denk gelmişti o gün hiç yazmadı yaptırmış falan ama benim içime o şüphe düştü yılbaşından sonra buluştuk o hafta sonu baktım ki birisine yazmaya çalışıyor ama emin olamadım pek sanki birisine yazmaya çalışıyordu sakliyordu gibiydi
Soran1 yılYani eğer bu ihtimaller varsa ve kızla araları iyiyse beni aramaz zaten
Soran1 yılEğer ki yoksa arar zaten
Soran1 yılBi yolunu bulup arar
- 1 yıl
E yani ha şunu bileydin kendine yeni yol çizersin olmasa bu kadar ezdirme kendini
Soran1 yılHaklısınız bosverdim gitti
- 1 yıl
Ha şöyle sen değerlisin canım kendini sev o kimki seni yedek tutuyor yok öyle bir dünya
Soran1 yılAz önce aradı beni açmadım wp den engelli nasıl arayabildi ku
Soran1 yılÇok mutlu oldum
- 1 yıl
Normaldenmi aradı wp mı
Soran1 yılNormalden
- 1 yıl
Orası ayrı engelleniyor canım bilmiyonmu tek tek engellemelisin
Soran1 yılOrası kalsın mı bence kalsın
Soran1 yılBelkibde daha aramaz
- 1 yıl
Evet kalsın şimdilik az peşinden koştur yani dimi haketti çünkü sessizce kal arayınca sessiz e al mesaj atmasını bekle anlstır
Soran1 yılYa sen mükemmel bir insan teşekkür ederim gerçekten
- 1 yıl
Rica ederim mutlu olmak her kadının hakkıdır sende mutlu olmayı çok hakediyorsun ama seni gerçekten seven birisi olsun bu kişi. sadece mutlu olmayı seç olur mu
Soran1 yılBen tam tersi yaptım engelledim açtım off arkadaşıma uydum biraz da canım canım davrandım gözünde küçük de düştüm
Soran1 yılAma kem küm etti bana yani olsa iş şey olsa onaylansa kabul edecekti bana öyle konuştu kem küm yaptı ondan çok zoruma gitti
Ben mi yanlış okudum yoksa erkeğe görücü mü geldi kız ailesi?
124 Yorumla
Soran1 yılOnun demesine göre öyle önce ailesi gitmiş görmüş şimdi de bunlar gitmişler yani çocuğun haberi yokmuş kendilerine göre iş yapıyorlarmış onun demesine göre şimdi yaşı geçiyor diye birini yapmaya çalışıyorlar işte
Soran1 yılBana da sürekli ailemle tanis dedi ben hep erteledim çünkü yeniydik daha 1 2 aylık konuşmamız vardı kendimi gosteremedim
Soran1 yılTam dedim ki tamam karşılarına çıkarım böyle oldu
Soran1 yılKısa yoldan ben seni istemiyorum görüşmeyelim başkası var demek o kadar zor mu
Soran1 yılEvet diyebilir benimle konuşurken annesinden gizliyor sürekli annesi kapı dinliyormuş e dinledin dedim neden sakliyorsun ki ya kendisi sürekli gel ailemle tanis dedi yalan yok ama ben erken diye pek oralı olmadı şimdi tam zamaniydi görüşmek için dedim ona da görüşelim sende benim annemle görüş amabu olaylar patlak verdi
Soran1 yılYilbasi günü yoktu ortada buluştuğumuz da gizli kapaklı birisine yazıyordu ama hep sakladı benden bilmiyorum o kızla mı görüşüyor konuşuyor anlamadım
Soran1 yılEngelledim ama açsam mı acaba engeli
Soran1 yılArarsa yazarsa görmem dönmem
Soran1 yılHaklısın engelledim engelliyse bile bir şekilde ulaşır
Soran1 yılHaklısın o yüzden bekliycem
Soran1 yılAma canımı yakan ilk kez birine güvendim ilk kez elini tuttum aileme anlattım bütün ilkleri onunla yaptım ortada kalakaldim
Soran1 yılElini tuttum ilk kez birisiyle yemege çıktım sevgili olarak ilk kez biseyler yaptım
Soran1 yılEvet yapmamisim
Soran1 yılDemek ki emin degildi
Soran1 yılSimdi görsün dünyanın kaç bucak olduğunu madem öyle istedi öyle olsun
Gizli Üye(25-29)1 yılBirisi seni seviyorsa eger kadere bırakmaz , çabalar , elde etmek için herşeyi yapar. Asla vazgeçmez ben bunu ögrendim. Yazdıklarını okudum bence o seni sevmiyor. Bırak gitsin.
018 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir insanın kalbini kazanmak zordur ama çok çabalarsa emin ol dogru kişi sensen kadere bırakmaz ablacım
Soran1 yılO kadar haklısın ki sonuçta kader de bizim elimizde olan bişeydir
Soran1 yıl😔😔😔
Cevap sahibi1 yılSeni sevseydi her yolu denerdi. Seni sevseydi ailesine istemiyorum derdi. Seni ailesiyle tanıştırırdı ve yanında olurdu. Ailesi seni istemese bile senin yanında olurdu emin ol , senin için kimseyi karşısına alamıyorsa bunu göze bile alamıyorsa o dogru kişi degildir. Kader yazılıdır ama hangi yolu seçmek sana kalmıştır.
Cevap sahibi1 yılBir arkadaş vardı. Sürekli sevdigi kişinin peşindeydi herşeyi yaptı ama kız onu istemedi, zorla güzellik olmazdı ama kalbler bir olmuyorsa yapacak bir şey yoktur üzülme.
Soran1 yılDoğru o kadar doğru ki şu an tekrar konuşmaya başladım ama bir yanımda buruk ne bileyim keşke hiç kabul etmeseydim onu ama gönül işte elimden geleni yapıyorum deniyorum zoruma gidiyor gitti de ama ne yapayım çok tepki gösterdim galiba ona delirdim o an çıldırdım ama işte karşı taraf daha da basit gördü
Cevap sahibi1 yılBen 27 yaşındayım sana verecegim tek tavsiye nedir biliyor musun? Birisi seni sevmek istiyorsa seninle olmak istiyorsa bunu kadere bırakmaz. Elinden gelen herşeyi yapar fazlasını bile yapar. Dünyada insanlar neler yaşıyor bilmiyorsun. Hiçbirzaman kendini küçük görmemelisin, sen herşeyin en iyisini en güzel olanını hak ediyorsun. Çünkü sen özelsin. Seni gerçekten seven birisi senin herzaman yanında olur seni destekler senin iyi olmanı düşünür. Başarılı olmanı, saglıklı olmanı ister. Seni asla ezdirmez. Senin için en iyisini ister.. Seni seven insan seni kadere bırakmaz. Yapman gereken o kişiyi terk et ve dogru insanı bul,
Soran1 yılHaklısın evlilik için deliren birisi hemen evlenmek gibi bir derdi var ona çok yüz verdim ya da sevgimi gösteremedim mi bilmiyorum ne eksiğim vardi da başkasını kabul etmeyi düşündü bilmiyorum ama çok beddua ettim ve Allah da o işi oldurtmadi
Soran1 yılO kişiyle olsaydı beni öylece birakacakti
Cevap sahibi1 yılSen onu terk et , yeni birisi bul 81 milyon türkiye nufusunda senim kalbini hak edecek birisi vardır. Bundan eminim
Cevap sahibi1 yılAradıgın kişide özellikler belirlersen sana uygun kişi daha mantıklı olur. Mesela : romantik, nazik , saygılı vs.
Soran1 yılİşte aradığım özelliklere hepsi olmasa da uyan birisiydi tamamen dört dörtlük değil kime öyle olamaz ama öyle olmasa ilerlemezdii aslında
Soran1 yılKonuşacağız hafta içi ne konuşmam lazım bilmiyorum ne demem lazım sence
Cevap sahibi1 yılBence ondan ayrılmalısın. Onu sevebilirsin buna bir şey söyleyemem. Ben gerçekçi bir insanım. Bence ondan ayrılmalısın çünkü eger ayrılmazsan şey düşünür bu kızın kendine saygısı yok. Ben bunu tersledim yine geldi kullanırım diye düşünür ve öyle yapar. Sen kendine deger vermezsen başkası sana deger vermez kuzu. Buluşmaya git hatta gitmene bile gerek yok. Uzun bir mesaj gönder. Deki : Sen benim kararlarıma saygı duymuyorsun ve beni sevdigini düşünmüyorum bu yüzden senden ayrılıyorum. Sen bana deger vermiyorsun. Sana verdigim degerin %1 bike bana gösteremedin bu yüzden seni istemiyorum demen gerekiyor sonra direk engelleyebilirsin. Buluşmaya bile gitmene gerek yok. çünkü hak etmiyor. 1 mesajla ayrıl, onun bir erkek olmadıgını bile böyle anlat. Hiçbir halta degmeyecegini fark etsin. Senin yerinde olsaydım direk şey yazardım. Birdaha bana mesaj atma kaybol, ikile, uza direk böyle yazardım engellerdim.
Cevap sahibi1 yılErkeklere çok samimi olmayacaksın kendilerini bulunmaz hint kumaşı felan zannediyorlar. O seni kullanmış ve seni hiç takmıyor farkında degil misin? İ tek kelime mesaj at engelle
Cevap sahibi1 yılKızım konuşulcak bir şey yok ortada direkt engelli bascaksın
Soran1 yılşu an çok özür diliyor peşimde ama
Soran1 yılÇabalıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDaha çok yeni olduğunuz için digerine sans vermek istemis
013 Yorumla
Soran1 yılOff böyle canımı kopariyorlar masaya yatiriyorlar sanki beni öyle hissediyorum
Soran1 yılNe uyumak ne yemek ne icmek hiçbirsey yapmak istemiyorum
- 1 yıl
Sakin ol
Allah Kerim
Bi kapı açılır bi kapı kapanır
Soran1 yılŞu an barıştık olmamış onlar ama ben düşünüyorum ne kadar gurursuzluk yapmışım kendime ve o kadar tepki gkstermeseydim keşke yok ağlıyorum yok Allah cezanı verecek insan küçük düşüyor gerçekten
- 1 yıl
Iyi işte ne güzel barismissizniz
Ya öyle düşünme sonuçta icin rahat etmedi oyle davrandın
Soran1 yılDoğru işte kırgınlıklar da geçse geçmiyor kirginliklar
- 1 yıl
Ohooo sende
Soran1 yılZorla olmuyor eğer zorlandığım için ailesiyle tanıştırmak şeyine düştüyse zaten o iş olmaz öyle değil mi
- 1 yıl
Hic bi sey anlamadim.
Şöyle cevap vereyim
Zorla oluyor inan bana
Mesela aileler zorla evlendirebiliyor çocuklarını
Ama zaten o onun nasibiymis diyorsun
Asil zorlamadan olmuyor bence
Soran1 yılÖyle diyorsun da düşün yani birisiyle konuşuyorsun ediyorsun sözler veriliyor bir şekilde erkek yapıyor bunu kızda ona inanıyor ailesine söylüyor çevresine söylüyor hevesleniyorsun yola çıkıyorsun ki bu kişi ailesine söz geçiren birisi geçirebilecek birisi sus pus değil reva mı bu yapılan diyemez miydi benim görüştüğüm biri var onu size getireyim göstereyim konuşalım diye diyemez miydi yani
Soran1 yılİlk kez onun elini tuttum ona başından beri ben zorla güvendim sana bak beni yarı yolda sakin bırakma söyledim ona kaç kere insan neden böyle yapar 😔😔😔
Soran1 yılDaha benim ailemle tanışmadan görüşmeden neden bırakmak ister😔😔😔
- 1 yıl
Benim kendi derdim var
Buldun ben gibi psikoloğu anlat tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılAilesine benim sevdigim bir kız var istemeye gidelim desin sadece
040 Yorumla
Soran1 yılDedim ona
Soran1 yılAma beni kalmamış bile😔😔
- 1 yıl
Anlamadım ne kalmamış
Soran1 yılKatmamis yani
- 1 yıl
Ya seni terketmek istiyor ya da kendini terkettirmek.
Soran1 yılBana neden dil döküyor sakin ol bilmem ne ve bana dedi ki kabul edecek misin dedim kabul ederim etmem ne farkedecek kimse bana bisey sormadı ki adamlar işi ilerletmisler dedi 😔😔 Allah belamı verse de bu pislik dünyadan kurtulsam artık yeter artık gerçekten yeter
- 1 yıl
Bir erkek isterse ailesinin karşısına çıkar, benim bir sevdiğim var onunla evlenmek istiyorum der. Ne bunun ailesi kelle kesen kör hasan mi.
Soran1 yılHayir değil yapmadı ben bilmiyorum ugrasiyorum onun için didiniyorum ama o şımarık şımarık konuşmalar bende uğraştım ya onun için kendini iyice bisey sandi
- 1 yıl
Sana sahip çıkmayan için cabalamayi bıraksan daha iyi.
Soran1 yılSaldım zaten şu an
Soran1 yılAma insanin zoruna giden yola çıkmayı teklif edip itekleyip o kişiyi yolun ortasında birakmak
- 1 yıl
Salma köşede bekleyen olma, restini çek. Arkanı dön ve yoluna devam et. Peşinden gelir sahip çıkarsa ne ala. Olmazsa ayrılık yasını tut bir kaç ay, kendine bak yeni kişilere şans ver. İnan kalp seviyor, yaşın çok genç ömrünü bu capsiza harcama. Seni o kadar cebinde görüyorki bu gidişle ya kuma olacaksın ya kapatma.
- 1 yıl
Ooo ben neler duydum ne hayaller ne hayaller, herşeyi söylerler. Elde etmek icjn ikna etmek için herşeyi söylerler, evlenme bile teklif ederler elinden uçma diye.
Soran1 yılRestimi nasıl çekeyim ne diyim bilmiyorum ya normalde çok dualar ettim çok zoruma gitti onu kaybetmekten çok korktum ama sonra konuşmalarına baktım böyle şımarmiş kendini bişey sanmaya başlamış tuhaf tuhaf konuşmalar o kadar zorumagitti ki sanki böyle ne bileyim olmadı diye morali bozuldu gibi geldi
Soran1 yılBen zorluyorum gibi hissetmeye başladım aslında dediğin gibi
Soran1 yılResti cek peşinden gelirse o zaman iyi mi diyorsun
- 1 yıl
Ailenle birlikte benim kapıma gelene kadar konuşmayalım de. Yazma arama ararsa cevaplama.
Soran1 yılYok canim gorusturecek ailesiyle sonra benim annemle görüşmeyi teklif etti o şekilde anlaştık yani
Soran1 yılBen elimden geleni yapıyorum nasibim için heme kestirip atmamaya çalışıyorum çünkü bu işler basit işler değil şu an o beni pasif mi görüyor cepte mi görüyor bilmiyorum ama yaptigim hata şuydu o olaylarda çok sinirlenmistim üzerine çok gitmiştim baya kötü olmustum yani kendimi küçük düşürdüm demiştir baksana nasıl kendini paraliyor benim için
Soran1 yılİstemiyorsan söyle falan dedi ne bileyim olursa olur olmazsa olmaz kafasına girdi galiba ikinci bir seçeneği olunca bana karşı daha rahat olmaya başladi
- 1 yıl
Ailesiyle görüşmek ne ya deli misin, hele gelip kendi annenle konuşmak ne. Seni kandırıyor. O değil, onun ailesi evinzie gelecek istemeye gelecek. Tanışmak değil. Asla öyle bir hata yapmayın. Kaybetmekten korktuğunuz herşeyi kaybedersiniz bu bir kanun gibi bir şey.
Soran1 yılCanım haklısın ama bende o dedigini yapamam şu an çünkü ailemin de sağı solu belli olmaz ne diyecekler ne yapacaklar bilmiyorum o yüzden şu an sadece bunu yapabiliyorum ama senin dediğin gibi ona diyecem beni söylesin göstersin herkese ki sonradan böyle işlerle ugrastirmasin beni çevresi kim varsa bilsin bi şekilde görsünler bizi bende gördüklerini bildiklerine şahit olayım yoksa diğer türlü böyle ugrasirim dediğin gibi
Soran1 yılYani gel desem gelir ama ben bizim tarafi daha hazır etmedim o yüzden de şu an biraz daha ağırdan aldım haberleri tamamen olsun ki içim rahat etsin
- 1 yıl
Kendini reklam edeceksin yani. Sevgilisi var deyince bırakacak yani. Aileni ikna etmek o kadar zor yani öyle mi. Evlenmeyin bu yaşta ne evliliği , o gitsin kimle evleniyorsa evlensin bu ne ya.
Soran1 yılE peki ne yapmam lazım benim
- 1 yıl
Yukarda yazdım bir sürü en iyi danışmanlar söylemez bunları , daha ne yapacağım diyor.
- 1 yıl
Senin gibi davranan kızı napsin.
Soran1 yılTamam haklısın mantıklı yazdıkların şimdi ona dedim zorlamakla olmaz diretmekle karsimdakinin gönlü olmadan o da istemeden olmaz sen rest çek dedin ya öyle yazdım bakalım ne diyecek
Soran1 yılOna göre bende davranirim
- 1 yıl
Ona göre davranma. O sana göre davransin.
Soran1 yılAma ben ne istediğimi biliyorum neyi ne kadar istediğimi o git gelli davranıyor ne yaptığını bilmiyor şu an bende net olmasını bekliyorum
Soran1 yılO kadar zor ki varya o kadar zor ki😔😔 böyle bana bir anda bunu yaşattı asla anlayamadim öyle zoruma gidiyor ki😔 neden canımı yaktı neden beni böyle yarı yolda birakiyor ne günahım vardı yola çıkarttı itekledi beni şimdi öylece yolun ortasında bırakmaya çalışıyor Allaha reva mı bu 😔
Soran1 yılÖyle dua ettim ki her şey güzel olsun diye öyle dua ettim ki ama sonra tavırlarına baktım nasip kısmet deyip durdu olursa olur olmazsa olmaz kafasına girdi ve ben anladım ki benim kadar istemiyor şu an çünkü elinde başka seçenek var bana muhtaç degol artık
- 1 yıl
Sevgililik ilişkisinde muhtaç ne demekki. Ben erkek olsam bende böyle davranan birini istemem şahsen. Gençliğin kıymetini şu an cidden anlamıyorsun.
Soran1 yılkendimden utandım
Soran1 yılAbla valla sen haklısın
Soran1 yılKendimi çok aciz duruma düşürdüm ve durumu nasıl toparlayabilirim bilmiyorum
- 1 yıl
Sakin ol lütfen. Restinin arkasında dur.
Soran1 yılKendimi tamamen geri çektim abla ne üzerine düşüyorum ne yazıyorum o yazarsa cevap veriyorum o kadar
Soran1 yılAbla ben kendimi tamamen çektim o da çekti 😔😔
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılŞu saatten sonra affedip de bu ml ile yola girersen en ala slk sensin bacım
010 Yorumla
Soran1 yıl😔😔😔😔 sanki onun da çok umrundaydi onu kabul edip etmemem
- 1 yıl
Başkasıyla evlenecekmiş zaten yerinde olsam eşelemem artık zaten kuyruğu sıkışınca sana koşacak
Soran1 yılTekrar barıştık çünkü karşı taraf olmadı
Soran1 yılTepkilerimi fazla bulmuş
Soran1 yılOna çok tepki göstermisim aslında kendimi küçük düşürdüm belki de keşke o kadar yapmasaydım
- 1 yıl
Yazık kafana ahaha karşı tarafla sen varken görüştü ama onlar olmayınca sana geri döndü yuh ya bu kadar gurursuz olma
Soran1 yılDoğru valla yazık kafama
Soran1 yılYa ailesi buna kız arıyordu bana da sürekli söylüyordu acele et diye amaben erken diyordum ne bileyim
- 1 yıl
Eee? Ailesinin biriyle görüşme talebine karşılık vermiş ablacım ay neyse ne ya ajsjdjdjd
Soran1 yılEnayi olduğumu kabul ediyorum
1 yılDavranılacak birsey kalmamıs gibi resmen oyalıyor seni
02 Yorumla
Soran1 yılBu en doğru yorum gibi ya çileden çıktım kendimi de küçük düşürdüm yani ona çok meraklı gibi davrandım engelledim açtım falan keşke yapmasaydım
- 1 yıl
Olan olmus artık boş ver
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. işler tersine dönmüş galiba, hiçbir erkek ailesine kızlar görücü gitmez. Bu terste bir iş var.
00 Yorumla
1 yılben kolay kolay birinin hayatıma almiyorum. Bizde ayrıyız 3 aylık bı ilişkiydi. Sonunu görmeden engelleme ordan burdan. haber alamamak daha kötü. Herşeyden emin ol. Baktın o gelene varıyor. Ondan sonra yap ne yapcaksan.
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle ama bana da kem küm yaptı anladın mı
Soran1 yılYani isteyecek misin olacak mı diye sordum baktım ya kem küm yapıyor en sonunda da dedi ki işte ben bilmiyorum ne yapacağımı adamlar işi ilerletmiş falan dedi evet çileden çıktım ve onun gözünde de küçük düştüm ona ne kadar meraklı olduğumu ne kadar düşkün olduğumu anladı ve gerçekten küçük düştüm keşke yapmasaydım
1 yılHiç beddua etmeye gerek yok kadın olsaydın sen olurdun onunla evlenirdin, şimdi gelmiş burada yok şöyle böyle 3 ay birliktesin sen evlenseydin onunla, gereksiz durum.
06 Yorumla- 1 yıl
Bedduası tutar bu kızın
- 1 yıl
Tutmaz, çocuğun suçu yok, ailesi yapmış kadın olsaymış kendi evlenseymiş gereksiz şeyler.
- 1 yıl
Tutar kızla yazmışmış bu kız varken. Ayrıca haberide var gelsinler demiş istiyor besbelli ama kızın bedduasını unutuyor
- 1 yıl
Üff çok uzadı bu konu tamam tutar.
- 1 yıl
Aynen tutar abicim öyle sevgilisi varken başka kıza yazanların yüzü gülmüyor
Soran1 yılBoş yapma bilip bilmeden canım
1 yılBen böyle erkek arkadaşın... rahatlığa bak, sevgili olduğunuz halde böyle bir şey yapıyorsa iletişimini bitireceksin.
03 Yorumla
Soran1 yılHer yerden engelledim ama içim paramparça oldu 😔😔
- 1 yıl
Seni gerçekten sevse kimseyi istemezdi
Soran1 yılHaklısın
1 yılErkeğe görücü gelmesine mi şaşırayım senin üzülmene mi üzüleyim bence konuşuyorlardır
04 Yorumla
Soran1 yılDoğru konuşuyorlardı bence de zaten yanıma gelince de birine yazıyordu gizliden ama çözemedim ben görünce kendini toparliyordu yılbaşında yazmadı o akşamı hiç yazmadı mesela
- 1 yıl
Kesinlikle öyle biliyordu konuluyordu
Soran1 yıl😞😞 Allah kahretsin varya ben bisey demiyorum o kadar kolay mıydı yaa gerçekten o kadar kolay miydi
- 1 yıl
Bi sakin ol ulş biraz dertleşelim
Gizli Üye(18-24)1 yılKanka uzak dur ahın tutar zaten. Geri yazarsa durumu güncelle merak ettim durumunu umarım her şey gönlünce olur
03 Yorumla
Soran1 yılYazdı aradi baya ısrarla bende sırf o yüzden açtım engeli falan da saçma sapan konustu benimle
Soran1 yılYok senin öyle durumun olsaydı ben ne beklerdim hayırlısı derdim beklerdim sonuçta nasibimiz kim bilmiyoruz bekki seninle olacak belkii başkasıyla
Soran1 yılBenim anlamadığım neden onca ısrarı şeyi yapıyor ben bunu çözemiyorum ben engelledim onu şimdi tamamen
1 yılNasibe engel olamazsın nasip kader neyse o
01 Yorumla
Soran1 yılNasip için uğraşmıyor ki
1 yılEngelle birdaha sozunu etme
01 Yorumla
Soran1 yıl😔😔 Allah cezasını verir mi
Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. senin duygularını kullandı yani
015 Yorumla
Soran1 yıl😞😞
Soran1 yılİşte siz erkekler bu kadarsiniz
Soran1 yılAllah sorsun hesabını ya böyle yapanlara
Soran1 yılValla kardeşim kendi de diyor sen beni hiç üzmedib kırmadın beni anladın bilmem ne demek ki tek bunlar yetmiyormuş demek ki çok güzellikte lazmmis
Soran1 yılPeki ben şunu anlamadım neden bana 1 saat dil döktü bu güzel güzel konuştu
Soran1 yılEvet ilkti
Soran1 yılAynen öyle 😔
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkeğe de görücü mü geliyor 😂
028 Yorumla
Soran1 yılGüya adam bunu çok beğeniyormuş oncelerden efendi cocuk falan önce erkeğin ailesi gitmiş onlara şimdi de onlar bunlara gelecekmiş ama onun demesiyle haberi yokmuş kızı görmemiş kızla konuşmamış
- 1 yıl
Senle birlikte olduysa eğer bahane arıyordur
Soran1 yılOlay ne tam olarak sizce peki
Soran1 yılYok olmadık hiç
- 1 yıl
Yüksek ihtimal sevgilisi vardır onla evlenecektir. Erkeğe görücü gitmez öyle bi adet yok
Soran1 yılTamam işte o da diyor ki ailem benden habersiz yapti bunu benim haberim olmadan kıza bakmaya gittiler
Soran1 yılYa yok sevgili değil bence yaa bilmiyorum ama sevgili değil yüksek ihtimal yeni zaten son zamanlarda suplhelendim ondan
- 1 yıl
Aynen öyle
Soran1 yıl😞😞😞 Ya ben artık başka bisey demiyorum Allah cezalarını versin ya
- 1 yıl
Sıkma canını. Kurtulmuşsun yalancıdan
Soran1 yılDün bana o kadar dil döktü 1 saat kadar güzel güzel konuştu işte anlattı yanımda ol falan filan dedi neden öyle yaptı peki
- 1 yıl
Yanımda ol ne demek ya. Evlencem ama yanında ol diyor
Soran1 yılŞöyle dedi işte daha ortada bisey yok belli değil hemen moralini bozuyorsun falan dedi
- 1 yıl
Bence sen kurtulduğuna şükret. Bir şey de yaşamadım diyorsun zaten
Soran1 yılYok yaşamadım
Soran1 yılYa öyle diyorsun da umut verip yola çıktım bütün ailem öğrendi yapmam dediğim şeyleri yaptım güvendim bende de aptallık nası hemen guvenebiliyorsun
Soran1 yılAma amacı kullanmakti bekki de hep başka amaçla yaklaştı yüz vermedim
- 1 yıl
Her ayrılık üzücüdür. Önemli olan ders çıkarman.
Soran1 yılNeden bana dün akşam 1 saat dil döktü peki bu
- 1 yıl
Bana sorarsan elaman o kızla evlenecek seni de kaybetmek istemiyor el altında tutacak
Soran1 yılOnu her yerden engelledim
Soran1 yılEğer ki gerçekten isterse bana ulaşır mı birsekilde?
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılEngellemekle fazla mı yaptım acaba engellemek yerine numarasını mi silseydim
- 1 yıl
Doğru olanı yaptın sıkma canını
1 yılErkege de mi görücü geliyor nfncnvmvn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gel gitleri ile uğraşma o zaman
00 YorumlaErkeğe görücü gelmesi ne be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl oluyor ooo😅🤣
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşıma görücü gelmiş, engelledim. Nasıl davranmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler