Bir anda son görülmesini kapatıp cevap vermedi?

Samimi olduğum her türlü konudan konuştuğumuz hoşlandığım bir kız var öncelikle yazacağım şeylerden sonra bir çok kişinin olumsuz konusacağını tahmin ettiğim için kızı kısaca tarif etmek istiyorum. Kız onu tanıdığım kadarıyla çok iyimser biri. Elim kırıldığında kimse beni sormazken o bana mesaj atmıştı nasılsın diye. 2 hafta önce pazar günü beni ağlarken görmüştü arkadaşlarım yanımdayken yanıma gelip iyi misin diye sormuştu iyiyim dememe rağmen eve gidince bana tekrar iyi misin mesajı atmış.

Her neyse konuya girmek istiyorum. Kızdan hoşlandığımı bu hafta söyleyecektim dün kibarca cumartesi günü planın var mı bir şey söyleyeceğim dedim bana ne söyleyeceğimi sordu ben ise tekrar cumartesi günü planın yoksa ona göre söyleyeceğim dedim ve ardından son görülmesini kapattığını fark ettim ve mesajıma yanıt vermedi. O kadar çok konuştuğum tek kızdı hatta hiç bir erkek kankamla bu Kadar konuşmamıştım ne yapmalıyım bilmiyorum kız cevap vermeyecek mi acaba... lütfen yardımcı olun arkadaşlar dayanamıyorum artık
Bir anda son görülmesini kapatıp cevap vermedi?