Bir anda seansı bitirdi neden sizce?

birtakım sorunlarımdan dolayı psikolojik destek almaya karar verdim bulduk birini gittim baktım yirmi beş yasında henüz yeni herhalde doktor olmuş genç bir kız cıktı karşıma ben de yirmi altı yaşındayım yani ilk başta bu ne yapabilirki dedim sonra işte konuşmaya başladıkca sevdim kendisini iyidi yani kafama uydu gidip geliyordum her seansa aksatmadan tükenmişlik sendromu ve depresyon tedavisi görüyordum biraz düzene girmiştim kendisi de bana çok ilgili davrandı çaylar kahveler hatta çalıştığı yerdeki arkadaşıyla bile tanıśtırdı beni arkadaş etti hiç dostum yoktu arkadaşım da yoktu benim oturduk beraber sonra bir gün ortak karar veririz demişti ama bir gün oturunca evet artık iyisin yani bitirebiliriz gibi bir şey söyledi bende bir şey demedim iyi tamam ozaman dedim bitti yani iki ay önce de birkere daha kontrol amaclı gittim bir daha da gitmedim. birtakım işlerim var halledip ziyaretine gitmeyi düşünüyorum sizce uygun olur mu vede neden bir anda bitirdi yani bana dediki sen buraya gelenlerden farklısın başkasın dedi muhabbetimiz tutmuştu bitirdi birden

Bir anda seansı bitirdi neden sizce?