Kısırım ve evlenememekten korkuyorum. Her erkek bir gün baba olmak ister bence ve bu yüzden istenmez miyim sizce?

Valla istemeyen de olur, hayatın gerçekleri.
Ama mesela ben kendim hasta bir bireyim. Karşımdaki kadını seversem, anlaşabileceğimi düşünürsem bu tür şeyleri aşabileceğimi düşünüyorum. Hasta olduğumu niye ifade ettim? Kişinin halinden en iyi derdi olan anlar : ) Hayat tecrübesi. :) Ayrıca hiç korkma, kendinle barışık ol. Herkesin eksiği, noksanı, kusuru var, kendini en kusursuz ilan edenlerin dahi.
cut.
ya dün de bir erkeğin sırf çocuk sahibi olmak istemediği için operasyon ile kendisini kısırlaştırmak istediğinden bahsettiğini görmüştüm. Ama her erkek baba olmak istemiyor ki
O benim knk. 2 saat kaldi ve ne yapacagimi bilmiyorum. Söz konusu sevgilim olduğu için tabi çocuk felan umrumda değil
@breed09 kanka bende merak ettim baktım senin dediğine eşinden habersiz bu durumu yaparsan eşinin senden boşanma hakkı doğuyor yani boşanmaya sebep olarak gösterilebilirmiş, ayrıca evlenmeden önce bu durumunu bildirmen gerekiyor eşine yoksa dediğim gibi bu durumu sebep olarak gösterip boşanabilir
Aynısını ben de yazacaktım dün öyle bir soru gördüm diye
Kanka burada söyliyim eşine haber vermen bırak boşanma işlerini ahlaken en doğrusu olur eğer habersiz yaparsan onun geleceğiyle oynamış olursun e ama ayrılsın istemiyorum diyorsan da ona yapabilecek bişi yok o iş biter zaten yanisi en doğrusu gidip kızla konuşman olur anlayışla karşılae zaten
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kısırsın diye evlenemezsin korkusu gereksiz. Evlilik çocuk yapmaktan ibaret değil yeter ki aile olunsun
Su zamanda dunyaya cocuk getirmek bence guzel değil. O masumlar bunu haketmiyor. O yuzden bence benim gibi düşünen birisi elbet çıkar.
Yani doğruyu biliyosun belki cinsellik için birlikte olurlar ama gerisi olmaz.
Ne diyim dürüst ol da demişsin. Belli ollaz belki birlikte olduğun birinden çocuk da olur
Veren alan Allah'tır öyle sorunun varsa eşin seviyorsa sorun yapmaz çocuk sahiplenir bence
hiç çocuk istemeyen adamlar war denk gelirsin illaki onlardan birini bul ve evlen boş ver bu dünyaya zaten çocuk getirilmez ki
Gerçekten seni seven biri olursa bunu pek önemsemez. O yüzden üzülme 😊
Ben cinselliği çok seviyorum maalesef. Korunmayı da sevmiyorum dolayısı ile seksi seven benim gibi biri olursa ki sen de karşılık verirsen 10 numara 5 yıldız olur her şey :))
İstemeyenler de var. Evlatlık alabilirsiniz belki de
Bem de kisirim evlendim evlenmeden önce söyledim ama işler evlenince değişiyor
Herkesin bir alıcısı çıkar bakimliysa
Kaç yaşındasın? Tedavileri war tıpta
Kısır. Erkek bul sende
Seviyorsam asla dert etmem
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş