Kocamı arkadaşıyla öpüşürken gördüm, normal mi?

Bu kabul edile bilir bir şey değil. Bunu eşin ile konuş ve kimsenin bilmeyeceği bir şekilde boşan. İlerisi için sana daha kötü teklifler gelebilir. Kendini bu durum içerisinden kurtar. Ama bundan kimseye bahsetme. Bundan sonra da kesinlikle ilişki yaşama ve simir testi yaptır. Toplum baskısı yüzünden seninle evlenmesi çok saçma
şu an var ya bencillik yapmak istemiyorsun. Fakat senin özellikle anne olduğun için tam da bencil olman gereken bir yerdesin.
yarın bir gün senden zaten komple soğuyacak sende onu aldatmaya başlayacaksın. Hadi onu geçtim. şu an senin hastalık taşıma riskin çok yüksek. Hadi şimdi yakalanmadın diyelim ilerde bunun başına gelmeyeceğini nerden bileceksin. Bu iğrenç ötesi bir durum. Burada Kocanın tercihini sorgulamıyorum. O benim haddime değil zaten. Kendi tercihini rahat yaşamak ve toplumdan baskı görmek için seninle evlenmiş olması.
Gerçekten böyle ise muhtemelen , askerde de sevismis olabilirler veya bu durumlarını askerden sonra hatta belki yakın zamanda eğilim haline getirmiş olabilirler. Eğer böyle ise arkadaşını eve davet edebilir ya da dışarıda bulunabilirler, belki şu an sana bu durumu açıklamayı düşünüyor olabilirler. Arkadaşı evli mi?
Erkeğe ilgisi başladığı için senden uzaklaşır artık. Bu böyle sürer ilişkileriniz aksar ve aranız daha da açılır. Kocanla konuş anlat bu durumu kaldıramadığını söyle
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!bence once kocanin konunundan emin ol derim. öpenmi opturenmi pasif eyilimi var mı yok yosa karsi tarafmi pasif veya gey falanmi ina gore hareket et birden kopmalar olmasin hatta uygun bir zamanda birbirinizle bu konu hakkinda konusmayi deneyin boylece birbirini, e ve evliliyinize zarar gelmemeis olur
Hayret gay biseksuel filan yazmamislar normal ya hani bu tur seyler sapkin insanlar iyrencc gercekse degilse yine igrencc
Eğer asker arkadaşından çocuğu olursa bakar mısın çocuğuna kardeş olur...
Arabası bu muydu?
çok kötü bir durum bu durumda olan bir bayan arkadaşım olmuştu yatakta basmıştı o boşandı sonrasında
Evlendikten sonra cinsel kimliğini kesfettiyse kötü. Yok bildiği halde bunu yaptıysa sana iğrenç.
senin kocan bir başkasının karısı olmuş galiba, geçmiş olsun
Cok seviyormussun otur karşına konus. Beni tost yapın diyebilirsin😂😂😂😂
Ohaa ya çok kötü bir durum inşallah çocuğunuz yoktr
Bn senin yerinde olsaydm o zaman orada kendimi gosterirxm ne dicekti ne açıklama yapacakti acaba bakardm
Abi kız olsa dert ama erkekse daha büyük sorun. Bence konuş ve ayrıl.
1- Temel olarak zaten normal değil.
2- Ne yapacağını bizim söylememizi mi istiyorsun?
Bizim diyecek bir şeyimiz kalmıyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum onu çok seviyorum diyerek zaten bütün cevapları devre dışı bırakıyorsun.
Çok özür dilerim ama buna inanamıyorum... Lütfen inandırmada midem bulanmasın sabah sabah.
Gayet normal, askerlik arkadaşı çok başka bir şeydir. Özlem giderirken böyle şeyler olur. Bende haftaya alt devremle buluşacam, gelirken prezervatif al dedi.
Ne dusunuyosun? Ben sahsen karimi oyle gorsem takilmam ama senden uzaklasiyosa sikinti
günümüzün problemleri herşeyi toplum olarak normalleştirdik herşeyin önü açıldı herkes içinde baskıladıgı duygularını yaşıyor artık
Tabi tabi çok normal. Zaten askerde ilk eğitim yakın öpüşme sanatı var. Bu dersler zorunlu. Kalırsan bitmiyor askerlik. basarili imiş seninki
Ablacım yanlış anlamada açık açık oturup konuşun bence bu mevzuyu aldatmaktır bu yani sana saygısı yok sevgisi gibi
Eşin gey olmuş sanırım size tavsiyem konuşun tedavi için doktora gidin kabul etmezse boşanın bence bir zaman sonra sizi arkadaşlarıyla paylaşa bilir dikat edin sapkınlık bu
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş